Bebek Beslenmesi 9.5 aylık bebeğim katı gıdaları reddediyor ne yapmalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Candy5

Birtanecik oğluşum
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
574
1
118
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Oğlum şu anda 9.5 aylık ve yaklaşık 20 gündür katı gıdaları reddediyor. Sadece anne sütü ve mama içiyor. Ben bir rahatsızklık gecirdim ve ağır bir antibiyotik kullandım. Doktor süt vermemi sınırladı. Günde iki kere anne sütü verdim 10 gün boyunca. Bu sırada da oğlum rahatsızlandı burun akıntısı falan vardı ama ciddi bir şeyi yoktu. Ne olduysa bunlardan sonra oldu. Şu anda iyileşti ama katı gıdaları reddediyor. Tam da alıştı diyordum. Elimle köfte falan yedirmeye başlamıştım. Şu anda canım çok sıkkın. Doktora gittik kilo vermiş. Bana ne yapmayı düşünüyorsun diyor birde. Doktorumuzu da bıraktım bu olaydan sonra. Şimdi ben ne yapacağım. Artık sabrım da kalmadı diyebilirim. Israr etmiyeyim kendi kendine düzelir diyordum ama nereye kadar...
Bu durumda olan arkadaşlar varsa ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…