• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9 12 aylık erkek uyku tulumu ARIYORUM!!!!! ACİL

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
MERHABA 9 12 aylık erkek için kışlık uyku tulumu arıyorum elinde olan acil haber verebilir mi

bebeğinizin boy ve kilusu nedir ?
birde nasıl tulum arıyorsunuz kollu ayaklımı ?

bebeğimin boyu 78 di en son ama şuan 80 olmuştur 9 kiloydu en son ama şuan bi 9.5 olmuştur heralde :) uyku tulumu olsun ve sıcak tutsun evim 2 derece sıcaklıkta bebeğim gece morarıyo soğuktan :(

bebeğimin boyu 78 di en son ama şuan 80 olmuştur 9 kiloydu en son ama şuan bi 9.5 olmuştur heralde :) uyku tulumu olsun ve sıcak tutsun evim 2 derece sıcaklıkta bebeğim gece morarıyo soğuktan :(

Anladım kıyamam neden o kadar soğuk eviniz neyle ısınıyorsunuz.
Bizdeki kızıma kısa geliyor kızım 71 cm size hiç olmaz inşalalh en kısa zamanda bulursunuz

üstünü açan bebek değilse bence bir battaniye birde yorgan örtün ancak ısınır bizim ev o kadar soğuk değil ama yinede uyku tulumu yeterli gelmiyor üzerinden battaniye örtüyorum ben.

Anladım kıyamam neden o kadar soğuk eviniz neyle ısınıyorsunuz.
Bizdeki kızıma kısa geliyor kızım 71 cm size hiç olmaz inşalalh en kısa zamanda bulursunuz

sobayla ısınıyoruz tehlikelere karşıda gece soba olan odada yatmıyoruz bebeğimi yanımda sarılarak ısıtıyorum çektiğim an uyanıyo soğuktan evimiz müstakil olduğu için yani üstünde kat yok oyüzden olsa gerek

üstünü açan bebek değilse bence bir battaniye birde yorgan örtün ancak ısınır bizim ev o kadar soğuk değil ama yinede uyku tulumu yeterli gelmiyor üzerinden battaniye örtüyorum ben.

:) bebeğim çok hareketli uyurken bile durmuyo maşallah :1: belki inanmıcaksınız ama 3 battaniye bi yorgan örtüyorum ellerini çıkartıyo yüzüne tülbent örtüyorum açıyo uyandığımda burnu kırmızı elleri mor oluyo soğuktan :(

:) bebeğim çok hareketli uyurken bile durmuyo maşallah :1: belki inanmıcaksınız ama 3 battaniye bi yorgan örtüyorum ellerini çıkartıyo yüzüne tülbent örtüyorum açıyo uyandığımda burnu kırmızı elleri mor oluyo soğuktan :(

of kıyamam yaaa e bebekte 35 e varmış bir bak istersen

izmirde oturuyorum

Ben gönderebilirim sana istersen.. Kargoyla 80 cm e olur oğlumun hiç kullanmadıklarından birini..
ayaklı kendinden eldivenli üşümesin kuzucuk.. oğullarımız aynı gibi sorun etmezsen ücretsiz gönderirim
Önümüzdeki hafta içi evime dönüyorum bilgilerini gönderirsen önümüzdeki hafta gönderirim..

$imagesCAH08BJL.jpg

canım bendede şuna benzer bişey var 1 yaşında geçen sene kullandık çok yeni bişey değil ama yırtığı lekesi yok ama penyesi tülerdi biraz kullanırım dersen gönderebilirm sadece kargo ücreti ödersin

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar bi arkadaş resim göndericek ona bakıp dönerim size inş..

Ben gönderebilirim sana istersen.. Kargoyla 80 cm e olur oğlumun hiç kullanmadıklarından birini..
ayaklı kendinden eldivenli üşümesin kuzucuk.. oğullarımız aynı gibi sorun etmezsen ücretsiz gönderirim
Önümüzdeki hafta içi evime dönüyorum bilgilerini gönderirsen önümüzdeki hafta gönderirim..

minikuss özel mesaj kutun dolmuş bide gönderecek arkadaş biraz yoğun galiba bana acil lazım resim atabilir misin olursa sendekini alayım diğer arkadaş başkasına göndersin

minikuss özel mesaj kutun dolmuş bide gönderecek arkadaş biraz yoğun galiba bana acil lazım resim atabilir misin olursa sendekini alayım diğer arkadaş başkasına göndersin

temizledim mesaj kutusunu...
ben şimdi annemdeyim canım tulum benim evimde eve önümüzdeki hafta ortasında gecebilirim..
O yüzden şimdillik foto gönderemem..

temizledim mesaj kutusunu...
ben şimdi annemdeyim canım tulum benim evimde eve önümüzdeki hafta ortasında gecebilirim..
O yüzden şimdillik foto gönderemem..

peki BANDAG arkadaş gibi netten sendekine benzer resim atabilir misin

Back