- Konu Sahibi nutellam34
grı takım satıldımı?? nıcole arkadasım sen alırsan sendende ben alırım :) yada almassan dırek ben alayım baska bı arkadas almıcaksa tabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
grı takım satıldımı?? nıcole arkadasım sen alırsan sendende ben alırım :) yada almassan dırek ben alayım baska bı arkadas almıcaksa tabı
blumarine yazan krem body beden ve fiyat bilgisi alabilir miyim
Canim odeme yapmak icin bilgilerini istemistim mail ile hala gondermedin..
hepsi satıldı mı
kırmızı kısa kollu ceket,çizgili hırka ve ince kot görünümlü pantolon duruyor canım
Mailime cevap bekliyorum canim
canım yazmıştım ama ulaşmamış anlaşılan,ptt kargo ile yollıycaktım ben uygun olduğu için,sanırım4,5-5 tl civarı tutuyor,sen ne zaman gelebilirsin,belli bi günün varmı? iş çıkışı dediğin için o saatler tam yemek saati oluyor o yüzden soruyorum canım..
Ozelden mailimi gonderiyorum
Canim benim seninle tanistigima cok memnun oldum..kiyafetler inanilmaz guzel yepyeni..herkese tavsiye ederim..umarim tekrar gorusuruz..
bende,bendeee çok memnunum...kuzucuğum iyi günlerde giysin inşallah..ben numaranı kaydettim tatlımmm,inş herzaman görüşücez..
Sende bende kayitlisin hayatim..bazen o sicak sesini duymak icin bile caldirabilirim :))
sevgı kelebeklerııı elınızde neler kaldı guncellermısnız bende baksam:)