9 aylık hamileyim karnıma çay döküldü :((

MadLen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
73
0
37
herkese mrb az önce çay demledim tepside getiriken karnıma ve bacagıma döküldü
o kadar canım yandıki :KK43: acıyı bırak bebegime birşey oldu diye çok korktum hemen dr gittik dr krem sürdü sadece karnıma bebege birşey olmaz dedi ultrasyona bile vermedi
karnımın yarısı kırmızı bir şekilde kabardı acaba başına böle bir olay gelen varmı veya bilgisi olan hemen cevaplarsanız çok sevinirim :KK43:((

canım çok geçmiş olsun..
korkma bebeğine bişeycik olmaz.
o güvende karınında merak etme.
sadece kremlerini ihmal etme ki karnında iz kalmasın.
tekrar geçmişolsun..
dikkat et, bi daha çayları eşin getirsin:umursamaz:

canım geçmiş olsun başıma gelmedi ama birşey olmaz bebiş hemen derinin altında değil ki o sıkı korumada merak etme

valla bilmiyorum o kadar korktuk ki eşimle ne kadar agladım birşey olucak diye 9 ay bekledik tam doğuma 2 hafta kala böyle bir şey gelemsi nasıl dr gittiğimizi bilmedik :KK43:

valla bilmiyorum o kadar korktuk ki eşimle ne kadar agladım birşey olucak diye 9 ay bekledik tam doğuma 2 hafta kala böyle bir şey gelemsi nasıl dr gittiğimizi bilmedik :KK43:

canım benim yaaa kıyamam sana dikkat et güzelim yaaa
Allah ım korusun seni ve yavrunu yat dinlen azcık bebeğini dinle hereketlerini falan
bişey olmamıştır inşallahh ama sen için rahat etmezse yine yarın usg ye girebileceğim bit dr.a gider görürsün kuzunu için rahat eder
çok çok çok geçmiş olsunn

herkese mrb az önce çay demledim tepside getiriken karnıma ve bacagıma döküldü
o kadar canım yandıki :KK43: acıyı bırak bebegime birşey oldu diye çok korktum hemen dr gittik dr krem sürdü sadece karnıma bebege birşey olmaz dedi ultrasyona bile vermedi
karnımın yarısı kırmızı bir şekilde kabardı acaba başına böle bir olay gelen varmı veya bilgisi olan hemen cevaplarsanız çok sevinirim :KK43:((

cok gecmis olsun.
bildigim kadariyla bebekler gelen darbelere ve bu tip kazalara karsi karin icinde korunmadalar.
dusunki sezeryanda derini 7 kat kesiyorlar. Dr. da bebege bisiy olmaz demis. rahat ol, son gunlerinde stres yapma.
tekrar gecmis olsun.

canım bence de sakin ol, hiç bişicikler olmaz bebişine, onlar orda koruma altındalar,

bence asıl önemli olan yanman değil, o anki korkun, böyle ani korkular ve heyecanlar doğumu tetikleyebilir diye biliyorum, aman dikkat canım

Geçmiş olsun canım.Benim de ilk bebekde goguslerime dokulmusdu bir az da karnima elbiseyi cabucak cikardim.Çok kötüydüm.Bebeğimin psikolojisi falan bozulur ne bileyim ben çok stresliydim.Ama doktorum bişey olmaz dedi.İlaç falan sürdüm geçti.İçini rahat tut.Zaten dökülmüş bi kere.Sadece sinirlerine hakim ol ve her şeyin güzel iyi oldugunu düşün canım.:CüvCüv:

Canım içini rahat tut. Bozkan'ında dediği gibi. 7 kat içeride. Ona bişiycik olmaz. Tatlı ye, biraz yürüyüş yap ve yatıp bebeğinin hareketlerini dinle. ınan seni sakinleştirir. Çok çok geçmiş olsun bitanem.

Canım yaa çok geçmiş olsun, üzme kendini bişeycik olmaz bebişine merak etme...Sen bebişini kucağına alacağın günü düşün ve mutlu ol...

büyük geçmiş olsunn..ben de ne zaman elime sıcak bişey alsam korkuyorum üzerime dökücem dıye...uzak tutmakta fayda var...bişey olmaz inşllhh kendini üzme..allah her türlü tehlikeden korusun meleklrimizi ve bizleri....

canım cok gecmiş olsun yaa
bebişine doktorunun da dediği gibi bişi olmamıstır sen kendine dikkat et

mantıken düşünürsek bencede birşey olmaz.
hareketlerini kontrol et günde 10 defa hareketi var ise canını sıkma kucağına alacağın günü hayal et :)
geçmişler olsun sanada

canım benim kıyamamsana ya bence de bişey olmaz o öyle herşeyden etkilenecek olsa ohooooo.........

kızlar benımde bıraz once azcık sıcak su döküldğ cok az ama kızardı bu baslıgı hayal meyal hatırlayıp zor buldum bısıy olmaz dımı

X