Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 9-36 kg oto koltuğu kullananlardan tavsiyeler

Cheescake2

GupGuru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
600
884
303
arkadaşlar hangi markaları denediniz memnun kaldınız mı? bir de isofix olayı tam olarak nedir, şart mıdır? kraft rino aklıma yattı gbi benim ama tam olarak karar veremedim, tavsiyelerniz varsa bekliyorum arkadaşlar

kimse öneride bulunmadı ama ben gezdim gördüm dokundum ve araştırdım en sonunda römer ve koalayı beğendim. koala innova modelini aldım, bana güven verdi bakalım. almak isteyenler olursa öneririrm :)

bebeğin kaç aylık cnım? bende 9-36 almak istedim 2 defa almayayım dedim fakat içini oturttuğumda hiç rahat edemedi maxi cosi tobi 9-18 aldım ve çok rahat ettik koltuğun yüksek olması çok güsel bi avantaj kzıım dışarısını izleyebiliyor, 9-18 tavsiye ederim 4 yaşına kadar kullanabillir

bebeğin kaç aylık cnım? bende 9-36 almak istedim 2 defa almayayım dedim fakat içini oturttuğumda hiç rahat edemedi maxi cosi tobi 9-18 aldım ve çok rahat ettik koltuğun yüksek olması çok güsel bi avantaj kzıım dışarısını izleyebiliyor, 9-18 tavsiye ederim 4 yaşına kadar kullanabillir

kızım 12. aylık, etrafı izleyebiliyor, pek alçak gelmedi bana.ama maxi cosiye göre biraz alçak olabilri, kızım memnun biz memnunuz sıkıntı yok yani :) (ben de 2 kez almak istemedim o yüzden 9-36 tercih ettim )

cnm nasıl memnunmusun ya özellıkle uyudukları zaman kendılerını salıyorlarya dolayısıyla oto koltugunun yatması benım ıcın cok önemlı kullanısı vss yorum yaparsan sevınırım

benim kızım da 11 aylık ben de araştırıyorıum, dim dik 90 derece olan koltukları hiç beğenmedim rahat görünmüyor, maxi cosi tobi ye bayıldım ama kaç yaşına kadar kullanılabilir ki, 11 aylık 11 kilo benim kzım, 4 yaşına kadar demişsiniz sonra tekrar bir koltuk daha mı alınacak yoksa yükselticiye mi geçebiliyormuyuz, sırtı en çok yatan maxi cosiymiş satıcı öyle söylemişti, başka marka varmı sırtı yatan bildiğiniz..

Back