• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık evliyim ama çocuk tutturamıyoruz nedenn yardımcı olabilcek var mı ?

Evet öğretmenim ben DE :;))KK kadınlarınin deneyimlerini uyguluyorum elimden geldiğince. .# ilişkiden sonra belime yastik koymak, bacaklarımi dikmek spermlerin isini kolaylastirmak mantikli geliyor bana! ###Sebep arıyorum yani !!
eşime bir evlat vermek AİLE olmayı çok istiyorum. ..
Allah tüm anne adaylarının gönlüne göre versinn:)))(amin)

Aile olucaz canimm insallah en kisa zamanda yazicaz burdan birbirimizle paylasicaz :)) calismalarA devammm :))

Mrb kızlar bnde 9 aydr evliyiz 7 aydr çocuk için çalışıyoruz keçi boynuzunu bnde kullandrcm kendimde kullanicm. Belim çok ağrıyor kasık agrim adetime 3 gün var ona bagliyorum inşallah bebis tir

Bende sizle aynı durumdayım arkadşlar 5 ay oldu korunmayalı insanlara sölediğimde ne kafana takıosun gibi şeyler söylüyorlar aama insanın elinde değil napim aile olmayı istiyorum ve tabiki kafama takılıyr birde ben yumurtlama günlrimi hesaplyamıyorum yani bir 21-23-25-27 günde oluyor değişiyor hesaplayamıyorum bu ovulasyon testi işe yarıyor mu

arkadaşlar merhaba..ben 9 aylık evlıyım.hayırlısıyla çocuk sahıbı olmayı cok ıstıyoruz eşimle..denemelere rağmen olmayınca doktoruma gıttım hsg ve cesıtlı tahlıhller yaptı bana.benımkı hersey yolunda cıktı sorunum yok rabbime sukur.esımın spermlerınde kalıte dusuklugu cıktı ılac verdı doktoru kullandı bıttı.ıste cesıtlı kecı boynuzu cevız fındıkta ye dedı yanında.bu ay tam oldu dedıkkı olmadı dun hasta oldum.ve cok duzensızım oldukça :( kasım 12, aralık 7, ve en son ocak 1 de hasta oldum :( ama ıkı hafta önceden bel ağrım başladı goguslerım sıstı hassaslaştı ayakta 2 dk durıyım belım kopuyo gece yatamıyorum ılk defa oldu bu.ama hastalandığım ıcın yıne buyuk hayal kırıklığına uğradık..tavsıyesı olan var mıdır? eger 4 ay ıcınde hamıle kalamazsam doktorum başka seylere başvurucaz dedı :14:

Canım keçi boynuzu pekmezi içir eşine

valla bende 18 aydır istiyorum ama olmuyor hiç bir sorunda yok.

kısmet demek ki kardeşim..nasip.. zamanı var demekten başka söylencek sözümüz yok, rabbimin adaleti.hiç bir sorun yokken tıp!ın söylediği tek sey stres..cok etkılıyomus doğurganlığı..çocuk yapıcaz umuduyla yatmayın diyolar..ama işte o da imkansız oluyo birazcık maleseff ...bende bekliyorum hayırlısı olur hakkında inşallah.

Back