9 aylik bebek kabizligi

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Arkadaşlar 9 aylık oğlum malesef kabız oldu galiba karninda ağrı yapıyor huzursuzlugu var neler yedirebilirim yada ne kullanabilirim geçmesi için

çok çektik zamanın da kabızlıktan
anlık rahatlamasını istiyorsanız libalaks lavman hemen dışkısını yaptırtır rahatlatır yavruyu
diğer türlü de önce doktor tabii
eğer sürekli oluyorsa
bizim çaremiz şu olsu duphalac şurubun ölçüsünü 2 katı yapıp sabah öğle akşam verdik
paketli gıda vermiyorsunuzdurda yine de diyim pkaetli gıda nişastalı gıda makarna pilav patates gibi vermedik
kabak erik suyu sebzegillerle beslenmesini artırdık birde yumuşatmak için makat bölgesini kremledik çünkü içinde kaldıkça sertleşiyor yapınca canı acıyor ve bebek bilerek tutuyor içinde
o da kısır döngüye dönüşüyor
çok geçmiş olsun

Mürdüm eriği püresi verebilirsiniz. Böyle zamanlarda ben gün kurusu kayısıyı az suda pişirir ezer yedirirdim. Yemeklerine zeytinyağı kullanın. Hatta çok zorlanirsa bir çay kaşığı ya da tatlı kaşığı direk verin. Popusunun ağzını zeytinyağlı kulak pamuğu ile uyarınn.

Hurma kayisi puresi
Sabah ac karnina bir tatli kasigi zeytin yagi drmuz demisti
Bol bol su

Armut püresi verebilirsiniz. Gün kurusunu haşlayıp suyuyla püre yapıp verebilirsiniz, mürdüm eriğini arkadaş yazmış zaten.

Bizim sıpa ne zaman kabuklu elmayı eline alıp yemeye başladı, o zaman kabızlık bitti. Yiyebilecek durumdaysa kabuklu elma yedirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…