• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gun gecıktı fakat testler negatıf cıkıyor..

neriko

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
146
102
18
32
merhabalar adetım 9 gun gecıktı fakat kan testım negatıf cıktı.. adetıme yakın bır donemde beraberlıgım oldu esımle gec dollenme olasılıı varmıdır boyle durumlar yasayanlar oldumu.. daha oncesındede hep korunuyorduk.. onceden kalmıs olmam ımkansız

Canım benimde bugün 9.günümdü 2 kere test yapyım hatta 1 tanesini bugün yapyım benimde negatif çıktı hatta testten 1 saat sonra adetim geldi.. :(
Kan testi yaptırmışsın yanılma payı pek olmaz ama inşallah vardır..

yanılma payı pek olmaz dedı saglık ocagındakı doktorda dollenme gec oluyo olabılır dedı ama ben pekte anlamıyorum. herseyın hayırlısı dıyoruz..

merhabalar adetım 9 gun gecıktı fakat kan testım negatıf cıktı.. adetıme yakın bır donemde beraberlıgım oldu esımle gec dollenme olasılıı varmıdır boyle durumlar yasayanlar oldumu.. daha oncesındede hep korunuyorduk.. onceden kalmıs olmam ımkansız
valla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?

Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktir

Pordon canım bu ay öğle oldu şaşırdım ayları gün saymaktan sanırım birinde olucak tim olmadım soğan kürü yap ben 2 gundur icio rum

Adet düzenliyor ve hamile kalmayi kolaylaştırıomus bakalım ne olucak beklemedeyim bu gün bitti adetim inş bu ya olur bebis

valla arkadaşım benim ablam hamileyken adeti geçmişti ama negatif çıkıyordu kan testinde de çok sonrasında kendini göstermişti. doktora gittin mi peki?
doktora pazartesi gunu gıdıcem 10. gun oldu bugun tesekkurler cevabın ıcın canım

Canım benimde geçen ay tam 9 gün gecikti kan testi sonuç negatif ve prolaktinim tavan yapmış 97.57 çıktı yani adet gecikmesi ne en büyük sebeb ve benim ilk yaptığım test silik çıktı bu kez oldu dedim ama yok napalım bence hemen gidip hormon baktir
bende bır horman problemıde var zaten.. pazartesi gıdıcem herseyın hayırlısı boylee beklemek cok zor ama..

bende bır horman problemıde var zaten.. pazartesi gıdıcem herseyın hayırlısı boylee beklemek cok zor ama..
Tahmin edebiliyorum canım aynı şeyi bende yaşadım bu ya işte o yüzden sitres olma sitres zaten getirmio adet ben kafaya takmamaya karar verdim canim:halay:sende öğle yap inan bana :süslü: ovilosyon sadece takip et bu ya öğle denicem

Bugün 12. Gün adetim gecikti.. en son gecikmemin 9. Gününde siradan idrar testlerinden yaptim tek çizgi.. 2gün gecikincede kan tahlili yaptirmistim 0.3 çikmisti inadına da acaba geç döllenmemi diyorum 8 hazirandi son adetim. 26 haziranda en son birlikte olduk. Geç döllenme nedir bilmiyorumki

arkadaslar adetım geldı :) herseyın hayırlısı zamanı degılmıss daha..

Back