Bebek İkinci El 9-12ay,12-18ay kızlarınıza ciciler çokkk ucuza

Kirmizi ayicikli ve krem renk diger ilanindan da ca,kugulu ve beyaz gomlek hepsi en son kac olur?

Bir de bu 18 ay olanlari kiziniz kac kiloyla giydi..benim kizim 20 aylik 11 kilo olur mu acaba?kaliplari nasil?

Merhaba, eger satilmadiysa,
Gri takim, kirmizi ayicikli, krem rengi tshirt, pembe citcitli body ve ceketi alabilirim,

Merhaba, eger satilmadiysa,
Gri takim, kirmizi ayicikli, krem rengi tshirt, pembe citcitli body ve ceketi alabilirim,

bodyler nicole arkadaşımız bakıyor henüz karar vermedi,ondan gelicek cevaba göre size net bilgi yazayım ben..ceket ve pembe body gri takım henüz isteyen olmadı düşünürseniz tekrar görüşelim..

bodyler nicole arkadaşımız bakıyor henüz karar vermedi,ondan gelicek cevaba göre size net bilgi yazayım ben..ceket ve pembe body gri takım henüz isteyen olmadı düşünürseniz tekrar görüşelim..

O zaman child ceket, gri takim ve pembe body i bana ayiralim, nichole78 arkadasimin kararina gore tekrar gorusuruz, onlar olmasa bile bu ucunu ben aliyorum, pembe body nin fiyati neydi bu arada :)

O zaman child ceket, gri takim ve pembe body i bana ayiralim, nichole78 arkadasimin kararina gore tekrar gorusuruz, onlar olmasa bile bu ucunu ben aliyorum, pembe body nin fiyati neydi bu arada :)

canım o pembe body den 2 tane var bi tanesinin kol lastiği hafif gevşemiş o yüzden diğerlerini alırsan ondan para almıycam onuda yolluycam

Canim o zaman krem olan kalsin kirmizi ayicikli kugulu ve ca olan hepsi 10,5 tutuyor 10 tl ye olur dersen aliyorum canim..odemeyi nasil yapicaz?ptt hesabin varmi?

Canim o zaman krem olan kalsin kirmizi ayicikli kugulu ve ca olan hepsi 10,5 tutuyor 10 tl ye olur dersen aliyorum canim..odemeyi nasil yapicaz?ptt hesabin varmi?

tamam güzelim olur,ben özel mesaj atamıyorum,en az 50 olması gerekmiş,mail adresin varsa ordan yollayım bilgileri,sende bana ordan yolla adres bilgisini tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…