???

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
Yazdığım konu neden buradan taşındı bende biliyordum kendi bölümüne açmayı bdv daha aktif diye açmıştım eğer pbende yok beni kocam aldattı yok ben kocamı aldattım kayınvalide şöyle böyle yazsaydım bazı fake konular gibi o zaman ooo 300 tane msj gelirdi. Ona bakarsanız taşınması gereken bir çok konuyu yerine taşımıryosunuzda ben kendimce dert sayılan bir konuyu taşıyorsunuz örneğin: burası hastalık bölümü değil konu açmışlar hayvan bakımı bölümü var yine konu açmışlar onları taşımadınız ama bana gelincemi taşıyasınız tuttu.zaten bu site 3 5 kişini yorumarıyla dönüyor isimler farklı kişiler aynı

Neden kızdın conem bak burdan da kaptıkları gibi doğru mapısa ....kurallar ortada ...denilecek bir iki şey de var gerçi ama tam bağımsız adalet söz konusu değil

Hakikaten başka bir yere konu açınca kimse cevap yazmıyor, birkaç popüler yer var onlar dışında gelişme yok... Eğitim bölümüne bugün konu açtım cevap yazana aşk olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…