• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.haftadayım bebeğimin kalbi atmıyormuş:((

ZUZUCUKUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
21
0
36
Ankara
bebeğim yaşamıyor yarın kürtajla sonlandıracaklar herşey Hak tan hayırlısı neyse o olur inşallah ama çok üzücü bi durummuş Allah benim gibilere ve daha büyük gebeliği olupta kaybedenlere sabır versin:50::14::14::14::14::(((((((((

amin canım. allah sabır versin.[/QUOTEsaol canım hakkaten zor bi durummuş kürtaj zormu olur acaba bilgisi olan varmı zayıfım ve şu aralar ağır bi gribe yakalndım endişeliyim açıkçası:14::18::14:

doğum gibi ağrılı bişey değilmiş diye duydum. bide bi tanıdğımda bebeğini 2buçuk aylıkken kaybetmişti doktor ona korunmasını çünkü kürtajdan sonra çabuk hamile kalınacağını fakat bi süre vücudun kendini toplaması için korunması gerektiğini söylemişti. tekrar düşünüyosan bunu doktorunla konuş ve bu süre içinde folik asit kullan. gerçi doktorunada sor ama folik asitin gebe kalmadan önce kullanılması iyi diye biliyorum. allah sabır versin canım.

canım allah sabir versin işlen kolay ve agrısız ama inan cok zor bir durum bende ekim ayında kurdaj oldum hemde 4 sene beklemiştim ben o bebegi ama şimdi yine hamile kaldım 10 haftalık zor ama inan yaradan sabrinida ödülünüdeveriyor geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah öyle 3 ay falanda bekleme 2 ay yeterli kanallar acık oldugundan gebe kalma şansın yuksek oluyormuş cok geçmiş olsun

bilgileriniz için çok saolun arkadaşlar evet gerçektende zor bi işlem deilmiş ama hayırlısı işte bende tam 1 senedir olsun istiyordum ama kısmet deilmiş inşallah bundan sonraki sağlıklı olur doktor bi sürü kan ilacı verdi beraberinde folik asitte kullanayım ozaman bide bende yumurtalık tembelliği vardı bunu zor bela bulmuştum 3 ay toparlansam gene tembelleşirmi die endişeliyim ama vücudumunda toparlaması lazım nasıl olcak bilmiyorum yazdığınız cevaplar için çok teşekkürler hepinize tek tek...
:44::44:

canım bende senin gibi kürtaj olmak durumunda kaldım uyutuyolar vakumla yaptılar benimkini hiçbişey hissetmedim uyandığımda hersey bitmişti sonrada hiç ağrım olmadı folik asiti bırakma 2,5 ay korundum doktorum beklemene gerek yok demişti suan bıraktım korunmayı Allah yardımcımız olsun napalımmmm

Merhaba kızlar, benim de 4,5 aylık gebeliğime 10 gün önce son verildi:( Bebeğim büyük olduğu için normal doğumla doğurdum. hala ağrılarım var,kanamam devam ediyor. artık bebek sahibi olmayı daha çok istiyorum. rabbim kimseye böyle acı olaylar yaşatmasın, bizlere de hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah...

bencede mevlam kimseye yaşatmasın arkadaşlar o kadar zor bir durum ki benim ilk bebeklerim ikizdi biri 23. haftada öldü diğeri olduğu için onu alamadılar diğerinide 29. haftada sezaryanla aldılar ama 15 dk yaşadı.bu sezaryandan 6 ay sonra hamile kaldım ve o bebeğimde 35. haftada karnımda öldü.onuda sezaryanla aldılar 2 senede 2 sezaryan 3 bebek ölümü acısı anlatılacak gibi değil mevlam bütün isteyenlere hayırlısını versin benim acımda daha çok taze 2 bucuk ay bile olmadı.

offf off ALLAH güç versin arkadaşım

bende bebegimi 10 haftalıkken kaybettim...sorun aynıydı kalbi durmuş meleğimin:(((
rabbim bu dünyada kavuşmayı nasip etmedi:((aralık 7 de başladı ayrılığımız o gün bugündür kahroluyorum...
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

salı günü regli oldum gene depreşti tüm duygularım sabahtan beri salya sümük dolanıyorum evde:14::14::14:

ALLAH sabır versin canım mevla kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş üzülme canım..

bencede mevlam kimseye yaşatmasın arkadaşlar o kadar zor bir durum ki benim ilk bebeklerim ikizdi biri 23. haftada öldü diğeri olduğu için onu alamadılar diğerinide 29. haftada sezaryanla aldılar ama 15 dk yaşadı.bu sezaryandan 6 ay sonra hamile kaldım ve o bebeğimde 35. haftada karnımda öldü.onuda sezaryanla aldılar 2 senede 2 sezaryan 3 bebek ölümü acısı anlatılacak gibi değil mevlam bütün isteyenlere hayırlısını versin benim acımda daha çok taze 2 bucuk ay bile olmadı.[/Q

ayyyyy Allah sabır versin canım yaaa çok üzüldüm valla nie böyleoluyoki bi sorun olsa başlarda olur ama seninki hep doğuma yakın olmuş araştırma falan yaptılar mı?çok büyük sabır gerek Allah sabrını arttırsın canım yaaa inşallah bundan sonra sağlıklı doğumların olur ne kadar üzüldüm bilemezsin:50::50:

offf off ALLAH güç versin arkadaşım

bende bebegimi 10 haftalıkken kaybettim...sorun aynıydı kalbi durmuş meleğimin:(((
rabbim bu dünyada kavuşmayı nasip etmedi:((aralık 7 de başladı ayrılığımız o gün bugündür kahroluyorum...
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

salı günü regli oldum gene depreşti tüm duygularım sabahtan beri salya sümük dolanıyorum evde:14::14::14:

canım üzülme en azından bize mevlam olabileceği heyecanını yaşattı ya hiç umudu olmayanlar biz böyle yaparsak onlar kahrolur o yüzden şükredip hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok üzülme seni benden iyi kimse anlayamaz bu tür durumların büyük sebebinin stres üzüntü,kaygı ve korku olduğunu düşünüyorum o yüzden bedenini çok yıpratma nolur inşallah bi dahaki sefere tatlım öle düşün...

Merhaba kızlar, benim de 4,5 aylık gebeliğime 10 gün önce son verildi:( Bebeğim büyük olduğu için normal doğumla doğurdum. hala ağrılarım var,kanamam devam ediyor. artık bebek sahibi olmayı daha çok istiyorum. rabbim kimseye böyle acı olaylar yaşatmasın, bizlere de hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah...

çok üzüldüm Allah sabır versin arkadaşım inşallah tez zamanda nur topu gibi bi bebişin olur..

hepinize gecmis olsun arkadaslar
bende gecen ayin basinda kürtaj olmak zorunda kaldim 3. gebeligimdi kanamalarla bebegim asaya düstü ama kalbi atiyordu ertesi günse kalp atisida durdu ve bebegim alindi gercekten zor bir durum allahim kimseye yasatmasin insallah

ayyyyy Allah sabır versin canım yaaa çok üzüldüm valla nie böyleoluyoki bi sorun olsa başlarda olur ama seninki hep doğuma yakın olmuş araştırma falan yaptılar mı?çok büyük sabır gerek Allah sabrını arttırsın canım yaaa inşallah bundan sonra sağlıklı doğumların olur ne kadar üzüldüm bilemezsin:50::50:[/QUOTE]

evet caım herkes her doktor öyle diyo sorun olsa başta ölürdü diye ama hiç bir sebep bulunamadı son bebeğime otopsi yaptırdım ölüm sebebi bile çıkmadı yani herşey o kadar yolundaydı.doktor bişey çıkmamasına sevinsem mi üzülsemmi dedi bi sorun olsa tedavi ederdik bi daha böle şeyler yaşamazdın ama ya tedavisi olmayan bişey çıksaydı örneğin senin bebeklerinin kalbi delik oluyo deseydik sana o daha kötü dedi.etraftan insanalr okunmak gerekiyo vs. diyo ne yapacağımı hiç bilemiyorum. araştırma hastanesinde görev yapan aynı zamanda özel muhaynesi olan bi doktor araştırıyorum şuan nasip artık mevlam hayırlı bebekler verir bana ve bütün isteyenlere inş.

bencede mevlam kimseye yaşatmasın arkadaşlar o kadar zor bir durum ki benim ilk bebeklerim ikizdi biri 23. haftada öldü diğeri olduğu için onu alamadılar diğerinide 29. haftada sezaryanla aldılar ama 15 dk yaşadı.bu sezaryandan 6 ay sonra hamile kaldım ve o bebeğimde 35. haftada karnımda öldü.onuda sezaryanla aldılar 2 senede 2 sezaryan 3 bebek ölümü acısı anlatılacak gibi değil mevlam bütün isteyenlere hayırlısını versin benim acımda daha çok taze 2 bucuk ay bile olmadı.

allah sabır versin bir an önce kucagını hayırlı ve saglıklı evlatla doldursun.
sebebi bellimydi bunu araştırdılarmı
allahın sınavı bitmiyor dayanmak sabretmek lazım

allah sabır versin bir an önce kucagını hayırlı ve saglıklı evlatla doldursun.
sebebi bellimydi bunu araştırdılarmı
allahın sınavı bitmiyor dayanmak sabretmek lazım

Sorunda oki canım araştırıldı ama hiçbirşey çıkmadı.ama daha detaylı araştırma yapılması için üni. hastanesine gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı artık mevlam ne yazdıysa

Back