Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
9 AYLIK bebeğinizin kilosu kaç benim bebeğim 10.100 boyuda 75 cm ama okadar zayıf görünüyorki gerçekten şaşırıyor millet tabi bende:44: ya sizin bebeğiniz kaç kilo??
aynı konuyu iki kere açınca daha mı etkili oluyo yada millet bi kere okuyunca anlamaz diye mi düşündün ama buraya yazan kişiler aklı başında insanlar bi kere yazman yeterli canım :126:
aynı konuyu iki kere açınca daha mı etkili oluyo yada millet bi kere okuyunca anlamaz diye mi düşündün ama buraya yazan kişiler aklı başında insanlar bi kere yazman yeterli canım :126:
yazmasın bana rahatsız oluyorum ben muhattap olmuyorumki onunla o neden yazıyor bana biz burda paylaşıyoruz bişeyleri o sanki milletin açığını arıyor kavga için burda resmen ya