9 aylık bebeğimin uykuda nefes durması

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
105
19
18
19
Merhaba arkadaşlar 9 aylık bir bebeğim var 15 saniye falan gece uyurken nefes durması olyor sonrasında ilk nefesinde hıh yapıp derin nefes alıp normale dönüyor herhangi bir sorunumuz yok rutinlerde bazen bu normalmi başına gelen varmı doktora gitmeli miyim ?

Uyku apnesinde olur bu dediğiniz bebeklerde de oluyor mu bilemedim. Doktoruyla paylaştınız mı?

Uyku apnesinde olur bu dediğiniz bebeklerde de oluyor mu bilemedim. Doktoruyla paylaştınız mı?
Küçükken de yapıyordu doktora söylediğim de periyodik solunumdur önemli birşey değil solunumunda sıkıntı yok demişti ama 9 aylık şuan hala periyodik solunum olur mu bilmiyorum

Evet yönlendirmesi lazım da yönlendirmemiş çözüm de sunmamış uykudaki halini görmeden de anlayamaz heralde apne falansa çok bilgim yok tabi.

Evet yönlendirmesi lazım da yönlendirmemiş çözüm de sunmamış uykudaki halini görmeden de anlayamaz heralde apne falansa çok bilgim yok tabi.
O zaman küçüktü saniyesini falan söyledim belkide o yüzden normal dedi ama şimdi büyüdüğü için korkuyorum anormal olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…