Canım benimde bugün 9.günümdü 2 kere test yapyım hatta 1 tanesini bugün yapyım benimde negatif çıktı hatta testten 1 saat sonra adetim geldi..
Kan testi yaptırmışsın yanılma payı pek olmaz ama inşallah vardır..
valla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?
Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktir
valla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?
Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktir
Tahmin edebiliyorum canım aynı şeyi bende yaşadım bu ya işte o yüzden sitres olma sitres zaten getirmio adet ben kafaya takmamaya karar verdim canimsende öğle yap inan bana ovilosyon sadece takip et bu ya öğle denicem
Bugün 12. Gün adetim gecikti.. en son gecikmemin 9. Gününde siradan idrar testlerinden yaptim tek çizgi.. 2gün gecikincede kan tahlili yaptirmistim 0.3 çikmisti inadına da acaba geç döllenmemi diyorum 8 hazirandi son adetim. 26 haziranda en son birlikte olduk. Geç döllenme nedir bilmiyorumki