• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

800 tl lik sözleşmeyi almak için benden 1000 TL isteniyor bu nasıl olabilir

Yaptıklarınızı nette her yere yazarım benden kar etmeye çalışırken bir sürü müşteri kaybedersiniz de

Açıklayayım o zaman bundan 20 gün önce bir güzellik merkezine gittim. Covid önlemlerine uymadıkları için devam etmek istemedim. Bana sözleşme cayma bedeli öde dediler bende ödemek istemesemde 160 TL için uğraşmak istemedim tüketici hakem heyetine gittim bana dediler ki 160 TL yi öde sözleşmelerini al biz geri almak için yardım edicez bende tamam dedim. Sözleşmeyi almak ve parayı ödemek için gittim. Bana sizin dosyanız avukata verildi dediler bu gün avukat tarafından atandım. 800 tl lik sözleşme için benden 1000 TL istiyorlar. Ki daha öncesinde 200 TL sini ödedim. Bu yasal mı tekrara tüketici hakları heyetine gitmeyi düşünüyorum
Saya..nora güzellik merkezi mi ?

Güzellik merkezleri bugün itibariyle 1 ay kapatıldı bizim burda. Benim de 12 seanslık bir cilt bakımım var. Daha 3 seans gittim yarısını ödedim nerdeyse. Bugün gittim. Bir ödeme daha yapabilir misiniz diyor. Zaten kapatıldı 1 ay gidemeyeceğim pes yani vermedim. Zaten sözleşmeyi imzalamışım mecbur vericez de ne bu acele. Bir daha böyle sözleşmeli iş yapmam.

Back