- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Merhaba arkadaşlar. 9 aylık erkek bebek annesiyim. Aslında gayet sağlıklı bi bebek. Aylık rutin kontrolleri yapılıyor, doktoru bi sorun görmüyor herşey yolunda diyor. Ama kv o kadar bulandırıyor ki beni hemde hergün. Oğlum desteksiz oturabiliyor, iki eliyle iki farklı oyuncak tutabiliyor, oyuncağı bir elinden diğerine geçirebiliyor, başının altında bi yastık varsa yatar pozisyondan oturur pozisyona geçebiliyor, sırt üstü yatarken yüz üstü döneliyor, istediği bişeyi gel gel yaparak ifade ediyor ama gel gel diyemiyor, heyecanlandığında sevindiğinde kollarını çırpıp kahkaha atıyor, istemediği bişey olduğunda ifade edebiliyor..
Ama bunlar benim kvdeyi bir türlü tatmin etmiyor ve hep kıyaslama yapıyor. Şimdiye emeklemesi lazımdı, gel gel yapması lazımdı, baybay yapması lazımdı, baba demiyor dede demiyor, bilmem kim bu kadardı adım atardı sıralardı vs vs.
Dün tutmuş napalım biraz geriden gelecek diyor çocuğuma, benim çocuğum geriden filan gelmiyor kıyas yapıp durma dedim konuyu kapattım ama biliyorum ki yine aynı muhabbet dönecek.. Asıl sorum tecrübeli annelere, sizce bebeğimin yapabildikleri yeterli mi, çok daha fazlasını mı yapması lazımdı? Bebekleriniz 9-10 ay civarı neler yaptı/yapabiliyor?
Ama bunlar benim kvdeyi bir türlü tatmin etmiyor ve hep kıyaslama yapıyor. Şimdiye emeklemesi lazımdı, gel gel yapması lazımdı, baybay yapması lazımdı, baba demiyor dede demiyor, bilmem kim bu kadardı adım atardı sıralardı vs vs.
Dün tutmuş napalım biraz geriden gelecek diyor çocuğuma, benim çocuğum geriden filan gelmiyor kıyas yapıp durma dedim konuyu kapattım ama biliyorum ki yine aynı muhabbet dönecek.. Asıl sorum tecrübeli annelere, sizce bebeğimin yapabildikleri yeterli mi, çok daha fazlasını mı yapması lazımdı? Bebekleriniz 9-10 ay civarı neler yaptı/yapabiliyor?