80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:8::8::8:ii akşamlar kızlarrr ben geldim
sevgicim kayrada 2 kez çıktı cnm önce sag kaısk sonra sol kasık fıtıgı oldu yavrummm

yedim ,içtim geldim pişmanmıyım hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güsle övgüle raldımmmmm
hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyormuşum:66::66::66:

Selamlar ben geldimm
Mp3 çalar olayı çözüme kavuştu müdürle tartıştık yeni getirdikleri ürünlerde hatalı çıktı bende sesimi yükselttim yapamıyorsanız bırakın bu işi dedim
Şube açılışı yaptık yoğunduk ilgilenemedik diyo evet gördüm burnumun dibine şube açtınız gerçekten sinir bozucu sizin piyasadan silinmeniz gerek çözüm istiyorum ya ürünü hemen verin ya da paramı iade edin dedim
paramı geri aldım acayip mutluyum dönüşte bankaya geri yatırdım eski aldığımı işyerinden şarj eder kullanırım bir daha elektronik eşya alasım yok :37:
Bugün ki menümü yazayım
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara : 2 altınbaşak bisküvi
Öğle :
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara : Yeşilçay
Akşam : 5 kaşık havuç
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Spor yok
Kura gidiş geliş kurs çıkışı bol bol yürüyüş
2 litra su dahada içerim yatana kadar
Şunu izlesenize ben bunu yerim yaa :nazar:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150116185328043&oid=294863841974&comments

Son düzenleme:

hoşgeldin ohh daim olsuuun spor üzerine kahvede afiyet olsun

haklısın iyi gitti :68:

sevgicim kayrada 2 kez çıktı cnm önce sag kaısk sonra sol kasık fıtıgı oldu yavrummm

durmuyorsun tabi idolümüzsün kızımmmm.daha da fazla övgüyü hakediyorsun.
kaçamak yapsan da bilirim seni ölçülü yapmışsındır.telafi edersin hemen.

ben de tavuk yememek için gittim meyveli müsli aldım.yarım bardak sütle onu yedim.bizimkiler tavuklu pilavı yedi.slında içim gitti bir tabak yiyeyim yanına da yoğurt.çay bile hazırdı ama korktum ya.kalorisi aklıma geldikçe pilavdan yağdan kaçar oldum.belki ciddi bir diyet yapamıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyrum.

artık yemeyeceğim.suyu da 2 lt içtim belki 3 yaparım yatana kadar.
kendimi iyi hissediyorum.demin kuaförde saçıma fön de çektirdim.

zeynepcim
bu sözleri duymak insanı nasıl gururlandırıyor
bende bi çok kişiden duyuyorum
ay bu yine kilo vermiş
sen bu işi biliyorsun bizede söyle
bende başlayacağım vs[/QUOTE]

evet çok gurur duyuyo insan aziminden dolayıı :16:

evet çok alışmışım girmeden duramıyorum insanların kilo verdin demeside çok gurur veriyo fark edilmek muhteşem bi duygu

nesinir bozucu değil mi 3 gün net yoktu buraya giremedim diye kafayı yiyordum
hoşgelin canım bizler eriyoruz günbegün :1: sen nasılsın asıll

ah çok güzel bir duyguu farkedilmek taktir görmek :46::46:

hahhahahha onlardan her evde var şekerimmm
daha şimdi, geçmişi okuyordum yanyana oturuyoruz kucağımızda laptoplar oğlanda
ortamızda onda da oyuncak laptop :60::60::60::60:
çekirdekten bilişimci yetişiyor çocuk :9::9:

zaten vardı bir pit yeniği yaa :63::63::63::63:
o kadar uygun fiyatlı benim ağzım açık kalmıştı :1::1:
kuzummmm ayaklarına sağlık teşekkür ederim :69::69:

feryaaaalllll
keşke 2 gün olsa geçen pazar almıştım
ama önü kattiyyen kapanmamıştı
birde köye gittim artıdaydım regl öncesi filan karnım davul gibiydi
giyinme kabininde bayaa bir cebelleştimm :60::60::60: şekilden şekile girdim :1::1:
allahtan şimdi gene tahta olmaya aday :9::9::9::9:

sen hiç takılmaa yeme içme durumuna nasıl olsa ne yapman gerektiğini biliyorsun :68::68:
birde sıkan bişiy giyme, salaş bir şekilde gir sınava en rahat ettiğin şekilde :29:

tebrklerrr :46::46::46::46:

bizde izliyoruz canım
eşim genelde netten indiriyor, 2 güne bir hatta vizyona girmemiş filmleri
bile izliyoruzz :1:
oğlan doğmadan haftada 2 kez bile gidiyordukk :31::31:
hattaa bi ara türksel kampanyası vardı 1 bilet bedavaydıı
pasooo gidiyorduk ama süperdi yaa
şimdi hiçç gidemiyoruz, binde bir teyzesinin işi olmayacak da bırakıp gidicez :31::31::31::31:

dün fragmanını gördüm nurgül yeşilçayın yeni filmini
ismi çınar ağacıı
fragmanına bilee ağladım, çok içten çok samimi veee çok ders verici bir film :92::92::92:

evet evet izlem abla zaten sınavda herşey yasak ya öyle fermuarlı düğmeli kotlar falan bi eşofman altı bide bady giycem işte rahat rahat gitcem bide yıllardır hep derim 1 kalıp çikolata yicem giderken:9::9:

Ohh afiyet olsun,bizim için de ye :16:
Tabi ki tatlım şimdi diyet düşünülecek zaman değil, sınavın başarılı geçsin önemli olan o :29:

O zaman biz yandık desene gece gündüz film indiriyoruz kafe için :92::92:
E bir dvdyi 45-50 lira yaparlarsa indiririz yani.Onlar da tüketici hakkı düşünsünler biraz :47:

Kızlar bu arada muhabbeti geçmiş akılma geldi şimdi bu tatlandırıcı olayını anlattım mesuta geçen gün,o da arkadaşlarına söyle bir şekerim var ondan uzak dursunlar dedi :9::9:
Ay nasıl güldüm ya ben böyle değiştim ya suçlu sizi görüyor :9:
Ama yağma yok çok inat etti ama illa deneyecek o tatlandırıcıyı :36:
Kızlar her akşam 4 kupa çay içiyor 6 şekerden 24 şeker her akşam :53::53:
Çok değil diyor bir de beyefendi :19::19:

Bir de ben bu sabah 80,5 çıktım,anlayan beri gelsin :53::53:
Dünyanın böreğini yedim daha cuma günü :53:

yerim derya ablacım umarım güzel geçer..

Canim Valla Öyle Yaaa .. Hatta Kuzenimide Spor Salonuna Yazilmayi Ikna Ettim :9:
Diyeti Herkeze Sevdirmeye Basliyorum Yavas Yavas :66:
Kizi Dün Gaza Getirdim Bak Dedim 1.Haftada 2.Kilo Verdim
Neler Yiyip Ictigimi Anlattim 1.Saat :9: Oda Heveslendi Veee Ablacim Bende Yazilayim
Spor Salonuna Hem Yanliz Olmayiz Birbirimize Destek Oluruz Dedi ..
Eeee Benim Canima Minnet Yanliz Gitmekten SIKILMISTIM .. :82:
Bu Gidisle Cevremdeki Herkez Saglikli Beslenecek ..
Yengemle Annem Bana Baka Baka Basladilar Yediklerine Dikkat Etmeye ..
Benimde Isime Geliyor Dogrusu , Bana Kolaylik Sagliyorlar :8:

bizim evdede öyle olmuştu geçen sene ya ben zayıfladım ardımdan annemle ablamda diyete başladı onlarda zayıfladı ama ablam tekrar aldı kilosunu ya

listemiz hanımlarrrrr :nazar::nazar::nazar:

2 haftadır listeyi yapmıyorduk hazırlarken çok hoşuma gitti
kilolar 2şer 3çer düştü hep maşşaallahhhhhh :66::66::66::66::66:

damla, gülçin ve sevgi tekrar tekrar tebrikler harikasınızzz :16::16::16::16::16:

alttaki 1. resimden 2. resime terfi edicez az kaldı :1::1::1:

ellerine sağlık izlem abla kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar

Ortim harika değil mi birinci olmak,nasıl bir motivasyon :64::64::64:

Kızlar dikkat ettim de kilosu benden yüksekler bile 44 beden ya.Neden benim kemiklerim böyle :14:
En uzun olmama rağmen şu totom beden düşmedi ben anlamıyorum bu işi.Yanlarına dokunsanız resmen kemiği hissedersiniz yani kalçanın yanlarında yağ yok.Anca baseni ve bacağı inceltip beden düşebilirim sanırım :26:

işte kemikten oluyo öyle derya abla bende eskiden öyleydim 75 kiloydum 44 falan giyiyodum ne olduysa oldu 40 bedene düştüm bi anda:9:

canım senanın koluna bıçak saplandı.ciddi tehlike atlattı.üstüne de ne olu olmaz diye tetanoz aşısı oldu.onun da ağrısı ekleneince kadın yataklara düştü.şimdi dinlniyor anlayacağın.allah esirgedi onu çok şükür.
yemek olyaını düşünme.zaten sınavın var bi de ay onu yedim bunu yememeliyim stresi olmasın.nasıl olsa dikkat edersin sınav sonrası..

aa gerçektenmi çok kötü olmuş ya çok çok geçmiş olsun

yok yok demiyorum zaten tartılmıcamda pazartesi tartılırım haftaya

feryal nasılsın tatlım nasıl gidiyor çalışmalar..

güzel gidiyo valla nilgün abla bakalım allah yüzümüzü kara çıkartmasında

Selam arkadaşlar bende 88 kilo ve 175 cm boyla diyete başladım sporada yazıldım hakkımızda hayırlısı ben b-fit e yazıldım ayrıca günde yarım saat yürüyorum atıştırma yada kriz anları için leblebi aldım elma ve kahvede iyi geliyor onun dışında sebze ağırlıklı düzenli ve az miktarlarda yiyorum :74:

aldırma sen onlara başımıza ne geldiyse bundan olduuuu :36:
arkadaşım konyadan gelirken pişmaniye almış
büsürü büsürü yedim ama pişman oldum
:26:

bugün pişmanlar günü cuma günü bakalım ne etcez hep hafta sonları kaçırıyoruz:16:

öylesin tabi şekerim fitsin sennn...harikasınnn..kaçamakları telafi ett
arkadaşım konyadan gelirken pişmaniye almış
büsürü büsürü yedim ama pişman oldum
:26:

ben de çok yedim bugüğnn

İZLO ellerine sağlık ...ben de şu gelen giden yoğunluğunu azaltıp diyetimi düzene koysam daha çok vericem

ama çok misafir olduğundan yemek yapamıyorum öğünlerim aksıyor falan

Selam arkadaşlar bende 88 kilo ve 175 cm boyla diyete başladım sporada yazıldım hakkımızda hayırlısı ben b-fit e yazıldım ayrıca günde yarım saat yürüyorum atıştırma yada kriz anları için leblebi aldım elma ve kahvede iyi geliyor onun dışında sebze ağırlıklı düzenli ve az miktarlarda yiyorum :74:

hoş geldin canım hayırlı olsun atıştırma için leblebiiyibir tercih mi 30 gr leblebi 175 kalori :41: tecrubeli arkadaşlardan destek lütfenn leblebi yerine ceviz aralarda yağsız yoğurt süt tercih edilebilir

Son düzenleme:
kalabalık değiliz neredesiniz hatunlar?bir kaç kişi kalmışız.akşam tavuklu pilav yemedim az sütle meyveli müsli yedim ya şimdi çok acıktım.birazdan tarçınlı süt içeceğim.

kızlarda acıktı biri lahmacun yiyor diğeri kaşar peynir ve salam.eşimsalonda çay yanı kurabiye yiyor.Allahım dayanma gücü ver banaievin her yanında kalori var.aç aç su içiyorum bende :84::84:

:59::59::59:

kalabalık değiliz neredesiniz hatunlar?bir kaç kişi kalmışız.akşam tavuklu pilav yemedim az sütle meyveli müsli yedim ya şimdi çok acıktım.birazdan tarçınlı süt içeceğim.

kızlarda acıktı biri lahmacun yiyor diğeri kaşar peynir ve salam.eşimsalonda çay yanı kurabiye yiyor.Allahım dayanma gücü ver banaievin her yanında kalori var.aç aç su içiyorum bende :84::84:

:59::59::59:

ben geldimm
öncelikle tebrik ediyorum pilava hayır dediğin için :46:
canım inadına dur demelisin bugün suböreği mantı çiğköfte fıdtık ooo daha nelere hayır dedim vee çok huzurluyum önceden yediklerime sayıyorum
süt yoğrut ye bol bol su iç sen daha iyi bilrisin

ben geldimm
öncelikle tebrik ediyorum pilava hayır dediğin için :46:
canım inadına dur demelisin bugün suböreği mantı çiğköfte fıdtık ooo daha nelere hayır dedim vee çok huzurluyum önceden yediklerime sayıyorum
süt yoğrut ye bol bol su iç sen daha iyi bilrisin

2 bardak su içtim şimdi ama aç karnına midem bulandı şimdi kzılara süt yapıyorum yatacaklar ben de içerim 1 kupa.içine de çubuk tarçın atacağım.sonra da yatarım artık..

Back
X