9.hafta kalp atışı yok

kcmrym

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
25
7
36
Merhaba arkadaşlar 9.haftamdayım. Bugün kontrol için daha çok da kalp atışlarını duymak için doktora gittim. Önce karından baktı ve ölü bebek dedi 3 hafta önce ölmüş dedi kese 8 haftalık ama bebek ölü dedi. Alttan da ultrasonla baktı. Hemen yatış ve kürtaj dedi. Ben çok kötü oldum ağlamaya başladım. Yarın başka bir doktora daha görünüp öyle karar vermek istiyorum yanılmış olma ihtimali olur diye. aranızda böyle birşey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz neler yapmam gerekiyor?

Bunun için yarını beklemeniz çok yanlış eğer ölüyse bebek sizi zehirleyebilir. Acil falan varsa bence vakit kaybetmeden gidin

Bazen ultrason yanılıyor diyorlar bir umut işte bilemedim kalp atışı beklerken doktor birden ölü deyince çok kötü oldum o an karar veremedim bir doktordan daha duyarsam inanırım gibi

Bazen ultrason yanılıyor diyorlar bir umut işte bilemedim kalp atışı beklerken doktor birden ölü deyince çok kötü oldum o an karar veremedim bir doktordan daha duyarsam inanırım gibi
Ama geç kalma imkanın varsa git hemen nöbetçi doktor oluyor genellikle. Tabiki üzücü bir durum ama hızlı hareket etmen lazım kendi sağlığın için

Kendime ancak gelebildim birşeyler düşünmeye yeni başladım sağlık sisteminin kötü olduğu küçük bir şehirde yaşıyorum. Yarın sabah hemen gidicem. Hayırlısı olur herşeyin
Ama geç kalma imkanın varsa git hemen nöbetçi doktor oluyor genellikle. Tabiki üzücü bir durum ama hızlı hareket etmen lazım kendi sağlığın için
Çok teşekkür ederim cevap vermeniz bile iyi geldi şuan

Kalp atışını daha önce duymuş muydu peki doktorunuz? Normalde 7.haftada fln alttan muane ile duyalabiliniyor çünkü. 9 haftalık olması gereken bebek eğer 3 hafta önce öldüyse kese nasıl oluyorda 8.haftada kalıyor ki? Çok daha bozuk olup 4.haftaya fln gerilemesi lazımdı diye düşünüyorum. Kalbi durduysa bilr 3 hafta önce oldugunu sanmıyorum, siz en son ne zaman gitmiştiniz ki doktora?

En son 3 hafta önce gittim kese oluşmuştu sadece folik asit verdi kan tahlili falan yapıldı 4-5 haftalık çok küçük daha dedi doktor 2 hafta sonra kalbi için gel dedi ben de ancak bugün gidebildim.

En son 3 hafta önce gittim kese oluşmuştu sadece folik asit verdi kan tahlili falan yapıldı 4-5 haftalık çok küçük daha dedi doktor 2 hafta sonra kalbi için gel dedi ben de ancak bugün gidebildim.
Mutlaka en kısa zamanda gidin doktora. Normalde kalbi durduğunda fln kanama yaşanması lazım kanamanız yok mu?

Hiç kanamam yok olmadı şimdiye kadar bulantılarım da devam edio hala
Mutlaka en kısa zamanda gidin doktora. Normalde kalbi durduğunda fln kanama yaşanması lazım kanamanız yok mu?
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdınız ilgilendiniz öyle iyi geldi ki anlatamam

Tabi insan böyle bi durumda ne düşüneceğini bilemiyo mantıklı düşünmek zaman alıyo özellikle bilmediğimiz konularda. Arkadaşım karşılaşmıştı aynı durumla baya kanaması falan oldu çok ağrı çekti sonra kürtaj oldu ama Allah korusun daha çok kan kaybederse kendi canından oluyodu. Allah yardımcınız olsun sağlıkla atlatın inşallah.

Ben son gebeligimi 5 .haftada öğrenmiştim 6.haftasa kalp atışı göründü 7. Haftada sorun yoktu ..8 dede sorun yoktu ..9.haftada gitmedim sonra giderim dedim..10 hafta rutin kontrolünde kalbinin durduğunu öğrendik ..ayrıntılı ultrasondan kesinlestirdik durumu..ertesi günde malesef kürtaj oldum

Hiç kanamam yok olmadı şimdiye kadar bulantılarım da devam edio hala

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdınız ilgilendiniz öyle iyi geldi ki anlatamam
Rica ederim. Yani şöyle ki; ben de düşük yaptım ve doktor kontrolümünden 3-4 gün sonra kanama yüzünden doktora gittiğimde kalbi durmuştu ve 7 haftalık olmasi gereken kese 5 haftalık olmuştu. Yani 3-4 günde bile gerileme yaşanmıstı ve benim o gün düşük ağrılarım da başlamıştı. Yani 3 haftalık ölü bebek nasıl olur da agrı ve kanama yapmaz ben ona şaşırdım açıkçası. Ama tabi her bünye de bir olacak diye bir şey yok, bu tarz bir durum yaşayan da olabilir tabi. Siz kendinizi her türlü ihtimale hazırlayın. Gecmis olsun, gelişmeleri burdan yazın mutlaka.

Evet malesef çok zor bir durum önce annenin kabullenmesi gerekiyor yarın doktora gidince sonuçları yazarım inşallah

Çok çok geçmiş olsun

Aynısını yaşadım malesef ilk bebeğim 8 haftalık kalp atışı yok dedi ilk muayenem daha yüzüme karşı hemde sayılı doktorlardan biri buraların.bu tutum çok yanlış.ciktik başka doktor en başarılı doktorlardan birine baktı aynı şeyleri söyledi kalp atışı yok dedi. Ve kürtaj olmam gerekti oralara hic girmiyim.duygusal anlamda.bebek kaldıkça malesef bulunduğu yeri enfekte edeceğini söyledi doktorum .umarım sizin için en hayırlısı olsun ama tek diyeceğim kendinizi fazla hirpalamayin elinizden geldiğince rabbim esirgesin yavrunuzu insallah

Merhaba gittiniz mi doktora ne yaptınız?
3 doktora gittim 3 ü de bebeğin 3 hafta önce gelişiminin durduğunu ve kesenin de bozulduğunu söylediler. Kürtajla alındı.çok istiyordum bu bebeği çok üzüldüm.
hamilelikte hep karnım çok ağrıdı bulantılar çok şiddetliydi oturamıyordum hep uzanmak zorunda kaldım ama kürtajdan sonra fiziksel olarak çok iyileştim.
ancak psikolojik olarak 3 haftadır ancak toparlandım o yüzden geç yazdım cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim.

Canim araştır nedenini kanında pıhtılaşma olabilir trombofili paneli testi ni yaptır öyle hamile kal

Yaa doktorlar hiç öyle bir şeyden bahsetmediler
İlk dusukte demiyorlar normal diyorlar ama normal değil iki kürtajdan sonra bakıyorlar sen her ihtimale karşı yaptır testi canim bnmde iki kaybim var şimdi evladım yanımda şükür 9 ay iğne vurundum coraspin kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…