• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

800 tl lik sözleşmeyi almak için benden 1000 TL isteniyor bu nasıl olabilir

Within Temptation

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
168
53
18
25
Geçen gün açtığım soruyu belki hatırlayan vardır. Sözleşme bedeli olan 160 TL yi ödeyip kurtulmak istedim açıkçası. İşletme artık bir şey yapamam avukata verdim dedi ki cayma bedelini ödemek için 7 iş günü süreniz var mesajı almıştım 2gün sonra gittim. Bu hukuki bir şey mi yardımcı olabilircek biri var mı

Geçen gün açtığım soruyu belki hatırlayan vardır. Sözleşme bedeli olan 160 TL yi ödeyip kurtulmak istedim açıkçası. İşletme artık bir şey yapamam avukata verdim dedi ki cayma bedelini ödemek için 7 iş günü süreniz var mesajı almıştım 2gün sonra gittim. Bu hukuki bir şey mi yardımcı olabilircek biri var mı
Hayıt hatırlamıyorum. Konu da anlaşılır olmamış

Hayıt hatırlamıyorum. Konu da anlaşılır olmamış
Açıklayayım o zaman bundan 20 gün önce bir güzellik merkezine gittim. Covid önlemlerine uymadıkları için devam etmek istemedim. Bana sözleşme cayma bedeli öde dediler bende ödemek istemesemde 160 TL için uğraşmak istemedim tüketici hakem heyetine gittim bana dediler ki 160 TL yi öde sözleşmelerini al biz geri almak için yardım edicez bende tamam dedim. Sözleşmeyi almak ve parayı ödemek için gittim. Bana sizin dosyanız avukata verildi dediler bu gün avukat tarafından atandım. 800 tl lik sözleşme için benden 1000 TL istiyorlar. Ki daha öncesinde 200 TL sini ödedim. Bu yasal mı tekrara tüketici hakları heyetine gitmeyi düşünüyorum

Size burada bir sürü tavsiye verildi onlara uymayıp işletmenin sizi korkutmasına müsade etmişsiniz.yine fikir soruyorsunuz. Covid önlemlerine uymadıkları için şikayet etmek, tüketici heyeti, cimer vs bunları uyguladınız mı?

Size burada bir sürü tavsiye verildi onlara uymayıp işletmenin sizi korkutmasına müsade etmişsiniz.yine fikir soruyorsunuz. Covid önlemlerine uymadıkları için şikayet etmek, tüketici heyeti, cimer vs bunları uyguladınız mı?
Hepsini uyguladım beyaz masaya cimere gittim. Tüketici heyetine 2 kez gittim hatta

1000 TL yi bu gün teyzemden alabilirim ama işlem almadığım bir şeye bu parayı vermek istemiyorum stajyer avukat falan mı istesem önerisi olan var mı

Back