• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.haftadayım bebeğimin kalbi atmıyormuş:((

canim uzulme bizim arkadsta kalbi atmiyor diye fenalik gecirdi okadardi sorna ozle bir dr gitmis adam demiki bekle bir kac hafta demis ve kalbi atmis iyice aratirt sakin uzulme insallah gelir banada dediler gerci devlet hastanesinde sinir olmustum kalp atisi goremiyorum diye yani bekle biraz daha

bilgileriniz için çok saolun arkadaşlar evet gerçektende zor bi işlem deilmiş ama hayırlısı işte bende tam 1 senedir olsun istiyordum ama kısmet deilmiş inşallah bundan sonraki sağlıklı olur doktor bi sürü kan ilacı verdi beraberinde folik asitte kullanayım ozaman bide bende yumurtalık tembelliği vardı bunu zor bela bulmuştum 3 ay toparlansam gene tembelleşirmi die endişeliyim ama vücudumunda toparlaması lazım nasıl olcak bilmiyorum yazdığınız cevaplar için çok teşekkürler hepinize tek tek...
:44::44:

canın cok geçmiş olsun bak bende ekim 14 kurdaj oldum drbana 3 ay korun dedi ama saglık ocagındaki dr bana 1 ay korun yeter dedi kanallar acık oldugundan daha kolay tutuyormuş bende korunmayı biraktım 3 ay gebe kaldımbendetam 3 sene ugraştım ama bak nasip oldu tekrarve bugün dr gittim bebegim kımıl kımıldı inan allah sabrinida mukafatınıda veriyor

:( çook üzüldüm gerçekten üzücü Allah sabır versin canım:/ ama tekrar olmaması içinde bi sebeb yok stres yok üzülmek yok

Son düzenleme:
Back