• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9 12 aylık erkek uyku tulumu ARIYORUM!!!!! ACİL

bim-bebek-tulumu.png

kendi fotosunu bulamadım bana hediye gelmişti ama buna benzer eli eldivenli ayagıda çoraplı gibi..
denemedim bile öylece duruyor dolapta yıkanıp kaldırıldı

tamam canım eve gittiğinde görüşelim inş.. ısıtıcak bişey gibi duruyo inş.. ısıtır

Uyku tulumunuzu alana kadar patikli normal tulumlardan üstüste giydirip üzerine de yine çorap giydirin yatağınızda eşinizle ortanıza yatırın kendi battaniyesini bebrğin üzerine örtüp bir de sizin ortak yorganınızda üzerinde olsun böylece açamaz müdahale etmeniz kolay olur 2 derece çok soguk minik yavrunuz için evet ama yüzüne sakın tülbent örtmeyin onu çekip çıkarayım derken Allah korusun, tehlikeli...kapşonlu hırka bere kullanabilirsiniz başına, ellerine de eldiven giydirebilirsiniz. Naçizane tavsiyem..

şehir sordum ben de gönderirim diye ama benimki kolsuz ve torba şeklinde size daha korunaklı birşey lazım,yine bulamazsanız bana yazın resim gönderirim

şehir sordum ben de gönderirim diye ama benimki kolsuz ve torba şeklinde size daha korunaklı birşey lazım,yine bulamazsanız bana yazın resim gönderirim

teşekkürler aynen ama ayaksız olması iyi gibi geldi ayak ısınsa heryer i ısınır oğluşumun acaba kollu ayaklı uyku tulumunun üstüne giydirsem olmaz mı :) fazlamı gelir ki :)

Uyku tulumunuzu alana kadar patikli normal tulumlardan üstüste giydirip üzerine de yine çorap giydirin yatağınızda eşinizle ortanıza yatırın kendi battaniyesini bebrğin üzerine örtüp bir de sizin ortak yorganınızda üzerinde olsun böylece açamaz müdahale etmeniz kolay olur 2 derece çok soguk minik yavrunuz için evet ama yüzüne sakın tülbent örtmeyin onu çekip çıkarayım derken Allah korusun, tehlikeli...kapşonlu hırka bere kullanabilirsiniz başına, ellerine de eldiven giydirebilirsiniz. Naçizane tavsiyem..

saydığınız herşeyi yapıyorum ancak ozaman ısınıyo zaten çok teşşekkürler tavsiyeniz için

Back