MERHABA 9 12 aylık erkek için kışlık uyku tulumu arıyorum elinde olan acil haber verebilir mi
bebeğinizin boy ve kilusu nedir ?
birde nasıl tulum arıyorsunuz kollu ayaklımı ?
bebeğimin boyu 78 di en son ama şuan 80 olmuştur 9 kiloydu en son ama şuan bi 9.5 olmuştur heralde :) uyku tulumu olsun ve sıcak tutsun evim 2 derece sıcaklıkta bebeğim gece morarıyo soğuktan
Anladım kıyamam neden o kadar soğuk eviniz neyle ısınıyorsunuz.
Bizdeki kızıma kısa geliyor kızım 71 cm size hiç olmaz inşalalh en kısa zamanda bulursunuz
üstünü açan bebek değilse bence bir battaniye birde yorgan örtün ancak ısınır bizim ev o kadar soğuk değil ama yinede uyku tulumu yeterli gelmiyor üzerinden battaniye örtüyorum ben.
:) bebeğim çok hareketli uyurken bile durmuyo maşallahbelki inanmıcaksınız ama 3 battaniye bi yorgan örtüyorum ellerini çıkartıyo yüzüne tülbent örtüyorum açıyo uyandığımda burnu kırmızı elleri mor oluyo soğuktan
of kıyamam yaaa e bebekte 35 e varmış bir bak istersen
e bebekte 39.90 artı kargo
Hangi sehirdesiniz
izmirde oturuyorum
Ben gönderebilirim sana istersen.. Kargoyla 80 cm e olur oğlumun hiç kullanmadıklarından birini..
ayaklı kendinden eldivenli üşümesin kuzucuk.. oğullarımız aynı gibi sorun etmezsen ücretsiz gönderirim
Önümüzdeki hafta içi evime dönüyorum bilgilerini gönderirsen önümüzdeki hafta gönderirim..
minikuss özel mesaj kutun dolmuş bide gönderecek arkadaş biraz yoğun galiba bana acil lazım resim atabilir misin olursa sendekini alayım diğer arkadaş başkasına göndersin
temizledim mesaj kutusunu...
ben şimdi annemdeyim canım tulum benim evimde eve önümüzdeki hafta ortasında gecebilirim..
O yüzden şimdillik foto gönderemem..
peki BANDAG arkadaş gibi netten sendekine benzer resim atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?