Bebek İkinci El 9-12 ay yazlık- baharlık kız bebek

özelden yazdım. hemen görün lütfen:) üstelik mailde atarım szie habire:)

Cok harikalar keske erkek icinde olsaydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle çok geçmiş olsun özelden yazmıştım ama cevap gelmedi buraya mı yazayım istediklerimi

canım çok geçmiş olsun. tulumlar satıldığına göre beyaz üstü çiçekli sandaletleri bana ayırırmısın diğer ekleyeceklerinede bakayım artık öyle kargo yaparsın.

Cnm benim sana ozelden msj attim.umarim bbenim olurlar

kızlarrrr %70 ini ben aldım:):):) ama daha doymuş değilim:):)

Cnm cok gecmis olsun ayni sorun gecenlerde bende vardi atlattik cok sukur aman yavrularimiza bisey olmadin dimi.
Bu elbiseler 9-12 dimi elbiselerden kalanlari ve sandeletleride bana ayirirmisin musait olunca bana donersen sevinirim iyi satislar

merhaba, geçmiş olsun kısa süre önce bizde aynı haldeydik bebişler iyi olsun da.. ben sandelet şapka lotuyla ilgileniyorum sandaletlerin konunuza koydugunuz ayakkabıların hepsini istiyorum.80 cm kıyafetlerle ilgileniyorum özeldende yazdım bi kaç defa haberinizi bekliyorum inşallah görüşürüz önceki konunuzdan siyah pedipedleride istiyorum baya istiyorum yani

öncelikle geçmiş olsunelinizde kışlık varsa ve satmak isterseniz beni bilgilendirip bilirmisiniz?

esra hanimcigim ne oldu?umarim bir sorun yoktur.sizden haber bekliyorum ve yine cok ama cooook merak ediuorum.:18:

merhabalar. hayır alamadım. elimede henüz ulaşmadı. açıkcası ben de merak ettim. en son kuzucuğu hastaydı. umarım bir sorun yoktur.

hep bu bahar havalarindan... benim minigimde grip oldu cok sukur atlattik.umarim saglk problemi yoktur..cvp icin tsk ederim.

cnm ya esrainci cigim nerelerdesin yine haber bekliyorum senden.bak kanz kuslik tulumlarin vardi onlardan secmistim hersry aysrlanmisti ama almak kismet olmamisti.bunlarda boyle olacak sanirim.nolur ennkusa zamanda geri donus yap.haber bekliyorum senden.merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…