- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
Kuzum inan suan soklardayiim napicagimi bilemiyorum nasil tepki versem bilemiyoruum
derken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum inan suan soklardayiim napicagimi bilemiyorum nasil tepki versem bilemiyoruum
Merak ettim atsana
O degilde arkadasimin nisani var derkeeen
selam kızçeler naberrr ?
birazcık iyiyimMerhaba balışığıım
Çok şükür çok iyiyim bomba gibiyiim
Senden nabeeer?
derken
Pazartesi gunu cografya sinavi olmustuk ve kelimenin tam anlamiyla berbatti sinavda agladim hatta.
Tum sinif dokuldu sinavda. Sinavdan sonraki ders cografyaydi hoca cevap anahtarini okutmustu ve benim hesaplarima hore ben 20 aliyordum hepsi yanlisti cunku toplamda 10-12 tane dogrum vardi. Size yazmamistim ama gunlerdir agliyordum cok kotuydum.nasil olur diyordum.
Veeeeee simdi e-okula baktim 51 almisim
İnanamadim ya e-okulu acarken bile keske 35-40 almis olsam diyordum ama 51 yaa
51 e sevinecegim hayatta aklima gelmezdi
oyy balım
snin sevincin bizimde sevincimizdir.
Pazartesi gunu cografya sinavi olmustuk ve kelimenin tam anlamiyla berbatti sinavda agladim hatta.
Tum sinif dokuldu sinavda. Sinavdan sonraki ders cografyaydi hoca cevap anahtarini okutmustu ve benim hesaplarima hore ben 20 aliyordum hepsi yanlisti cunku toplamda 10-12 tane dogrum vardi. Size yazmamistim ama gunlerdir agliyordum cok kotuydum.nasil olur diyordum.
Veeeeee simdi e-okula baktim 51 almisim
İnanamadim ya e-okulu acarken bile keske 35-40 almis olsam diyordum ama 51 yaa
51 e sevinecegim hayatta aklima gelmezdi
birazcık iyiyim
yarın 2 yazılım var ve ben haftasonu çalıştığımla duruyorum.
ruhen yorgunum
Daha 2 gun once hoca bize aynen sunu soyledi: "Bumca yillik ogretmenim sizinkiler kadar kotu kagit okumadim"
O oyle diyince ben kesin 20den de dusuk aldim demistim hatta sinirlerim bozulmustu simdi 51 i goruncee suratim
Off felaket rahatladim ya
Hımm balım seni çok iyi anlıyorum :26:
Ama en azından 1er kez okusan süper olur bence
Ay tebrik ederim ben de 51 aldım coğrafyadan balıım
o kadar test filan çözdüydüm hayırlısı be balım.
Kuzum ya ne dicem.
Biz senle aslinda ikiz falan miyiz
Bugun yazdiklarina baktim bir arkadasinla tartismissin galiba benim de bugun cok yakin bir arkadasimla aram bozuldu. Sonra cografya notlarimiz ayni falan. Sbs puanlarimiz da ayni miydi neydi
Balım ben de gördüm arkadaşınla tartıştığını ve coğrafya notunu
Valla başta şoka girdim ben de
Ama yok sanırım değiliz ya resimlerimiz farklı ve isimlerimiz
Sbsden kaç almıştın kız sen?
Cift yumurta ikiziyizdir kiz belki
Benim oyp 471 di iste seninde o civarlarda degil miydi :44:
Damla sen resim atcaktin hani
hatunlar şu resimi bana atın ya çok merak ettim