- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 18
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
Tüketici hakem heyeti de icra takibi yaparsa itiraz edin 7 gün içinde dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası pek bilindik bir yer değil işe yarar mı acabaSikayetvar. Sayfasina yaz sonra instgramda etiketle covid onlemlerine uyulmadigini ustune basa basa yaz. Her yerde rezil et gerekirse twiterde bile etiketle. Bi gundem olsunlarda akli basina gelsin ben istikbali yapmistim hemen r yaptilar
Saya..nora güzellik merkezi mi ?Açıklayayım o zaman bundan 20 gün önce bir güzellik merkezine gittim. Covid önlemlerine uymadıkları için devam etmek istemedim. Bana sözleşme cayma bedeli öde dediler bende ödemek istemesemde 160 TL için uğraşmak istemedim tüketici hakem heyetine gittim bana dediler ki 160 TL yi öde sözleşmelerini al biz geri almak için yardım edicez bende tamam dedim. Sözleşmeyi almak ve parayı ödemek için gittim. Bana sizin dosyanız avukata verildi dediler bu gün avukat tarafından atandım. 800 tl lik sözleşme için benden 1000 TL istiyorlar. Ki daha öncesinde 200 TL sini ödedim. Bu yasal mı tekrara tüketici hakları heyetine gitmeyi düşünüyorum
Hayır minty güzellik merkeziSaya..nora güzellik merkezi mi ?