İkican arkadaşım o kadar bayıldığın bir ayakkabıyı kaçırma bence......"Caymak olmaz "diye bir şey yok benim sayfamda.....Ama bir daha ayırma yapar mıyım , onu bilemem tabiii.....Ben
Ben o ayakkabıya bayıldım. Ama sizden hemen önce başka bir tane aldık burdan, daha doğrusu ayırttık. Caymak olmaz şimdi. Yoksaaaaa kaçırmazdımmmmm....
Ayırma yapmıyorum artık. Güncellemeye geçicem birkaç saat sonra çünkü.
Arkadaşınız ben güncellemeye geçene kadar haber vermiş olur sanırım.
canim hot wheels ve cekici arac kesin bizde. ayirma yapmiyorum demissin ama ben elden teslim aldigim icin hemen gun ayarlamak mumkun olmaz kibu haftasonu oglumun dogum gunu var. sonraki hafta yurtdisinda olacagiz. 13 aralik haftasi bulusabiliriz siz de uygun olursaniz. ama alisverisimiz kesindir.
hani kargoda zarar gormeyeceginden emin olsam odemeyi yapayim kargolayin derim ama kendi satislarimdan tecrubeliyim, buyuk ebatli oyuncaklada bi catlama kirilma mutlaka oluyor malesef
kac yaş bu zara ceket 15 tlye indirdiginiz
tamam oçalışıyor zim yarinki kargolayacaginuzz debenhams palto varya bunu da ayiralim size zahmet arkadasim dairede calisiyor aksam ben ona is cikisi bu montu da göstericem muhakkak begenir ikisinin ödemesini birden yapariz yarin olur mu?esmetiost: 37950392 .!.:gene mi atlamışım yazmayı :)
7-8 yaş pilot mont. poper.
tamam oçalışıyor zim yarinki kargolayacaginuzz debenhams palto varya bunu da ayiralim size zahmet arkadasim dairede calisiyor aksam ben ona is cikisi bu montu da göstericem muhakkak begenir ikisinin ödemesini birden yapariz yarin olur mu?
CANIM BU 8 NUMARADAKİ MONTUN ÖNDEN GÖRÜNÜMÜ VAR MI TAM BOY?
OĞLUM ŞİMDİ 90 CM FALAN, KENDİ KABANI ZARA BABY, 2-3 YAŞ İÇİN, ONA OLUR MU SENCE, YEDEK ALMAYI DÜŞÜNDÜM DE Bİ TANE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?