• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 9 aylık BEBEĞİNİZ KAÇ KİLO?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
9 AYLIK bebeğinizin kilosu kaç benim bebeğim 10.100 boyuda 75 cm ama okadar zayıf görünüyorki gerçekten şaşırıyor millet tabi bende:44: ya sizin bebeğiniz kaç kilo??

Son düzenleme:
aynı konuyu iki kere açınca daha mı etkili oluyo yada millet bi kere okuyunca anlamaz diye mi düşündün ama buraya yazan kişiler aklı başında insanlar bi kere yazman yeterli canım :126:

aynı konuyu iki kere açınca daha mı etkili oluyo yada millet bi kere okuyunca anlamaz diye mi düşündün ama buraya yazan kişiler aklı başında insanlar bi kere yazman yeterli canım :126:

yanlışlıkla açtım anlayıp dinlemeden konuşma birde sen benimle uğraşma ya daha öncede seninle tartıştık yeter yazma bana sen

Son düzenleme:
Lütfen tartışmayınız...

yazmasın bana rahatsız oluyorum ben muhattap olmuyorumki onunla o neden yazıyor bana biz burda paylaşıyoruz bişeyleri o sanki milletin açığını arıyor kavga için burda resmen ya

Son düzenleme:
Back