- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- Konu Sahibi lotuscicek
Herkese merhaba , 7 Haziran’da daha 6 haftalık olmamışken ve henüz kalp atışını duymamışken ani başlayan kanama ve su boşalmasıyla düşük yaptım kürtaj oldum . İlk gebeliğimdi. İlk gebelikte normal olabilir dendi, patoloji sonucuna göre kromozom anomalisi dendi ve hiçbir sıkıntının olmadığını söyledi doktorlar . Ben Ocak ayında yine hamile kaldım. 4 haftalıkken covid geçirdim . Ağır geçirmediğim için hiçbir ilaç kullanmadım . 6+4 haftalıkken doktora gittim. Keseyi gördük . Kalp atışını duyduk . Daha önce düşük yaşadığım için doktor 10 gün sonra yine görmek istedi. Zaten kahverengi lekelerim 6 haftalıkken başladı . Ben 10 gün progestan fitil kullandım . 7+6 haftalıkken kontrole gittiğimde kalp atışının durduğunu gelişimin 2 gün gerisinde kaldığını öğrendim . Tekrar kürtaj oldum.
İlk kürtajda bu kadar yıkılmadım ama bu ikincisi beni çok ama çok üzdü . Artık tekrarlayan düşük yapmış oluyorum . Ya bir daha düşük yaşarsam .
Korunmayı bıraktığım an hamile kalıyorum . Fakat gebeliklerim sürmüyor .
Ne yapmalıyım , aynı durumu yaşayan var mı , denk mi geldi iki üst üste düşük yoksa bu gerçek anlamda bir sorun mudur ? Lütfen bana yardım edin. Bir bebeğim olsun çok istiyorum.
Üst üste düşük yapıp sağlıklı bir bebek doğuran var mı Ne yapmam gerekiyor benim…..
İlk kürtajda bu kadar yıkılmadım ama bu ikincisi beni çok ama çok üzdü . Artık tekrarlayan düşük yapmış oluyorum . Ya bir daha düşük yaşarsam .
Korunmayı bıraktığım an hamile kalıyorum . Fakat gebeliklerim sürmüyor .
Ne yapmalıyım , aynı durumu yaşayan var mı , denk mi geldi iki üst üste düşük yoksa bu gerçek anlamda bir sorun mudur ? Lütfen bana yardım edin. Bir bebeğim olsun çok istiyorum.
Üst üste düşük yapıp sağlıklı bir bebek doğuran var mı Ne yapmam gerekiyor benim…..