- 15 Temmuz 2016
- 146
- 102
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?merhabalar adetım 9 gun gecıktı fakat kan testım negatıf cıktı.. adetıme yakın bır donemde beraberlıgım oldu esımle gec dollenme olasılıı varmıdır boyle durumlar yasayanlar oldumu.. daha oncesındede hep korunuyorduk.. onceden kalmıs olmam ımkansız
Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktirmerhabalar adetım 9 gun gecıktı fakat kan testım negatıf cıktı.. adetıme yakın bır donemde beraberlıgım oldu esımle gec dollenme olasılıı varmıdır boyle durumlar yasayanlar oldumu.. daha oncesındede hep korunuyorduk.. onceden kalmıs olmam ımkansız
doktora pazartesi gunu gıdıcem 10. gun oldu bugun tesekkurler cevabın ıcın canımvalla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?
pazartesi doktora gıdıcem ondan sonra bı caresıne bakıcam artık ..Pordon canım bu ay öğle oldu şaşırdım ayları gün saymaktan sanırım birinde olucak tim olmadım soğan kürü yap ben 2 gundur icio rum
bende bır horman problemıde var zaten.. pazartesi gıdıcem herseyın hayırlısı boylee beklemek cok zor ama..Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktir
Tahmin edebiliyorum canım aynı şeyi bende yaşadım bu ya işte o yüzden sitres olma sitres zaten getirmio adet ben kafaya takmamaya karar verdim canimsende öğle yap inan bana ovilosyon sadece takip et bu ya öğle denicembende bır horman problemıde var zaten.. pazartesi gıdıcem herseyın hayırlısı boylee beklemek cok zor ama..