- 1 Şubat 2014
- 29
- 10
- 88
- Konu Sahibi pirayeolabilmek
-
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. bizde 1.5 yıldır evliyiz 6 aydır deniyoruz henüz yok. bu ayda olmazsa doktora gidicez. doktoru beklersem 1 yıl deneyin dedi ama zaman kaybı bence. sence de öyle değil mi? yaşım 27. sen kaç yaşındasın?
bende aynı senın durumundayım cnm 9 aydır bızde beklıyoruz benım de esımın morfolojısınde sorun cıktı onun duzelme ımkanı yokk su an beklemedeyız dogaşl yolla zor dedıler ama yınede umudumuzu kaybetmıyoruz kecı boynuzuna kesınlıkle devamn et bnm esımın morfolojısıne etkı etmedı ama 13 mılyondan 40 mılyona cıktı hareketlılıkde 35 tı 75 oldu kesınlıkle dene cnmm bırakma
Ben de 1, 5 yıllık evliyim ve ekimden itibaren kendimizi anne baba olmaya hazir hissediyoruz..ama sonuç aynı..1989 luyum bu arada. ..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. bizde 1.5 yıldır evliyiz 6 aydır deniyoruz henüz yok. bu ayda olmazsa doktora gidicez. doktoru beklersem 1 yıl deneyin dedi ama zaman kaybı bence. sence de öyle değil mi? yaşım 27. sen kaç yaşındasın?
Aslında doktorlar normal yoldan olmasını istedikleri için 1 yıl bekleyin diyorlar tabi bütün kontrollerini yaptırıcaksın eğer örneğin tüplerde tıkanıklık varsa ve bunu bilmeden 1 sene bekliyorsan bu 1 sene çöp demektir ama başında hsg çektirip tedbirini alsan daha iyi tabi sen yaptırmışsın eşinde sorun çıkmış ameliyat mı diyor doktor
Ben de 1, 5 yıllık evliyim ve ekimden itibaren kendimizi anne baba olmaya hazir hissediyoruz..ama sonuç aynı..1989 luyum bu arada. ..( daha doktora falan gitmedik yaza kadar normal şartlarda deneyeceğiz..hayirlisi
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. bizde 1.5 yıldır evliyiz 6 aydır deniyoruz henüz yok. bu ayda olmazsa doktora gidicez. doktoru beklersem 1 yıl deneyin dedi ama zaman kaybı bence. sence de öyle değil mi? yaşım 27. sen kaç yaşındasın?
Allah aratmasin canimm...ben bu yumurtlama dönemi mevzusunu bile geçen ay öğrendim. :S bu ay birsey olamadi zaten yariyil tatili olayi rahat olunmuyorrSelam papatysevilir :) hemen hemen ayni zamanda planlamaya baslamisiz. Ya bizde ilkonce oyle dusunduk yaza kadar deneyelim dedik ama ya bi sorun varsa bende yada esimde zaman kaybi olur diye dusunduk sonradan. Hayirlisi dedigin gibi ama ben dusuncelerime hakim olamiyorum. Cevremde arkadaslarin en gec 2. Ayda hamile kaldilar. Bu gibi durumlar beni endiselendiriyorinsallah tedaviye gerek kalmadan olur bebislerimiz...
Allah aratmasin canimm...ben bu yumurtlama dönemi mevzusunu bile geçen ay öğrendim. :S bu ay birsey olamadi zaten yariyil tatili olayi rahat olunmuyorr
martta da Rabbim nasip etmedi o zaman bir de şu ovulasyon testlerini kullanacagim. Belki de ovulasyon tarihim hesapladigin gun değil :!!
Simdilik 28 gunde bir adet olan biri olarak hesaplama yapiyorumm.AHHH canimm ablamin ve eşimin kardeşinin bebekleri varr maşaAllah pekk şekerlerrr:))) uyumalari oyunlari yemekleri baba ve anne ve AİLE olmayi görüyorsun. ..Ben de özlemle bekliyorummmmm
bende aynı senın durumundayım cnm 9 aydır bızde beklıyoruz benım de esımın morfolojısınde sorun cıktı onun duzelme ımkanı yokk su an beklemedeyız dogaşl yolla zor dedıler ama yınede umudumuzu kaybetmıyoruz kecı boynuzuna kesınlıkle devamn et bnm esımın morfolojısıne etkı etmedı ama 13 mılyondan 40 mılyona cıktı hareketlılıkde 35 tı 75 oldu kesınlıkle dene cnmm bırakma
Evet öğretmenim ben DE :Sende ogretmensin galiba benim gibi :) ovulasyon testi kullandim bende 2 ay. Yumurtlamam 10. Gun mesela onu ogrendim. Denedik ama olmadi kismet... herseyin hayirlisi diye dua ediyorum. Rabbim biliyo onun gelecegi zamani :)
umudunu kesinlikle yitirme canım sakın umut gittimi herşey bitiyo. bunu kafanızdan silin ne kısır teshısı yapılmış erkekler var ne kotu durumda olanlar var ama sonuç olarak tedavı sonrası hamıle kalabılıyo esleri..benım bır arkadaşım var bu 4uncu tup bebek deneyımı olucak ınsallah tutar..amelıyat oldu suan beklemede sorun da arkadaşımda.bizimde kecı boynuzu onerdı bol bol bıttı bı sıse bu ıkıncı başladık.ıste 4 ayından sonra gel dedıler hamıle kalamazsan.martta gıdıcem yanı bu ayda olmazsa. ama umudumuzu yıtırmıyoruz esımde sorun olmasına rağmen takmıyor kafasına ben ızın vermıyorum kafamızı dağıtıyoruz bı sekılde aldım karsıma konuştum dedım evlılık demek çocuk demek degıl olmazsada rabbımın taktiri ılahısı kısılere bağlı degıl çocuk olup olmaması sonuçta rabbimin ısteği.. benim teyzemin 40 sene oldu cocugu yok herseyı denedıler ama ılk günkü sevgılı gıbıler.aıle onemlı size destek olmaları lazım.bizimkılerde başladı olsa ıyı olur falan. ama tabıkı kımse çocuğuna laf söyletmez gelınde sorun kesın olmuyo derler bızım suan kı koşullarda cevremız dedikoduya pek meraklı maalesef takma sende sakın bırınden gırsın gırınden çıksın .bu cok onemlı..yatağa çocuk yapıcaz tutturcaz kafasıyla gırmeyın.doktorum soyledı bunu bana.oyle olmaz dedı rahat yapın kafanız bos olsun tadını çıkarın dedı.doktorum bayan bu aradadedıgım gıbı esının sana senınde esıne destegı cok onemlı bu konuda.bırbırınızı dınleyın sayın.sızden başka herkezın lafı kapı dışında kalsın. destek olanlarınıda ıyı sec. ınsanlar ıkı yuzlu artık.
cnm keçiboynuzunu nasil yiyor pekmezini mi iciyor eşin ? Cunku keçiboynuzunun kendisini bnm eşim hic sevmiyor yediremiyorum :///
ya benımkıde seve seve ıcıyor dıyemem ama anlat ya soyle bn o kadar dktotr doktor gezıyorum herseyı denıyorumm oda bunu yapmak zorunda fedakarlık tek taraflı olmaz bnce sen esınle bu sekılde konus ıkna olur pekmezı ıcemıyosa kecı boynuzunu kaynat suyunu ıcır bn cogu ole yapıorum bı aksılık oldu o gun yapamadım o zaman pekmezını ıcırıyorumm cnmm esler destek olup onlarında bıze yardımcı olmasıııı lazımmmmm
ya benımkıde seve seve ıcıyor dıyemem ama anlat ya soyle bn o kadar dktotr doktor gezıyorum herseyı denıyorumm oda bunu yapmak zorunda fedakarlık tek taraflı olmaz bnce sen esınle bu sekılde konus ıkna olur pekmezı ıcemıyosa kecı boynuzunu kaynat suyunu ıcır bn cogu ole yapıorum bı aksılık oldu o gun yapamadım o zaman pekmezını ıcırıyorumm cnmm esler destek olup onlarında bıze yardımcı olmasıııı lazımmmmm
Cnm haklısın bayagi faydası oldu diyosun yani keciboynuzunn pekmez iciyoda keciboynuzu suyunu icmio cnm esim
Şansa bak. Ben de az önce tv de ibrahim saraçoğlunu izledim. Keçiboynuzu kürünü anlattı. sperm sayısı ve hızını arttırıyor ve kadında da yumurtlamayı olumlu etkiliyor diye anlattı. şimdi siz de bundan bahsetmişsiniz. birazdan aktara gidip alıcam keçiboynuzu. ama eşime nası içiricem hiiç bilmiyorum...
biz de Eylül den beri çocuk denemelerindeyiz. ben her ay umutlanıp hüsrana uğramak epey kötüymüş. geçen ay doktora mı gitsem diye düşünüp vazgeçtim. sabrım yettiğince oluruna bırakmak niyetindeyim. bugün adet günüm ama şu saate kadar bi kıpırtı yok.
Hepinize denemelerde bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?