• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebegim 5 gündür ek gıda yemiyor

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
333
125
33
35
Ek gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu

Ek gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu
Hasta oluyor olabilir mi salgın var bu ara benim kızım da normalde iştahlıdır, hasta olunca 40 cc mamayı zor içiriyorum

Benim oğlum hep öyle sevmiyor yemek yemeyi şimdi kendi yemek istiyor veriyorum eline bi yere bi ağzına öyle ilerliyoruz bakalım 🤭 mama içmiyorsa ben uykusunda veriyorum

Back