8mm kese var kalp atışı duyulmadi tecrubelerinizi bekliyorum beta hcg 4700

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
791
323
28
5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum

5 yıldır hamile kalamıyorum kızlar bugün beta hcg 4700 çıktı dün gece 4200 dü kese zor göründü 8 mm dedi doktir kalp atışı için haftaya gel dedi ama bana net bisey demedi kaç haftalık olduğunu bile demedi sizler gebelik başlarında neler yaşadınız tecrubelwrinizi bekliyorum
8mm keseden bir hafta sonra kalp atışını görmüştüm ilk gebeliğimde. Karından bakılmıştı kese zar zor görünmüştü benim de.Daha çok minik haftaya görünecektir inşallah hayırlı olsun

8mm keseden bir hafta sonra kalp atışını görmüştüm ilk gebeliğimde. Karından bakılmıştı kese zar zor görünmüştü benim de.Daha çok minik haftaya görünecektir inşallah hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah. Kasıktada ağrı var arada girip cikiyo sizden oluyomuydu

Son adet tarihiniz ne zamn.

Benimde son adetim 22 haziran. Keseyi dün gördünüzmü. Bende yarin gidicem keseyi gormeye insallah gorurum

Evet çok fazla oluyordu zamanla azalıyor hala arada oluyor ama, 10. haftadayım
Bende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mı

Benimde 5 haftalıkken 7 mm kesem vardı doktor kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
7 haftalıkken gittiğimde karından kalp atışı duyulmadı vajinal baktılar duyuldu
İnşallah güzel bir süreç geçirirsiniz

Sizede maşallah inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Birde iştah açıklığı var ya normal mi bu ilk haftalardan
Amin inşallah 🙏🏻 Evet oluyor ya normal bence 🫠
Bende aynı durumdayım yaşayanlar varsa bilgi verir misiniz? Bende 11+5 haftalık ama bebeğin gelişimi 6 haftalık 7mm doktor gelişmez , kürtaj dedi siz beklediniz mi zararı var mı
Benim geç döllenme olmuş 7. haftamda gittiğimde 8 mm küçücük bir kese ve yolk kesesi gördük karından.Bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük kalp atışını gördük. Sizin ilk kontrol ne zaman oldu? O zamandan sonra düzgün gelişmediyse sağlıksız gebelik oluyor genelde.Oğlumdan önce 2 kez başıma geldi maalesef 😞

Amin inşallah 🙏🏻 Evet oluyor ya normal bence 🫠

Benim geç döllenme olmuş 7. haftamda gittiğimde 8 mm küçücük bir kese ve yolk kesesi gördük karından.Bir hafta sonra gittiğimde bebeği gördük kalp atışını gördük. Sizin ilk kontrol ne zaman oldu? O zamandan sonra düzgün gelişmediyse sağlıksız gebelik oluyor genelde.Oğlumdan önce 2 kez başıma geldi maalesef 😞
Dün gittim kontrole evet 7 haftalık gelişmede durmuş dedi ilerleme yok dedi

Merhaba ne durumdasınız kalp atışını duydunuz mu

İlk hamileliğimde benimde öyleydi ben kanamam olduğu için gittim doktora doktor baktığı zaman kalp atışını duyamadı ve haftasına göre gelişiminin geri olduğunu söyledi. Akışına bıraktık ve kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düştü. ( çünkü kanama Devam ediyordu) Arkadaşımda aynı sebepten kürtaj oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

X