9+1 ve kanama

zelis1089

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
91
45
35
Merhaba arkadaşlar dun gece çok stresli ve sınırlıydım kanamam başladı acilen gittim sansima kendi Dr um vrsi muayene etti ultrason da baktık bebegm hareketli ve kalbi atıyor agrim sizin yok fakat çürük kan geliyor az az progestan vverdi kkullanıyorum ama hala kesilmedi korkuyorum başına böle bisry gelen vr mi nolur cvp yazin

bebeğinin kalbi atıyormuş korkma dinlen. ilk hamileliğimde ilk ay nerdeyse bir ay kanamam oldu. düşük tehlikem vardı ağrım da çok şiddetliydi. 17haftada da sizin gibi stresten sadece bir kere kanama oldu yine ağrım da çoktu. dinlendim ve ilaçları kullandım sorun olmadı. mümkün oldukça stresten uzak durun, rahat olun. geçmiş olsun

OTE="dublemutluluk, post: 39972912, member: 214209"]bebeğinin kalbi atıyormuş korkma dinlen. ilk hamileliğimde ilk ay nerdeyse bir ay kanamam oldu. düşük tehlikem vardı ağrım da çok şiddetliydi. 17haftada da sizin gibi stresten sadece bir kere kanama oldu yine ağrım da çoktu. dinlendim ve ilaçları kullandım sorun olmadı. mümkün oldukça stresten uzak durun, rahat olun. geçmiş olsun[/QUOTE]
Tsk ederim her kafadn bi ses cikio kaybetmekten korkuyorum ama içim rahat allahım hayirlisini nasip etsin

Kalbi atiyor, hareketliymiş şükür.
Benim başimada geldi, 5 ile 6 haftalik iken kücük bir leke gelmişti
Sonra bir iki gün ayni miktarda geldi ve kesildi derken 9 hafta iken tekrar oldu. Birde 12 haftalik iken geldi ama ozaman adet miktara kadar ve sabaha kadar geldi

Bazen gebelikte oluyormuş, nedensizde oluyor. Doktorum bana herhangi bir ilaç vermemiştı ama 12 haftalik iken idrar yollarında enfeksiyon kapmişdım hata kanama Ondandır diye doktora gitmiştim, her hangi bir kaşinti, akıntıda yoktu ama ılac bıtıkden sonra bir daha gelmedi. Şimdi doguma 8 hafta kaldi inşallah.
Sendeiçini rahat tut. Bebeyın hareketli ıse korkup bebeyini boş yere sitres etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…