- 31 Ocak 2023
- 206
- 73
- 13
- 26
- Konu Sahibi AnnesininxBali
-
konserve gidalar tuketmeyin lutfenKızlar ya hamilelikte mide bulantısı baş dönmesi normal dir biliyorum ve hiç bu kadar ilerlemiş bir baş dönmesi mide bulantısı sersemlik görmedim,
Öğlen Ton balığı yedim az yağlı şekilde iki saat sonra aşırı derece mide bulantısı ve sersemlik ayıptır söylemesi ishal başladı ve baş ağrısı ayakta duramaz hale geldim Eşim direk acile getirdi kadın doğum doktoru bebeğime baktı kalp atışına var dedi. Ama kan istedi tansiyon normal
Neden böyle oldum anlamış değilim şuan acildeyim kan sonucu bekliyorum(
Ton balığından olmuştur mideniz hassasken böyle keskin tat ve kokulu şeyler yemeğin zaten birde ben zaten konserve ve Tom balığı tuketilmemeli diye biliyorumKızlar ya hamilelikte mide bulantısı baş dönmesi normal dir biliyorum ve hiç bu kadar ilerlemiş bir baş dönmesi mide bulantısı sersemlik görmedim,
Öğlen Ton balığı yedim az yağlı şekilde iki saat sonra aşırı derece mide bulantısı ve sersemlik ayıptır söylemesi ishal başladı ve baş ağrısı ayakta duramaz hale geldim Eşim direk acile getirdi kadın doğum doktoru bebeğime baktı kalp atışına var dedi. Ama kan istedi tansiyon normal
Neden böyle oldum anlamış değilim şuan acildeyim kan sonucu bekliyorum(
Yedigim konserve dokunmuş serum taktı bide kansızlık çıktı :/Çok geçmiş olsun, tarihi mi geçmişti acaba? Midenizi rahatlatacak bir şey verip gönderirler bence korkmayın bebiş iyiymiş şükür
Vallahi aşerdim olmadık şeye yedim böyle olacağını bilsem ağzıma sürmezdimTon balığından olmuştur mideniz hassasken böyle keskin tat ve kokulu şeyler yemeğin zaten birde ben zaten konserve ve Tom balığı tuketilmemeli diye biliyorum
Dokunmuş sadeceZehirlenme olabilir mi ?
Aman başka birşey olmasın canım çok geçmiş olsunDokunmuş sadece
Cok teşekkür ederimAman başka birşey olmasın canım çok geçmiş olsun
Sıkıntı olmaz bir kez yemekle canım korkma int araştırma yap hamile ne yemeli ne yememeli gibi ona göre hareket edersinVallahi aşerdim olmadık şeye yedim böyle olacağını bilsem ağzıma sürmezdim
Ayy canım geçmiş olsun :/ bende aynısını oldum sonradan bir daha ağzıma sürmem herhaldeAynı şey benimde başıma gelmişti ton balıklı salata yemiştim ve sonrasi kusmalar ishal iki gün kendime gelemedim.
Saol canım sanada çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına al inşallah.Dogum yaptim hala unutamiyorum bi daha yiyebilceğimi sanmam çok tiskindimAyy canım geçmiş olsun :/ bende aynısını oldum sonradan bir daha ağzıma sürmem herhalde
Hep öyle oluyor zaten hamileyken tiksindiginde yeme isteği gidiyor amin canım çok sağolSaol canım sanada çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına al inşallah.Dogum yaptim hala unutamiyorum bi daha yiyebilceğimi sanmam çok tiskindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?