• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kilo olanlar birlikte zayıflıyor

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
kızlarr bir sürü topik açtık ve hepsi berbat sonlandı ama bu sefer kararlıyım eger zayıflamazsam kendimi sonu olmayan bir depresyona sokmak üzereyim , bacaklarım çatlak dolu bir anda kilo aldım ve her gece ağlamakdan bıktım kimler benimle kızlar uymıycaklar yazmasın bağzıları sağlıksız vs yazıcak biliyorum ama daha önce denedim diyet listesi
sabah: haşlanmış yumurta süt -öğlen:yoğutlu salata tavuk veya yumurta -akşam:sebze veya salatalı yoğurt bu şekilde kimler benimle yarın çaşlıyorum ilk hedef 70 cumadan cumaya tartı günü bu sefer başarıcam yaz gelmek üzere !!!

Ben varım.yarin tartilalim. Burdan yazarim. Ama ben bu listeyi yapmayı düşünmüyorum senin için bu bi sakincasi yoksa buradan destek olalım birbirimize. Yaza fit girelim

Gunaydinlar;
Aç karınla tartilalim ve 80.5 kg çıktı.hedefim 53. Elma diyetini yapmayı düşünmüyorum.bugun başladım.bakalim hedefimize ulaşmak için ne kadar kararlıyız göreceğiz.

Ben sizin gibi besleniyorum 85.5 dan 79 a düştüm bu aralar regl belası varda başımda şişlik var. Ama uyarsanız programınıza güzel sonuç alırsınız leslie yapmayı unutmayın çok faydasını göreceksiniz... Zaman zaman artı görseniz de verdiğiniz kilolar daha bir morel vereceğinden daha bir hırslanabilirisniz

Ben sizin gibi besleniyorum 85.5 dan 79 a düştüm bu aralar regl belası varda başımda şişlik var. Ama uyarsanız programınıza güzel sonuç alırsınız leslie yapmayı unutmayın çok faydasını göreceksiniz... Zaman zaman artı görseniz de verdiğiniz kilolar daha bir morel vereceğinden daha bir hırslanabilirisniz
kaç günde verdiniz acaba bende regldim bitmesini bekledim bugun başladım diyete

Gunaydinlar;
Aç karınla tartilalim ve 80.5 kg çıktı.hedefim 53. Elma diyetini yapmayı düşünmüyorum.bugun başladım.bakalim hedefimize ulaşmak için ne kadar kararlıyız göreceğiz.
canım regldim bitmesini bekledim bugün başladım yeni bir post kuruyorum şimdi oraya gel istersen

Bende varım 12 kilo fazlam varr banada tüyo verin
Canim , diyet gruplari var birbirimize yardimci oluyoruz ben karatay diyeti yapiyorum gelmek istersen 13. Takima bekleriz :KK66:) grup daha aktif herkes ne yemis ne kadar spor yapmis hergun bildirim yapiyoruz sohbetle keyifle kilo veriyoruz :KK66:)

Canim , diyet gruplari var birbirimize yardimci oluyoruz ben karatay diyeti yapiyorum gelmek istersen 13. Takima bekleriz :KK66:) grup daha aktif herkes ne yemis ne kadar spor yapmis hergun bildirim yapiyoruz sohbetle keyifle kilo veriyoruz :KK66:)
Nasıl katılıcam acaba gruba bilmiyrm ki

Back