altına yazmıştım. 5 yaş 110 cm için.
ölçüleri de var resmin altında. kol altından en, yaka ortasından başlayarak boy ölçüyorum inşaat metresiyle.
canım rica etsem zara kolej montu adidas üstüne koyup fark varmı yokmu uzunluk açısından söylermisin zira ben metremi bulamadım:) 4 yaş gap sweate baktım 110 cm diyo adidas olur tahminim büyük gelmez ..
Kolej mont daha büyük
enden 44-40=4 cm
boydan 50-44=6 cm
tamam canım o zman ben sadece adidası alayım diğeri büyük olacak başka 4 yaş civarı ekleyeceğin birşey varsa bakayım yoksa hesap bilgilerini yolla özelden iban yazarsan daha makbul olur:)
Nooption, üzgünüm ama Bloody sizden önce karar verip foruma kesin yazmış.
Dolayısıyla ona satıldı adidas montlar, kolej mont, yün kaşe 6 yaş kaban, Next lacivert 3-4 yaş mont.
peki öyle olsunda üzerinde konuşuyorduk bedeni netleştirmeden tamam ben alıyorum diyemem değilmi?
resme baktım canım sende bakarsan kolej montun cm i yok sadece sizin ölçtüğünüz cm ler var ve ben metreyi bulamadığımı yazmıştım dolayısıyla sizden üstüste koyup ölçmenizi rica ettim ki ikisini mi alayım sadece adidası mı diye .. üzerinde konuşulan ve sonuca bağlanmamış birşeyden bahsediyoruz bana göre sonucu beklemeliydiniz .. ama tabi size göre bu böyle olmayabilir o yüzden keşke akıl verir gibi resme bakmak yerine kelimesini kullanmasaydınız da daha nazik bir şekilde bir açıklama yapsaydınız..Bedeni ve ölçüsü altında dedikten sonra resmin altındaki rakamlara bakıp birbirinden çıkardım.
Resme bakmak yerine beklediğiniz esnada Bloody kesin dedi.
GAP mont satıldı mıEki Görüntüle 1300547
6-Debenhams %100 pamuk kaşkol-eldiven takımı.
Kaşkol çift kat pamuk. Fiyat 12 TL.
Eki Görüntüle 1300550
7- Baby GAP 4 yaş kaban. İçi astarlı. Dıştan hem düğmeli hem fermuarlı. Kapişonlu.
En: 40 boy: 50
150 TL fiyata alındı, şimdi 249 TL sitesinde. Fiyat: 50 TL.
Eki Görüntüle 1300585
8- Debenhams 1.5-2 yaş kaban. İçi kürk astarlı. Kapişonlu. Fermuarlı.
En 35, boy 45. Fiyat: 35 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?