Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aah kızlar kelin merhemi olsa başına sürer derler ya o hesap bende.topluca depresyona mı girdik naptık?
çalışıyorum ama çalıştığım 1 sayfayı geçmiyor benimde.kitap okuyasım ya da permütasyon çözesim geliyor hep.
Ya ne oluyor bize arkadaşlar?
Birbirimizi motive edip bir toparlansak mı ne?!
Toparlanalım.Yoksa 2. ve 3. yazılıardan enkaz gibi olacağız.
Yarın okula gitmeye karar verdim ben...
Şöyle biraz gideyim de aklım başına gelsin.
8 saat boş boş oturamayacağıma göre mecbur ders çalışırım
Bir yerden başlamak gerek diyerekten okuldan başladım
Bu arada canım benim ders dışında bir atraksiyon var mı ?
Canım zaten senin tatil değil miydi ?
İyi yerden başlamışsın,umarım istediğin sonuca ulaşırsın.
Benim hayatım okul ve evden ibaret. Ya senin?
Evet canım tatil, sadece öğretmenler ve gitmek isteyen öğrenciler var.
Yani bir avuç insan var bomboş kocaman okul
Benim okul ev dershane... Çok mutsuzum ama bu aralar içimde bir sıkıntıı :44:
Ooof of canım benim ya, neler oluyor bize böyle?
Benle aynı durumdasın diyebilirim, 3. sınavlar başlayacak.
Konular katlandı katlandı 9 gün tatilim vardı 4 günü bitti bile.
Ama ben daha elime kalem kağıt alıp oturamadım başına
İçim sıkılıyor ruhum daralıyor,
Moralim çok bozuk.
Mutsuzum motivasyonum da sıfır.
Sürekli uyuyasım geliyor :44:
Evde çalışamıyorsan git hem öğretmenlerde varmış.Yardımcıda olurlar sana.
O sıkıntı bende de var çok uzun vakittir.:2:
Ya cok düstüm ben sinavlarda. Calisamiyorum ya.Bazi derslerden hicbir sey anlamiyorum. Kimyaci geliyor sinifa kendi kendine bir seyler anlatiyor nece konusuyor bu kadin diyorum. Cografyaci desen adamin sesi ninni gibi geliyor hicbir sey anlamiyorum. Biyoloji hocasindan da biyolojiden de nefret ediyorum. Matematik desen bileske fonk. sonra matematige olan askim da söndü. Derslerden de hayattan da soguttular beni ne yapacagimi bilmiyorum..!
Kızlar insan kendine verdiği sözü unuturmuş,tutmazmış ama başkasına verdiği sözü hatırlar ve tutarmış.
İsterseniz birbirimize ya da çevrenizd bulunan birisine derslerdeki hdeflerimizden bahsedelim.Birisine dediğimiz için ister istemez bir azim oluşacaktır.Mesela edebiyat yazılısından 100 alacağım gibi.
Ya da arkadaş çevremizde mutlaka sevmediğimiz kişiler vardır-ki benim çok.Ona inat onu geçeceğim diyelim.9. sınıfta hiç hoşlanmadığım kız vardı lakap bile takmıştım bağğyan diye.O kız bir yazılıdan beni geçince çok pis güldü bende ondan sonraders çalışırken hep o olayı hatırladım onu geçmek uğruna.Şimdi bile başka sınıfta olmmasına rağmen notlarını duyuyorum.Ona misilleme yapıyorum.
Biraz hırs,biraz azim,biraz rekabet.
Hadi kızlar canlanıyoruz.
Canım benim biliyor musun hemen hemen aynı durumdayız.
Tek fark benim tarih, dil anlatım, edebiyat, astronomi derslerinden de nefret etmem;
Ve biyoloji dersini çok seviyor olmam.
Artık bu gidişe bir son verelim ya.
Mesela ben face'e bir daha girmeme kararı aldım ayın 22'sine kadar
Tarih notum 67
Dün gece sinirden ve üzüntüden oturdum agladim annemin yaninda. Calisamiyorum notlarim cok düstü diye..
Canım bu kaçıncı sınavının notu?
Benim tarih ilk sınavı 67, ikinciyi daha olmadık...
Hoca sözlüne 100 verirse 5 bile düşürebilirsin sıkma canını
2. yazilimdi bu. 1. yazilim 69 du
Tarih hocasi bana günahini bile vermez ne 100'ü ya.
Ayrica suan cografya sinavindan ciktim ve berbat gecti. Of of hersey üst üste geliyor cok kötüyüm cok
Ben bundan sonra kk ya girmeyebilirim. Arada bir belki girersem konulara bakmadan hicbir sey yazmadan cikarim. Baska türlü olnayacak yoksa.
Evet okuldayim canim sag ol..
Hadi ya :44:
Canım arada uğra merak ettirme kendini...
:44::44: