Çamaşır ve Kurutma Makineleri 9+6 Kurutmalı Çamaşır Mak.

Helsing

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
77
4
36
İstanbul

Yenilikçi Çözümler

Hoover çamaşır makineleri fark yaratan özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. "Süper Silent Pulse" teknolojisi ile sessizlik kavramında büyük bir devrim yaratırken, "Buona Notte" tuşu sayesinde sarsılmayı engelleyerek geceleri kesintisiz uykunun tadına varmanızı sağlar. Etkin ve narin bir yöntem kullanarak, çamaşırlarınızı sizin kadar özenle yıkayıp, alerjen önleme sistemi ile de maksimum hijyen sunar.Ayrıca kurutma safhasındaki nem sensörü sayesinde,hem enerjiden hem zamandan tasarruf edersiniz.

Ürün Detayları

• 9 kg yıkama kapasitesi - A++
• 6 kg kurutma kapasitesi - A
• 1400 sıkma devri
• Kurutma özelliği - nem sensörü
• Inverter motor ile sessiz çalışma
• Green Ray Teknolojisi
• Krom kapak
• LCD gösterge
• Sıcaklık ayar seçeneği
• Sıkma devri seçimi
• 23 saate kadar gecikmeli başlatma
• 14–30–44 dakikalık hızlı yıkama
• Gece&Gündüz yıkama programı
• Kg modu ; (Yük Sensörü)
• Özel programlar:
• Kolay ütü
• 59 dakikalık A sınıfı Yıkama + Kurutma

1699 ortalama fiyatı var piyasada,indirimli fiyat,zaten en uygun şu an darty de,1799 electroworld de

bütün markaları araştırdımm kurutması ve çamaşırı A sınıfı olan bulamadım tek bu marka üretmiş acaba nasıl? ilk defa duydum bu markayı kullanan varmı?
kararsızım yoksa ayrı bir kurutma makinesimi alsam :S

Ben kullanıyorum bu makineyi daha alalı 6 ay oldu ben gayet memnunum kurutma süresi 2:30 3:30 saat sürüyor ya da birkaç parça çamaşırı acil kullanmak gerekiyorsa 1 saatte yıkayıp kurutuyor ama başka markalarında var böyle birlikte diye biliyorum fakat bu fiyat olarak diğerlerine göre çok uygun ben tavsiye ederim...

bu tur makinelerde kurutmalar B sinifidir... ikisininin A sinifi olarak kullanimi olan modeller henuz yok... benim size tavsiyem: camasir ve kurutma makinelerini ayri ayri almaniz...

2:30-3:30 saat bayagi uzun bir sure...

3:30 saat çalışan B sınıfı bir makinenin getirdiği 70 tl'lik faturaya inanmıyorum nedense..

Sizi inandırmak için yazmıyorum neden yalan söyleyeyim biz evde iki kişiyiz ve haftada 1-2 kere makine çalışıyor ve ayrıca makine B sınıfı değil A enerji sınıfı...

Son düzenleme:
Sizi inandırmak için yazmıyorum neden yalan söyleyeyim biz evde iki kişiyiz ve haftada 1-2 kere makine çalışıyor ve ayrıca makine B sınıfı değil A enerji sınıfı...

bizim de evde 2 kere çamaır makinesi 2 kerede kurutma makinesi çalışıyor.. bulaşık makinesi 1 kere... ama buna rağmen 110 TL fatura geliyor...

bu arada makinenin yıkaması A enerji sınıfıdır... kurutması A değildir bence.. çünkü çok iyi markalarda bile yok A sınıfı...

Hayır makinenin yıkaması da kurutması da A sınıfı internette katalogları var isterseniz bakabilirsiniz.

biz bugun gittik bu makinayi alıcaktık sırf lg nin 9+6sı olmadığı için bu makina lg ye göre30 litre daha fazla su kullanıyor kullanışı birazkarmaşık amaeski bir alman markası tr ilk beyazeşya getiren marka 1970 yıllardan kalma hoover süpürgemiz hala gümbür gümbür
lakin sutüketimi olmaması ve lg nin 15 dakika kısa programı olması sebebi ile biz lg nin 8+6 tercih ettik lg 8 yazıyorlakin 9 luk yıkama yapabiliyor tavsiyem lg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…