- 17 Nisan 2025
- 12
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi ogretmenane
-
Maalesef ne deseler aklımda soru işareti kalıyor bu haftalardaki gebelik ultrasonlarına bakıyorum onların bu kadar kalın değil dünden beri araştırıyorum hiçbir makale bile yayınlanmamış bu konuyla ilgili moralim çok bozukAllah aşkına tanıdığın uzman mi, her şeye yorum yapmasinlar
İyi şer düşün devam et strese sok kendini. Millette ki de ne gözse doktorun görmediğini şıp diye görmüşler.Maalesef ne deseler aklımda soru işareti kalıyor bu haftalardaki gebelik ultrasonlarına bakıyorum onların bu kadar kalın değil dünden beri araştırıyorum hiçbir makale bile yayınlanmamış bu konuyla ilgili moralim çok bozuk
Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinİyi şer düşün devam et strese sok kendini. Millette ki de ne gözse doktorun görmediğini şıp diye görmüşler.
Ben bebeğimi 9. Haftada bu kadar net bile görmüyordum nokta bişey görüyordum. Yani ultrason kayabiliyor bişey oluyor illakiDeğerli anneler bir düşüğüm var düşükten sonra hemen hamile kaldım ilerleyişim gayet iyi ama bu ultrason görüntüsü beni biraz korkuttu göbek kordonu çok mu kalın bir de göbek kordonuna bağlanan kısım plesanta mı acaba bilgisi olanlar beni yönlendirebilir mi ? Bi tanıdık bu kadar kalın kordon olmaz engelli olur bu çocuk dedi çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan vardı doktorum olumsuz bir şey söylemedi
Bana sordan orası bacak derdimDeğerli anneler bir düşüğüm var düşükten sonra hemen hamile kaldım ilerleyişim gayet iyi ama bu ultrason görüntüsü beni biraz korkuttu göbek kordonu çok mu kalın bir de göbek kordonuna bağlanan kısım plesanta mı acaba bilgisi olanlar beni yönlendirebilir mi ? Bi tanıdık bu kadar kalın kordon olmaz engelli olur bu çocuk dedi çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan vardı doktorum olumsuz bir şey söylemedi
Umuyorum öyledir çook teşekkür ederim içimi rahatlattınızBen bebeğimi 9. Haftada bu kadar net bile görmüyordum nokta bişey görüyordum. Yani ultrason kayabiliyor bişey oluyor illaki
Öyle olan birisine şahitmiş de benim de öyle olurmuş pat diye öyle söyledi ne diyeceğimi nasıl hisseceğimi bilemedim. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz içinBana sordan orası bacak derdimtanıdığınız baya bilgili demekki kadın doğum konusunda. Allah aşkına doktorlar bile böyle konulara net birşey diyemezken tanıdıklarımıza ne oluyor acaba
Plesenta gibi görünen genelde bebeğin organları olabiliyorÖyle olan birisine şahitmiş de benim de öyle olurmuş pat diye öyle söyledi ne diyeceğimi nasıl hisseceğimi bilemedim. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Daha dün gittim doktora hatta cinsiyetle ilgili biraz şakalaştık o da ne kadar kalın bir kordon dedi artık sana bağlanmış zararlı şeyler yeme vs. dedi olumsuz konuşmayınca açıkçası ben de sormadım neden böyle kalın diye Cumartesi tekrar bu konuyu konuşmak için uğrıycam yanına inşallah. Çok teşekkür ederimDoktora soyledinmi bunu lütfen doktor en iyisi der bura uyup kendine dert etme
Yok sağ tarafta bebekten ayrı yuvarlak bir kısım var farlettiyseniz göbek kordonuyla bebeğe bağlanmış gibi duruyor o mu plesanta diye sormuştum daPlesenta gibi görünen genelde bebeğin organları olabiliyor
Başka doktora gitt için rahat olsunDaha dün gittim doktora hatta cinsiyetle ilgili biraz şakalaştık o da ne kadar kalın bir kordon dedi artık sana bağlanmış zararlı şeyler yeme vs. dedi olumsuz konuşmayınca açıkçası ben de sormadım neden böyle kalın diye Cumartesi tekrar bu konuyu konuşmak için uğrıycam yanına inşallah. Çok teşekkür ederim
Haftaya başka doktora da gideceğim İnşallahBaşka doktora gitt için rahat olsun
Haftaya başka doktora da gideceğim İnşallah
Oda aynısını derse tedavi olursun lütfen üzülme bebeğinde uzulurHaftaya başka doktora da gideceğim İnşallah
Her şey Allahtan gelir canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahOda aynısını derse tedavi olursun lütfen üzülme bebeğinde uzulur
Amin bu arada bu çok hareketli olacak gibi sankiHer şey Allahtan gelir canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?