Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı .. ara ara lekelenme oluyor bende onun ıcın ilaç kullanıyorımKanama yaşıyor musunuz vücudunuzdaki değişimler neler.10 hafta diye geçiyor zaten artık.Hamile olanlar hamilelik belirtilerini ve mümkünse 10 haftalikken neler yaşadı
Allah bağışlasın.Göğüste damarlanma var ama kabarcık yok sizde de öyle mi ? Yani ben hamilelikten supheleniyorum daBulantı .. ara ara lekelenme oluyor bende onun ıcın ilaç kullanıyorım
Canım test yapmadın mıAllah bağışlasın.Göğüste damarlanma var ama kabarcık yok sizde de öyle mi ? Yani ben hamilelikten supheleniyorum da
Hayir canim yapmadm belirtilerim cok ama kanama oldugu icin once kahverengi akintı sekilde geldi.Ertesi gun kan gelince adet oldum demekki dedim.Ama goguslerimde illkez boyle seyler yasadim.Eger hamileysem 9+3 oluyor ona gore hesaplayip yazdim.Test sonucu negatif gormekten yoruldumCanım test yapmadın mı
Gogus olayı degısken benımkı şiş ve sızlıyor. Hafıften . Senin şuphelendıgın durum ne adet gormuyomusunAllah bağışlasın.Göğüste damarlanma var ama kabarcık yok sizde de öyle mi ? Yani ben hamilelikten supheleniyorum da
Benim hem damarlı hemde uzerine yatamiyorum.Onceleri de yasadigim belirtiler olfu kail bel beyaz akinti falan.Adet mi yoksa baska kanamami bilmiyorum ama yasadim.Yasamama ragmen kendimi ikna edemiyorum hamileyim hissi var.Test yapmak icin cesaretimi toplamam lazm sanrmGogus olayı degısken benımkı şiş ve sızlıyor. Hafıften . Senin şuphelendıgın durum ne adet gormuyomusun
Test yapmadan bılemezsın canım 2 bucuk aylık hamılelıkten bahsedıyosun bence test yapmalısın hamıleyım hıssıne kapılıp buyuk bi yıkım olablir senn ıcınBenim hem damarlı hemde uzerine yatamiyorum.Onceleri de yasadigim belirtiler olfu kail bel beyaz akinti falan.Adet mi yoksa baska kanamami bilmiyorum ama yasadim.Yasamama ragmen kendimi ikna edemiyorum hamileyim hissi var.Test yapmak icin cesaretimi toplamam lazm sanrm
Test yapmadan bılemezsın canım 2 bucuk aylık hamılelıkten bahsedıyosun bence test yapmalısın hamıleyım hıssıne kapılıp buyuk bi yıkım olablir senn ıcın
Aynen canım ama işte kanama olunca değilim demek diyorum ama sonra bir sürü belirti yasiyorum kendimi teste hazirlamam gerek..Test yapmadan bılemezsın canım 2 bucuk aylık hamılelıkten bahsedıyosun bence test yapmalısın hamıleyım hıssıne kapılıp buyuk bi yıkım olablir senn ıcın
Belırtılere takılma canım adet le hamılelık belırtılrı bırbırıne cok benzıyor . Sana tavsıyem kafanı rahat bırak bıraz . Beynını hamılelıge odakladıgun ıcın bıle bunları yasıyor olablırsın. Zihnin rahat oldugu surece Allahın ızniyle hamıle kalman kolaylasıcaktıeAynen canım ama işte kanama olunca değilim demek diyorum ama sonra bir sürü belirti yasiyorum kendimi teste hazirlamam gerek..
Amin canım İnşallah cok haklısınBelırtılere takılma canım adet le hamılelık belırtılrı bırbırıne cok benzıyor . Sana tavsıyem kafanı rahat bırak bıraz . Beynını hamılelıge odakladıgun ıcın bıle bunları yasıyor olablırsın. Zihnin rahat oldugu surece Allahın ızniyle hamıle kalman kolaylasıcaktıe
Dokuz sayın defalarca kanama yaşadım en son bir ay önce iyiydi durumu bayramdan sonra gideceğim tekrar inşallahKanama yaşıyor musunuz vücudunuzdaki değişimler neler.10 hafta diye geçiyor zaten artık.Hamile olanlar hamilelik belirtilerini ve mümkünse 10 haftalikken neler yaşadı
Allah bağışlasınDokuz sayın defalarca kanama yaşadım en son bir ay önce iyiydi durumu bayramdan sonra gideceğim tekrar inşallah
Allah razı olsunAllah bağışlasın