bütün markaları araştırdımm kurutması ve çamaşırı A sınıfı olan bulamadım tek bu marka üretmiş acaba nasıl? ilk defa duydum bu markayı kullanan varmı?
kararsızım yoksa ayrı bir kurutma makinesimi alsam :S
bütün markaları araştırdımm kurutması ve çamaşırı A sınıfı olan bulamadım tek bu marka üretmiş acaba nasıl? ilk defa duydum bu markayı kullanan varmı?
kararsızım yoksa ayrı bir kurutma makinesimi alsam :S
Ben kullanıyorum bu makineyi daha alalı 6 ay oldu ben gayet memnunum kurutma süresi 2:30 3:30 saat sürüyor ya da birkaç parça çamaşırı acil kullanmak gerekiyorsa 1 saatte yıkayıp kurutuyor ama başka markalarında var böyle birlikte diye biliyorum fakat bu fiyat olarak diğerlerine göre çok uygun ben tavsiye ederim...
2:30-3:30 saat bayagi uzun bir sure...
evet uzun bir süre 2:30 saat olan pamuklu ve sentetik karışık kumaşlar için diğeri de pamuklu kumaşlar için 3:30 saat olan...
3:30 saat uzun zaman değil mi :S
elektrik faturasi biraz kabarik gelmiyor mu :)
genelde 70 tl geliyor ama normal olduğunu düşünüyorum bence çok büyük rahatlık değdiğini düşünüyorum
3:30 saat çalışan B sınıfı bir makinenin getirdiği 70 tl'lik faturaya inanmıyorum nedense..
Sizi inandırmak için yazmıyorum neden yalan söyleyeyim biz evde iki kişiyiz ve haftada 1-2 kere makine çalışıyor ve ayrıca makine B sınıfı değil A enerji sınıfı...
bizim de evde 2 kere çamaır makinesi 2 kerede kurutma makinesi çalışıyor.. bulaşık makinesi 1 kere... ama buna rağmen 110 TL fatura geliyor...
bu arada makinenin yıkaması A enerji sınıfıdır... kurutması A değildir bence.. çünkü çok iyi markalarda bile yok A sınıfı...
biz bugun gittik bu makinayi alıcaktık sırf lg nin 9+6sı olmadığı için bu makina lg ye göre30 litre daha fazla su kullanıyor kullanışı birazkarmaşık amaeski bir alman markası tr ilk beyazeşya getiren marka 1970 yıllardan kalma hoover süpürgemiz hala gümbür gümbür
lakin sutüketimi olmaması ve lg nin 15 dakika kısa programı olması sebebi ile biz lg nin 8+6 tercih ettik lg 8 yazıyorlakin 9 luk yıkama yapabiliyor tavsiyem lg[/Q
lg nin servis hizmeti cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?