Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ek gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu
Ek gıdada şükür alerjimiz cıkmadı genelde iki üç öğün ek gıda yiyordu azda olsa 5 gündür hiç yemiyor su içiyor ve çok azıcık mama yiyor doktora yeni gittik zaten kilosu az şaştım kaldım diş falanda değil daha görünürde bir sey yok acaba basına gelipxe düzelen oldu mu
Benim oğlum hep öyle sevmiyor yemek yemeyi şimdi kendi yemek istiyor veriyorum eline bi yere bi ağzına öyle ilerliyoruz bakalım mama içmiyorsa ben uykusunda veriyorum