- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
-
- Konu Sahibi OBirKardelen
ayni duygulari yasiyorum ben de. dokuzuncu gunum erken gebelik testi yaptim evde negatif, sabah kanda gorecegim:-( cok uzgunum gercekten tarifi yok acininBugün transferimin 9.günü kanda 1.20 negatif çktı yarın test günüm yükselmez artık çok mutsuzum çok üzgünüm aglamak istiyorum hıçkıra hıçkıraişyerindeym şuanda çok kötüyüm bişyler yazabilirmisniz lütfen benimle benzer durumda olan yokmu
Evet tarifi yok bu acının=( çok korkuyorum isyan etmekten dua ediyorum ne yapabilirimki başka maddi manevi çok yıprandık Rabbimden iyisini bilecek degliz ya veren o alanda insanız hayrı şeri bilmeden istiyoruz belkide böylesi daha hayırlıayni duygulari yasiyorum ben de. dokuzuncu gunum erken gebelik testi yaptim evde negatif, sabah kanda gorecegim:-( cok uzgunum gercekten tarifi yok acinin
Saol cnm ama üzülmemek için kalbinin olmaması gerekir=( evet kesinlikle zamanı var vakti saati gelince olucak Allahtan gelen herşey başım üstüneÜzülmeyin kendinizi arkadaşlar ;( gerçi biliyorum çok zor elimizden gelen bi şey yok ki. Muhakkak zamanı var bida ki sefere olucak belki. Belki de yükselir bilemeyiz ki . ne desem bilmiyorum
Tabi ki de bundada var bi hayır canım imtihan işte Rabbim sağlıkla ve daha kötü şeylerle imtihan etmesin . Zamanı gelecek elbet oda olacak inşallah .Saol cnm ama üzülmemek için kalbinin olmaması gerekir=( evet kesinlikle zamanı var vakti saati gelince olucak Allahtan gelen herşey başım üstüne
Bugün transferimin 9.günü kanda 1.20 negatif çktı yarın test günüm yükselmez artık çok mutsuzum çok üzgünüm aglamak istiyorum hıçkıra hıçkıraişyerindeym şuanda çok kötüyüm bişyler yazabilirmisniz lütfen benimle benzer durumda olan yokmu
Umutlanmakta istemyorum hayrlısı olsuncnm...3 gun embrıyosu ıse 5.gune gore 7 gunde sayılırsın belkı oyuzden dusuktur...12. gun tekrar yaptır ıstersen..umudumuzu kaybetmeyelım yınede...allah yardımcımız olsun
biraz önce tüp bebek merkezini aradım dr.la görüşmek istedim yokmuş 9.gün testi çok erken dedi ordaki hemşire 3.embryosu transfer edilmişti bana pazartesi tekrarlayalım testi ona göre konuşalım dedi ben dünki testten sonra ilaçlarımı bile kullanmayı bıraktım çok üzüldüm çok ağladım gözlerimi açamıyorum şişlikten Allahtan iyisini bilecek değiliz ya hayırlısını versin Rabbim aminn
Çok teşekkür ederim canım bende hayırlısnı istiyorum hep Rabbim dogru zamanı bekliyo umudumuzu kaybetmemeliyiz tabiki ama ister istemez üzülüyo insan haliyle ilk denememizdi bizim kendimi olumsuzada hazırladgmı düşünüyodum ama hazırlayamamışm demekki senin kaç çıkmştı canım 12.günGünaydın canımm...benım de transferim oldu geçen ay 19 martta.hep hayırlısını istedim.sonucum sorarsan negatif 10,gun negatif baktırdım erken dedıler 12.gunde negatif çıktı..umarım kan değerin yükselir asla umut kesilmez ilaçlarını da bence bırakmamalısın.inşallah pozitif olur ama olaki tekrar negatif çıkarsa da lütfen üzülme...ben de çok uzuldum ağladım ama sonra dedımki senelerce uğraşan insanlar var yolun başındayız Rabbimin gücüne gider diye düşündüm. toparlandım.herşeyde bir hayır vardır lütfen unutma...suanda ki üzülmen bence önünde ki sürecide etkilicek arkadaşım umudumuzu kaybetmeden yola devam...sadece zamannn....sunu da belirtiyim ki kan değeri yükselen kişiler de var inşallah senın de yükselir....herşey gönlünce olsun...
Çok teşekkür ederim canım bende hayırlısnı istiyorum hep Rabbim dogru zamanı bekliyo umudumuzu kaybetmemeliyiz tabiki ama ister istemez üzülüyo insan haliyle ilk denememizdi bizim kendimi olumsuzada hazırladgmı düşünüyodum ama hazırlayamamışm demekki senin kaç çıkmştı canım 12.gün
kısmet tabi canım belkide doğal yoldan olur hayırlısıyla buda bizim imtihanımız bu arada benim ismimde meltemEvet insan üzülüyor..büyük bir umutla bekliyorsun olumsuz olunca da yıkım ama vardır bır zamanı...Rabbim bizi çok bekletmez inşallah en kısa zamanda bizide taçlandırsın annelik duygusuyla inşallah....benim 12. gün 0,05 cıkmıştı ilk 2-3 gün tutunmuş okadar dikkat etmeme rağmen işte kısmettt....
Evet insan üzülüyor..büyük bir umutla bekliyorsun olumsuz olunca da yıkım ama vardır bır zamanı...Rabbim bizi çok bekletmez inşallah en kısa zamanda bizide taçlandırsın annelik duygusuyla inşallah....benim 12. gün 0,05 cıkmıştı ilk 2-3 gün tutunmuş okadar dikkat etmeme rağmen işte kısmettt....
Meltem merhaba. 2-3 gün tutmuş, demişsin ya bu nasıl oluyor. Nasıl anlaşılıyor. Benim de 5. Günüm ve bi gerginlik atlattım 2. Gün. Bundan etkilenmiş olabilir mi acaba?