• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık öksürük hapşırık hırıltı

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
328
53
33
Merhabalar 9 aylık bebeğimde 2 gündür öksürük hapşırık burun akıntısı ve hırıltı var ama ateş hiç olmadı. Ben de aynı şekilde hastayım. Sizce doktora götürmeli miyim? Yoksa doğal ne uygulayabilirim?

Merhabalar 9 aylık bebeğimde 2 gündür öksürük hapşırık burun akıntısı ve hırıltı var ama ateş hiç olmadı. Ben de aynı şekilde hastayım. Sizce doktora götürmeli miyim? Yoksa doğal ne uygulayabilirim?
Benim bebeğim altı aylık ateş burun akıntısı öksürük vardı doktora götürdük birsey vermedi ateşi 38.5 üzerine çıkarsa ilaç verin burnunu sık sık temizleyin dedi

Benim kızım 4 aylıkken başımıza geldi bu durum. Cigerde hırıltı varsa mutlaka dinlenmesi lazım dedi doktor arkadaşım. Cigerlerinde hafif enfeksiyon çıktı. 3gun antibiyotik kullandık. Bizde de ateş yoktu. Her ihtimale karşı götürün derim ben geçmiş olsun.

Hırıltı öksürük diyorsunuz ciğerine inmiş olmasın. Tabiki götürün mutlaka el kadar bebek bronşite falan döner Allah korusun

Back