9 ARALIK AMELİYAT TARİHİM

Kızlar ben ameliyatımı oldum.Bugün eve çıktık.Kendimi biraz iyi hissetmişken nete gireyim dedim ameliyat detaylarını merak edenlere bi kaç gün içinde topiğe yazıcam
CAnim cok gecmis olsun oncelikle. Ben cok merak ediyorum vallla :) nasil gecti ne yaptin simdi nasilsin ? Iyisindir insallah. Bende onumuzdeki ay oluyorum insallah ameliyat. Sen niye oldun ameliyat burnunda neyden sikayetin vardiki :)

CAnim cok gecmis olsun oncelikle. Ben cok merak ediyorum vallla :) nasil gecti ne yaptin simdi nasilsin ? Iyisindir insallah. Bende onumuzdeki ay oluyorum insallah ameliyat. Sen niye oldun ameliyat burnunda neyden sikayetin vardiki :)
Sagol canım pek iyi değlim ,güncelleme yapıp ilk sayfaya yazıcam şimdi :)

Ne guzel herseyi bu halinle tek tek anlatmissin canim benim. Insallah tez zamandada toplanirsin.. biran once kendine gelip, yeni burnusunun keyfini cikarirsin :)) darisi benim gibi ameliyat olacak tum arkadaslarin basina insallah :)

Ne guzel herseyi bu halinle tek tek anlatmissin canim benim. Insallah tez zamandada toplanirsin.. biran once kendine gelip, yeni burnusunun keyfini cikarirsin :)) darisi benim gibi ameliyat olacak tum arkadaslarin basina insallah :)

Rica ederim:) İnşalla yakın zamanda toplarlanmayı umut ediyorum.Şu anki halimle hiç geçmeyecek gibi geliyor..
İnşallah sende istediğin gibi bir ameliyat geçirirsin canım :)

Rica ederim:) İnşalla yakın zamanda toplarlanmayı umut ediyorum.Şu anki halimle hiç geçmeyecek gibi geliyor..
İnşallah sende istediğin gibi bir ameliyat geçirirsin canım :)
Bugun 2.gunun. burada okuduklarim kadariyla 7.gune biseyin kalmicak gibi insallah canim. Sabret bakalim. Asil alcilar felan cikinca onemli olan sanirim... hersey gonlunce olsun insallah :)

Kızlar albüme foto eklicem böyle olan varmı aranızda. Yüzümün önceki halinle yakından uzaktan hiiiç alakası yok gören beni tanıyamaz o derece değişti.
Geçicek diyor herkes ama endişeliyim gerçekten...

Önceki haliyle şimdikinde uçurum farki olan bi ben varım saniyodum.sizdeki nasil bir değişim.eski burnunuzun formu nasıldı ve şimdi nasıl oldu? Gecmiş olsun

Önceki haliyle şimdikinde uçurum farki olan bi ben varım saniyodum.sizdeki nasil bir değişim.eski burnunuzun formu nasıldı ve şimdi nasıl oldu? Gecmiş olsun

Şişliklerden dolayı tanınmayacak gibiyim .Eski burnum yüzüme göre biraz genişti ve burun ucum yarık gibi olduğundan bi tarafı sarkık duruyordu.Birde hafif kemeri vardı. Şimdi burun ucu toplu duruyor ama yüzümü tanıyamıyorum albüme foto ekledim

Baktım fotoğrafa da.herkesin bünyesi farklı.kiminde morluk bile olmazken sizde cilt tepki göstermiş sanırım.sakın korkmayın hepsi geçecek.ve burnunuz güzel olmuş şimdiden belli.sadece iyi bakın kendinize.maydonoz suyu için.tavsiiyem yüzünüze krem vs sürmeyin.çünkü cilt şuanda okadar hassastirki en ufak şeye farkli tepki verebilir.doktorunuzun verdiği sprey ya da harici bişey uygulamayın yüze şimdilik

Ne gibi işlemler yapildı burnunuzda?

Böyle olucağını hiç ama hiç tahmin etmedim. Burnum şiş ama güzel görünüyor evet ama şu yüzüm beni gerçekten çok üzüyor.Gözlerimdeki şişlikler yüzüme dağıldı.Doktorumda demişti şişlikler dağılıcak en sonda çenene doğru iniciek diye...Yüzümün sol tarfında şişlik daha fazla ve dişim şişmiş gibi şiş orası...
Maydonoz suyunu bugün yapıcam içmeye başlayacağım...Gözle görülür bi fark oluyor mu ?
Sıkıntılarım var burnumda kaşıntı oluyor kaşıyamamak çok kötü birde burnumun içindeki hafif akıntılar ve kanlar kabuk oluşturuyor burnum geriliyor acıyor onları temizliyorum ... Bugün 3. gün ama gerçekten çok zorlanıyorum...
3. günün fotosunu ekleyeceğim sonra...

listeye ekle canım o zaman görebilirsin

Heh şimdi gordumm evet canim bende o kadar morluk olmamisti sanirim senin kemigini de kirdilar. Ama 2.gun baya toparlamis gorunuyosun burnunun durusu da cok guzel yalniz ben ilk gunlerde nerdeyse araliksiz olarak buz koydum. Buzu yarim dolu pet siselerde hazirladim plastik sayesinde buzun keskin sogugu azaltilmis oluyor böylesi daha iyi. Cunku asiri sogukla muamele ettiginiz zamanki ani sicaklik degisimleri aksi tesir de yapabilir. Bir de sürekli yesil cay ictim hatta bardagima bir tutam maydonoz koydugumda odemler icin gercekten faydasini gordum diyebilirim tavsiye ederimmm

Yok canım kemiği kırmadılar törpülediler sadece.Bi de kırsalardı ne olurdu diye düşünüyorum aynaya baktıkça.Valla korkuyorum kendimden.Morluklarımın rengi bi iki tık hafifledi bazı yerleri sarardı bile bu beni mutlu ediyor. Şimdi maydonoz suyu kaynatıyorum. göz kararı yapıcam.Buzda koymayı denicem yine dün denedim ama bıraktım çünkü ellerim kollarım tutmuyordu halsizdim resmen denemedim bidaha .

Kızlar bu gün iki kere kanlı bir şekilde tükürdüm sizdede böyle bir şey oldu mu sanki burnumdan geliyor gibime geldi o kan ama korktum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…