Lise Yorum ve Soruları 9. 10. 11. 12. sınıflar burayaa :) Bana yardımcı olur musunuzz

lovefairy ve cevapveriyorum uzun zamandır girmiyodum foruma ama girdiğimden beri eskiye dair konustuklarımın içinde hala aktif olanlar sizsiniz azminizi tebrik ediyorum bi gittin geldim bambaska bi yer olmus forum .

Ay aşkım ya dershanen ne zaman başlıyor senin...
Benimkiler daha aramadılar bile ben de onları bekliyorum valla
Şekerim yaa program mı verdiler benle de paylaşır mısın aşkımcım?
Ya ben geometriden nefret ediyorum!
Ay aşkım ben de iki dönem takdir almaya çalışacağım..
Hatta okulda ilk 20ye girmeye çalışacağım ay inşallah yaparım.
Ama bu yıl çok düzenli olacağım Allah'ın izniyle hiçbir şeyi ertelemeyeceğim...
Kazamız mübarek olsun Alalalallaalal

lovefairy ve cevapveriyorum uzun zamandır girmiyodum foruma ama girdiğimden beri eskiye dair konustuklarımın içinde hala aktif olanlar sizsiniz azminizi tebrik ediyorum bi gittin geldim bambaska bi yer olmus forum .

Canım evet ya hemen hemen kimse kalmadı...
Eylül ve Tuğçe'yle de whatsap ve facebook'tan konuşuyoruz
Bacaksız vee Öykümle de whatsaptan konuşuyoruz..
Ya iyi oldu bu dostluklar sen nerelerdesin kiiii

Ayy az kalsın unutuyordum soracağım şeyi
Kızlar ya biliyorsunuz 2 yıl olcek ilişkimde..
Ya Şüca başından beri yüzük takalım istiyor ama ben başta takmadım.
Daha çocuğum yeaa ne diyor bu mal en fazla 6 ay sonra ayrılıruk.
Bir tak bir çıkar yalama olmayak dediydim.
Ama biliyorsunuz ki ölümüne aşığız yani...
Ayrılsak da barışıyoruz artık bizim ayrılığımızı arkadaşlarım takmamaya başladı.
Nasıl olsa barışcaksınız falan diye.
Ya sizce yüzük takmak için bekleyelim mii ne kadar bekleyelim?

Evet ya oyle oldu maalesef kimse girmiyor artik. Damlanin dedigi gibi onla ve tugceyle whatsapptan konusuyorum digerleriyle gorusemiyorum

21 eylulde basliyor ama biz arkadasumla bu aydan baslicaz gitmeye calismak icin oyle konustuk.
Fotogrfini cekip whatsapp atarim canim
Eveet kazamiz mubarek olsun

Hani 20'li yaslarda olsaydiniz da 1,5 yil ciksaydiniz olabilir derdim ama daha lise bitmemisken cok erken geldi bana

21 eylulde basliyor ama biz arkadasumla bu aydan baslicaz gitmeye calismak icin oyle konustuk.
Fotogrfini cekip whatsapp atarim canim
Eveet kazamiz mubarek olsun

21 Eylül mü? Canım okuldan önce başlaması gerekmiyor mu? :26:
Tamam şekerim at tamam mı ben bugün yarın bakarım whatsapa

Canım evet ya hemen hemen kimse kalmadı...
Eylül ve Tuğçe'yle de whatsap ve facebook'tan konuşuyoruz
Bacaksız vee Öykümle de whatsaptan konuşuyoruz..
Ya iyi oldu bu dostluklar sen nerelerdesin kiiii

Çalışıyorum canım iş güç bunaldım istifa edicem bi haftaya kadar ve dershaneye yazılıcam yaşlandım resmen altı ayda yaşlandım
Bu arada eğer ayrılacağını düşünüyosan takma hiç yüzük ama düşünmüyorsan tak bende lise sona gidiyordum yüzük taktığımda iki seneye yaklaştı neredeyse.

Evet ya oyle oldu maalesef kimse girmiyor artik. Damlanin dedigi gibi onla ve tugceyle whatsapptan konusuyorum digerleriyle gorusemiyorum

Bende bayadır yoktum canım forumda ama artık geliyorum yine :)

21 Eylül mü? Canım okuldan önce başlaması gerekmiyor mu? :26:
Tamam şekerim at tamam mı ben bugün yarın bakarım whatsapa
Öyle gerekiyor ama yerel bir dersane değil özel olduğu için öyle başlıyor olabilir bilmiyorum.
Canımcım güzel ama ne bileyim cidden erken geldi bana, yine sen bilirsin tabi ki.

Öyle gerekiyor ama yerel bir dersane değil özel olduğu için öyle başlıyor olabilir bilmiyorum.

Canımcım güzel ama ne bileyim cidden erken geldi bana, yine sen bilirsin tabi ki.

Of bilemedim ben onu
Bakalım ya en iyisi zamana bırakayım..
Bakalım belkim Şüca da bekler biraz daha.
Ama alırsa da erken demem takarım
Bu yüzüğü normal gündelikte takan arkadaşlarım var.
Hani sevgilisi bile yok ama çok şık diye..

Ay Öykü'm bu arada whatsaptan programı yollamayı unutmuşsun..
Twitter'da dm'den atar mısın şekerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…