Görebildiniz mi acaba izlemeye alındı diye bildirim geldiBende goremiyorum fotolari. Nasil ekleniyo listeye
Kızlar bu gün iki kere kanlı bir şekilde tükürdüm sizdede böyle bir şey oldu mu sanki burnumdan geliyor gibime geldi o kan ama korktum yani..
Evet canim gordum simdi. Ya bende kirilma olcak bide. Sende olmadigi halde boylesinGörebildiniz mi acaba izlemeye alındı diye bildirim geldi
Teşekkür ederim canım benimde burnum hoşuma gitti yani enazından sadece ucunu görebiliyorum ama hoş gibi duruyor.Evet canim gordum simdi. Ya bende kirilma olcak bide. Sende olmadigi halde boylesinAmeliyattan sonraki halimi dusunemedim suan cok korktum kendimden resmen... ama burnun guzel olmisa benziyo canim yaa... :)
Insallah biran once toparlarsin sende ya :) ne diyim Allah yardimcimiz olsun valla... benimki Allahin izniyle 24ocakta olacak. 15 tatile denk getirdim ama umarim 2haftada toparlarim...Teşekkür ederim canım benimde burnum hoşuma gitti yani enazından sadece ucunu görebiliyorum ama hoş gibi duruyor.
Herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor belki sizde böyle olmaz ama ben bildiğin davul gibiyim yani :)
Ama düne nazaranda şişliklerim aşağı inmeye başladı o yüzden gözlerim düne göre gayet iyi şekli çıkmaya başladı ortaya :)
Senin ameliyatın ne zaman ?
Insallah canim saol guzel dileklerin icin :) sisliklerin nasil bu arada bugun ?İnşallah canım amin tek temennim bu bir an önce toparlanmak aslında şu yüzümdeki şişlik inse morlukları önemsemicem:)
İnşallah seninde ameliyatın sorunsuz bir şekilde istediğin gibi geçer.
Insallah canim saol guzel dileklerin icin :) sisliklerin nasil bu arada bugun ?
Ben de oyleydim ve hala oyleyim ki doktor burnunla fazla ugrasma dedi :) ama hasta olman iyi olmamiiis gecmis olsun
fotoğraf koymanız mümkünmü acaba ?
geri dönüş için sağolun,bekliyor olacağım :)Tamponlarım alındıktan sonra tekrardan koyacağım foto.
Aslında bi kaç gün önce 2. günden itibaren foto koyuyordum ama psikolojim bozuluyordu resmen o yüzden kaldırdım :)
Bugün kaçıncı günün canım ?Tamponlarım alındıktan sonra tekrardan koyacağım foto.
Aslında bi kaç gün önce 2. günden itibaren foto koyuyordum ama psikolojim bozuluyordu resmen o yüzden kaldırdım :)
Rica ederim ne demek :)geri dönüş için sağolun,bekliyor olacağım :)
6. günüm canım :) Ama morluklarım sarardı şişliklerde çok çok az kaldı sanki hafiften dişim şişmiş gibi bi görüntü var tabi az şişkinlik bile yüzü değiştiriyor :)Bugün kaçıncı günün canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?