Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aceleci davranıyoruz farkındayım ama insan da sormadan edemiyor neden acaba diye.. Yatırınca kendini kaldırıp emekleme pozisyonuna geçmek istemiyo ona takılıyorum birazBenim oğlum 11 aylıkken emeklemeye başladı, 14 aylıkken yürüdü.![]()
Dert etmeyin onu. Bizimki de öyleydi. Herhalde emeklemeden direkt yürüyecek diye düşünüyordum ki olmadı. Birkaç ay geç olsun, önemli değil. Ömür boyu yürüyecek zaten.Ya aceleci davranıyoruz farkındayım ama insan da sormadan edemiyor neden acaba diye.. Yatırınca kendini kaldırıp emekleme pozisyonuna geçmek istemiyo ona takılıyorum biraz![]()
Çok haklısınız kafaya takacak şey arıyorum galibaDert etmeyin onu. Bizimki de öyleydi. Herhalde emeklemeden direkt yürüyecek diye düşünüyordum ki olmadı. Birkaç ay geç olsun, önemli değil. Ömür boyu yürüyecek zaten.![]()
MerhabalarMerhaba arkadaşlar 9.5 aylık bebeğim var halen emeklemiyor yere yatırınca ağlıyor sevdiği oyuncagı koyuyorum önüne alamayınca sinirleniyor Sizlerde nasıl bu süreç acaba.. Varmı önerilerinz
Yok daha tutunarak ayaga kalkmıyor ama ben bir yere tutundurunca duruyor bşr süre. 4 ayak pozisyonuna getiriyorum 3 sn sonra kendini yatırıyo yere durmak istemiyo oturmasında sıkıntı yok desteksiz rahatlıkla oturuyorYardım edin ona eğer oturmasında sıkıntı yoksa 4 ayak pozisyonuna getirin ileri geri artırmaya calistirsin kendi kendini sıklıkla yüzüstü ilerleme egzersizleri yapın, emeklemeden yürüyebilir de mesela tutunarak ayağa kalkabiliyormu .
Desteksiz oturuyo evet onda sıkıntı yok. Yerde oyalanmak istemiyo çocuk yeri sevmiyor ya yürüteçte olacak ya kucaktaMerhaba, desteksiz oturabiliyorsa sıkıntı yoktur sanırım, gelişim basamaklarını göre şu dönem desteksiz oturabiliyor olması lazım o önemli
Kendini yere yatırsın o sorun değil önüne ışıklı hareketli bir araba koyun sürüne sürüne ona doğru çabalasın arabaya hiç dokundurmayin egzersiz bitince kaldırın saklayın o merak duygusu onu harekete geçirecektir bi zaman sonra kullanmadığı kasların gelişmesi zaman alır ona zaman tanıyın ayakta durabiliyorsa bence hazır kemikleri güçlenmiş baya benim oğlan tembellik etti biraz kayınvalidemle görüncem karşılıklı oturdu 1,5 2 metrelik mesafede birbirlerine sanki top atar gibi gönderdiler oğlumu 2 dakikada sonra yürümeye başladı sok olmustum disardan destek şart bazen korkuyorlar cesaret vermek iyi gelecektir. Ben kendi oglumu dusecek diye kiyamamistimYok daha tutunarak ayaga kalkmıyor ama ben bir yere tutundurunca duruyor bşr süre. 4 ayak pozisyonuna getiriyorum 3 sn sonra kendini yatırıyo yere durmak istemiyo oturmasında sıkıntı yok desteksiz rahatlıkla oturuyor
Merhaba benim oğlum da 9 aylık emeklemeyi bırakın desteksiz dimdik oturmuyo bile ben de çok endişeleniyorumDert etmeyin onu. Bizimki de öyleydi. Herhalde emeklemeden direkt yürüyecek diye düşünüyordum ki olmadı. Birkaç ay geç olsun, önemli değil. Ömür boyu yürüyecek zaten.![]()
Şimdi arşive baktım, ilk dik oturan fotoğrafını 8. ayda çekmişim. Ama o zamanlar da tamamen desteksiz değildi. Kısa sürerdi, hemen sağa sola devrilirdi. Yavaş yavaş oldu. Bazen geç olabiliyor işte, bu süreçte biz annelerin içi içini yiyor tabii.Merhaba benim oğlum da 9 aylık emeklemeyi bırakın desteksiz dimdik oturmuyo bile ben de çok endişeleniyorum
Aynı şeyi bende yaşadım hatta bu konu hakkında form açmıştım 11 ayda emekledi kızım şimdi 2,5 yaşında hiç oturmuyorMerhaba arkadaşlar 9.5 aylık bebeğim var halen emeklemiyor yere yatırınca ağlıyor sevdiği oyuncagı koyuyorum önüne alamayınca sinirleniyor Sizlerde nasıl bu süreç acaba.. Varmı önerilerinz