9 haftalık bebeğimin gelişimi 6.haftada durmuş.

Fatos3458

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
2.254
2.606
333
Keseyi ilk görmeye gittiğimde Sat a göre 5+3tüm.Doktor 4+3 gözüktüğünü ve geç döllenme olabileceğini söyledi. 6 haftalık olduğumda çok büyük bir stres yaşadım eşim ölümden dönmüştü. Ve o sıralarda başka streslerde yaşadım kendime hiç bakamadım. Ve daha sonra 9 haftalık olduğumda kalp atışı için doktora gittim. Doktor yolk sac ve kesenin gördüğünü ama bebeğin gelişiminin 6.haftada kaldığını ve kalp atışının olmadığını söyledi. Emin olmak için başka doktora da gittim o da aynı şeyi söyledi. Ve sonuç az önce "Tıbbı tahliye" kürtaj oldum... Zor bir süreç allahım kimseye yaşatmasın.. Siz siz olun gebeliğinizin ilk haftalarında çok dikkatli olun. Herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum.. Benim gibi aynı durumda olup tekrar hamile kalan var mı acaba? Ne kadar süre sonra kalabildiniz?

Son düzenleme:
Hiç kanamanız lekelenmeniz falan olmadı mı? Çok geçmiş olsun..

Hiç kanamanız lekelenmeniz falan olmadı mı? Çok geçmiş olsun..
Hayır hiç bişeyim olmadı. En ufak bir belirti bile yaşamadım. O yüzden kürtaj masasında bile hocam bir daha dinleyin lütfen varmı bir kalp atışı dedim. Maalesef yoktu.

Çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın 2 kere yaşadım maalesef, bir neden de bulunamadı...İlkinden sonra 3. ayda, ikinciden sonra 8. ayda hamile kalabildim.İkisinde de ilk 2 ay korundum

Çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın 2 kere yaşadım maalesef, bir neden de bulunamadı...İlkinden sonra 3. ayda, ikinciden sonra 8. ayda hamile kalabildim.İkisinde de ilk 2 ay korundum
Sizin kaç haftalıkken kalbi duruyordu

Aynı şeyleri yaşamışız çok geçmiş olsun size de bebek çok istiyorum ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…