amin canım. allah sabır versin.[/QUOTEsaol canım hakkaten zor bi durummuş kürtaj zormu olur acaba bilgisi olan varmı zayıfım ve şu aralar ağır bi gribe yakalndım endişeliyim açıkçası:18:
amin canım. allah sabır versin.[/QUOTEsaol canım hakkaten zor bi durummuş kürtaj zormu olur acaba bilgisi olan varmı zayıfım ve şu aralar ağır bi gribe yakalndım endişeliyim açıkçası:18:
doğum gibi ağrılı bişey değilmiş diye duydum. bide bi tanıdğımda bebeğini 2buçuk aylıkken kaybetmişti doktor ona korunmasını çünkü kürtajdan sonra çabuk hamile kalınacağını fakat bi süre vücudun kendini toplaması için korunması gerektiğini söylemişti. tekrar düşünüyosan bunu doktorunla konuş ve bu süre içinde folik asit kullan. gerçi doktorunada sor ama folik asitin gebe kalmadan önce kullanılması iyi diye biliyorum. allah sabır versin canım.
bencede mevlam kimseye yaşatmasın arkadaşlar o kadar zor bir durum ki benim ilk bebeklerim ikizdi biri 23. haftada öldü diğeri olduğu için onu alamadılar diğerinide 29. haftada sezaryanla aldılar ama 15 dk yaşadı.bu sezaryandan 6 ay sonra hamile kaldım ve o bebeğimde 35. haftada karnımda öldü.onuda sezaryanla aldılar 2 senede 2 sezaryan 3 bebek ölümü acısı anlatılacak gibi değil mevlam bütün isteyenlere hayırlısını versin benim acımda daha çok taze 2 bucuk ay bile olmadı.[/Q
ayyyyy Allah sabır versin canım yaaa çok üzüldüm valla nie böyleoluyoki bi sorun olsa başlarda olur ama seninki hep doğuma yakın olmuş araştırma falan yaptılar mı?çok büyük sabır gerek Allah sabrını arttırsın canım yaaa inşallah bundan sonra sağlıklı doğumların olur ne kadar üzüldüm bilemezsin
offf off ALLAH güç versin arkadaşım
bende bebegimi 10 haftalıkken kaybettim...sorun aynıydı kalbi durmuş meleğimin((
rabbim bu dünyada kavuşmayı nasip etmedi(aralık 7 de başladı ayrılığımız o gün bugündür kahroluyorum...
salı günü regli oldum gene depreşti tüm duygularım sabahtan beri salya sümük dolanıyorum evde
Merhaba kızlar, benim de 4,5 aylık gebeliğime 10 gün önce son verildiBebeğim büyük olduğu için normal doğumla doğurdum. hala ağrılarım var,kanamam devam ediyor. artık bebek sahibi olmayı daha çok istiyorum. rabbim kimseye böyle acı olaylar yaşatmasın, bizlere de hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah...
bencede mevlam kimseye yaşatmasın arkadaşlar o kadar zor bir durum ki benim ilk bebeklerim ikizdi biri 23. haftada öldü diğeri olduğu için onu alamadılar diğerinide 29. haftada sezaryanla aldılar ama 15 dk yaşadı.bu sezaryandan 6 ay sonra hamile kaldım ve o bebeğimde 35. haftada karnımda öldü.onuda sezaryanla aldılar 2 senede 2 sezaryan 3 bebek ölümü acısı anlatılacak gibi değil mevlam bütün isteyenlere hayırlısını versin benim acımda daha çok taze 2 bucuk ay bile olmadı.
allah sabır versin bir an önce kucagını hayırlı ve saglıklı evlatla doldursun.
sebebi bellimydi bunu araştırdılarmı
allahın sınavı bitmiyor dayanmak sabretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?