arkadaşlar mrb 80 kğ ile başladığım rejim serüveninin 69,400 gr ile ortalarına gelmiş bulunuyorum darısı herkesin başına kaldı 11 kğ az kaldı az :)![]()
Darisi basimiza insaAllahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mrb 80 kğ ile başladığım rejim serüveninin 69,400 gr ile ortalarına gelmiş bulunuyorum darısı herkesin başına kaldı 11 kğ az kaldı az :)![]()
Senin vahşi cazibene adam napsın dayanamıodur tebi![]()
![]()
siz sanırım seviosunuz film izlemyi biz evde hiç cd seyretmeyiz bazı hafta sonları haricikendimi çok a sosyal hissettim yaw bende gidip adamı yağlayıp yarına sinema biletimi aldırsam
![]()
![]()
![]()
çok doğru izlemcim ben 12 yıldır aynı firmadayım özel sektör doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştım.ama oğlum erken geldi devlet paramı kesti iznimi kısıtladı isyeride hiç beni o kadar yıl tanıyor uzatmadı.2 gün uzattı onuda maaşımdan kesti hatta dedim ki nie maaşımdan kesiyorsunuz 2009 iznimi 3 hafta kullanmadım ondan kesin die o başka dedi.tabii iznin üstüne yatacaklar...düşük riski olduğu için hiç izin kullanmadım evde oturup napacağım die.ama izinlerimden ses seda yokçok pişmanımm.2010 3 hafta izinde buradan hayatta izin vermez 2 hafta zor kullanıyoruz 1 hafta kışın 1 hafta yazın...bari paramı ver onada yok...imreniyorum yurtdışındaki şartlara...yarın izin kullanabilmek için 21.30 a kadar çalıştım.oğlumun muanesi ve aşı için tüm gün izin kullanmak istedim güya...
wayy wayyyy wayyyyygünaydın kıslarrrrr
bugün tartıldım ve 65.5 im kaç kilo verdimm şuan 300 gr görünüyor ama2 günlük detoksta en az 1 kilo gider ben tam adet döneminde yaptıgım için ne t sonucu göremedimm
ancak adet bitiminde nlarım snaırım
İzlem wall-e'ye biz de hayranız![]()
Eşim de ben de film deyince ilk animasyonlara bakarız hep..Bir film izleyemeyi kafaya koyduysak genelde animasyon olur.Ejderhanı nasıl eğitirsin'i izleyin bak o da harika
Ama o da sevmez duygusal filmleri.Çok yapay geliyor der.Onun dışında genel de hep uyuşur film zevkimiz.Ben ondan çok bilim kurgu hastasıyım. Fringe'i kaç kere izletmeye çalıştım da olmadı,sevemedi.Bilim kurguya lostla tövbe etti tabi garibim
Benim de en sevdiğim film kelebek etkisidirSinema ayrı bir zevk ya..Onca film indiriyoruz hiç izleyemiyoruz en çok buna üzülmüşümdür hep.
Bu allahın dağına 2 sene önce arog gelmişti ona gidebilmiştik en son
Ama bizim arkadaş gelsin askerden aralarda kaçıracağım bursaya,özledim sinemayı ya
üzülme banuşşşş gider nasılsa dediğin gibi adet dönemindesin diye belki...
bende az önce tartıldım bakalım ne kadar girmişşşşşş bizeeee....
55.6 çıktımmm...umarımmm haftaya kadar bütün artılarımı götürürümmmm...yine beklediğimden az çıktımmm....daha fazla bekliyordummm..çünkü çokkkkkkkkkkk azıttımmmçoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk
neler anlatıyordu sehercim,günaydın kızlar
aç acına kayısılı form çayına yüklendim
açtım kanal 7 diyet konu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar
günaydınnnbu sabah tartılıcaktım ama tartımda sorun var sanırım beni 13 kg tartıyooo :90::90: cumaya kadar inşllah düzelir
![]()
Ay ben dayanamıyciiiiimmm....Bu sabaaaaaaaahh;
79.6 çıktım![]()
Hemide üzerimde iç çamaşırlarım ve boğazlımla
Ne oldu bu hafta bilmiyorum.Ya tartım bozuk ki 5 defa çıktım üstüne hep aynı rakamdı o yüzden zannetmiyorum.
Ya da şu kestiğim diyet mısır gevreği işe yaradı :44:
Dışarıda güneş,içim de sevinç allahım bozma yarabbim![]()
kızlar inanılmaz bir iştah patlaması yaşıyorum yiyorum ama doymuyorum kafayı yicemm yaaa :84::84::84:
Selam canlarim,
Sabah kalkdim, bir sürü sporumu yaptim.
Bit türlü islerim bitmek bilmedi, simdi de esim gelde yine cikmak zorundayim.
Gelirim sonra, öpüyorum sizi.
hıı bu tam ne işe yarıyormuş gülçin yaa..bende çok severim maydanozu..Kizlar Ibrahim Saracoglu'nun dedigi Maydonoz ve limonlu suyunu ben bayila bayila ictim valla
Cocuklugumdan beri bayilirim özellikle kahvalti da bol limonlu ve tuzsuz haline, ondan coooook rahat bir sekilde ictim valla bol limonlu. Dün gözüm korkmusdu valla, ama bugün bende de ne mide varmis yahu, kimsenin sevemedigini bayila bayila icebilecek kadar cöplük misali dedim![]()
hoşgeldin canım,nasılsın neler yaptın görmeyeli özlemiştik muhabbetini..Günaydın herkese
1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım
listeye göz attımda maşallahı var herkesinizlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk
meloşumda başlamış diyete oh ohh ..
bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .
yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra![]()
maşallah izlem 5 li rakamlara az kaldı,ilkayın yanına 5 li rakamlarda gidicem diyosunnnnnn:89: gel bahalım,sen çocuklara bakta acuk ben koşam spor yapambanuşummm menüm klasik protein ağırlıklı tatlım bee
yazim genelde böyle beslendim
kahvaltı 2-3dilim peynir kahvaltı aynı genelde
2 yumurta
yarım domates salatalık
avuç içi kadar kırmızı ızgara et beyazda olabilir
yarım tavuk göğüsünden dünde 2 yumurta haşlanmış
az yağlı yeşil salata üzerine 2-3 kaşık yoğurt fesleğen ekip yedim
7 tane köfte 2 bardak ayran dün de 2 yumurtalı 1 domates püresiyle yağsız menemen
2 gün iksir içtim boolllll 2-2.5 litre su içtim
hatuncuklarım
sonuç bende eksi 700gr![]()
canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...neyse herkesi öptüm kızlar kaçamaksız günler ben çıkıyorum![]()
hımmm nerdesin senslm tüloşşşşşş nasılsın ????yahu nerelerdesin....baktım siz yoksunuzz bende girmiyordummmm.....:95::95:
zatiii diyet tavan yapmış bendede ondanda yüzüm yok buraya gelmeyeeeeeeeeeeeeeee....
ben iyicene stres yapmışımmm....
benimde artı bir kaç kilom var ama kendimi 100 kilo olmuş gibi hissediyorumm....bu psikolojiden çıkmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:
canım çok iyi olmuş 4 gün evdesin süper vallahi,bakıcıyı da yoluna koyarsan süper olucak bakıcıyla eşinde evde olucak dimi bakıcıyı kontrol etmesi bakımından,güvenilir biri varmıki,bir çocuğa uzun süre bakmış kişileri uzun vadeli çalışanları tercih edicekmişin bakıcı alırken,güvenilir olduğunu kanıtlarmış..kızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum
rapor işiyle uğraşıyorum yine
süt iznim bugün resmiyet kazandı
haftada iki gün olacak
iki günde hafta sonu toplam 4 gün evdeyim süper oldu bu
bi kadın gelecek anlaşabilirsek
haftanın 3 gününe konuşacağım
bu arada iki gündür tatlılar pastalar gani
bu kez sanırım cumaya hapı yuttum
geçmişe detaylı bakamadım
özüüüüür
ama sizinle sohbeti çok özledim yaw ben yaaaaaaaa
evet canım yaaa
bende çok sinir olurum bu zihniyete
meselaa en basitinden, çocuklarım için ölürümm önce çocuğum kendimden önce gelir
böyle söylemelerine çok snir olurum
yaa tabikiii onlar bizim canımızdan kanımızdannn, nelerle büyüyorlar, bizimkiler ağaç koğuğundan mı çıktılar
ama sen kendine bakmassan, salarsan sana bişiy olursa o ortada kalan çocğununa ne olucak
akşama kadar kendiini ev işleri için paralayan, akşam oluncada bitmiş ölmüş koca asık bir surat
koca karşılıyorlar, bi tavırlar bir tavırlar, yaa herzaman bir olmuyor çocuk bunaltıyor, ev işleri
fazla geliyor tamamda herşeyi dozunda yapmak lazım, önce kendine bakmalısın kiii
herkese faydalı olabilesin ben öyle düşünüyorum vallahiii
oo akşama kadar temizlemek için kendini paraladığın evde, küçücük bir gülümsemen olmassa,
bi sıcak karşılama göstermessen, neden yaşıyorsun
wallahii allah akıl fikir versin, herşeyin dozunda olması çok önemlii
önce sağlık
neysee herkesin kendi hayatı boşver ben senin az yüzünü güldürem
bak bu benim pamuk ananem, kendisini şekilden şekile sokarız, o da bizi güldürmek için
pozlar verir
![]()
canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...![]()
Herkese merhaba
2 gündür uğrayamıyorum işler çok yoğun
Evde annem örgü şişini ortada bırakmış ışık kapalıydı üzerine bastım ayağıma saplandı fena halde kanadı acıdan gözüm döndü annemlede kavga ettim şimdi barıştık gerçi
Doktora gittik aşı yapıldı
Birde ilaç verdi doktor patrondan izinde isteyemedim çünkü çok yoğunuz eve gidince sızıp kalıyorum işyerinede zar zor gelip koltuğa oturuyorum akşam giderken kalkıyorum
Pek basamıyorum ayağımın üzerine 2 gündür düzenim bozuldu
Cumadan yana ümitli değilim bakalım görcez ne çıkıcağını
başladım canım bendeki bu kalçalar sporla bilem zor gidertüloş abla sende maşallah hemen başlamışsın spora![]()
Herkese merhaba
Evde annem örgü şişini ortada bırakmış ışık kapalıydı üzerine bastım ayağıma saplandı fena halde kanadı acıdan gözüm döndü annemlede kavga ettim şimdi barıştık gerçi
Birde ilaç verdi doktor patrondan izinde isteyemedim çünkü çok yoğunuz eve gidince sızıp kalıyorum işyerinede zar zor gelip koltuğa oturuyorum akşam giderken kalkıyorum
selamlar herkesee
pazartesi hoca gelmemişti spor yapamadım yürüdüm
cumadan bu yana 5 gün geçmiş ve bugün nasıl zorlandım anlatamam
hocada bayaa yüklendi bugün birde küçük salona geçtik
kim yapıyor kim yapmıyor onu da görüyor
arada bir bırakmaaa diye bağırıyor
pilates günüydü bugün off ooffff
bi arkadaşım 1.72 boy 72 kilo ile 40 beden giyiyor kızlar
ama hergün 1.5saat leslie yapıyor, etlerim taş gibi diyor
o taşlık bizimde etlerin başına olsun inşallah
![]()
hıı bu tam ne işe yarıyormuş gülçin yaa..bende çok severim maydanozu..
hoşgeldin canım,nasılsın neler yaptın görmeyeli özlemiştik muhabbetini..
maşallah izlem 5 li rakamlara az kaldı,ilkayın yanına 5 li rakamlarda gidicem diyosunnnnnn:89: gel bahalım,sen çocuklara bakta acuk ben koşam spor yapam
canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...
hımmm nerdesin sengel de artık çıkma burdan,bizimle kalll
canım çok iyi olmuş 4 gün evdesin süper vallahi,bakıcıyı da yoluna koyarsan süper olucak bakıcıyla eşinde evde olucak dimi bakıcıyı kontrol etmesi bakımından,güvenilir biri varmıki,bir çocuğa uzun süre bakmış kişileri uzun vadeli çalışanları tercih edicekmişin bakıcı alırken,güvenilir olduğunu kanıtlarmış..
bennnnnnnnn pamuk ananeneee bayılıyorummmmm bayılıyorummmm zatennn face de de vardı resimleri ,canımmm yaaa...zayıfta bir teyze kız izlem annen zapzayıf ananende öyle siz kızlar babaya çektiniz heralde dimi annenin bir resmini koysana kızlar baksın incecik bir annesi var kızlar izlonun.![]()
daha bugün başladı hemen spor yapmışş
bende hemenohhhh ha gayret izlemmm
ahahhhaha süpermiş buuu
yakında şair olup çıkacaz
nilgüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnn
o filme bende çok gitmek istiyorum yaaa
ama mendilimi hazırlamam lazım çünkü fragmanına bile ağladımmm
helee o salıncak sahnesine bittim öldümmm
banannenneeeeee :84::84::84::84:
süper menünsuyu daha fazla içme imkanın yokmu sürekli yanında bir sürahi bulundursan
çınarağacına gitmek istiyorum çok duygusalmış değil mi ?
Kızlar benim eşim action fimlerini sever duygusallardan nefret eder bende tam tersi bi türlü uzlaşıp sinemaya gidemeyiz o yüzden![]()
anlaştığımız filmede mutlak bi engel çıkar gidemeyiz![]()
merhabalar bende tamı tamına 89 kiloyum bende sizlerleyim yaza kadar verelim bu kiloları sevgili dostlar
Ay ben dayanamıyciiiiimmm....Bu sabaaaaaaaahh;
79.6 çıktım![]()
Hemide üzerimde iç çamaşırlarım ve boğazlımla
Ne oldu bu hafta bilmiyorum.Ya tartım bozuk ki 5 defa çıktım üstüne hep aynı rakamdı o yüzden zannetmiyorum.
Ya da şu kestiğim diyet mısır gevreği işe yaradı :44:
Dışarıda güneş,içim de sevinç allahım bozma yarabbim![]()
tünaydın kızlar.ben nilüfer hepinizin azmini okudıkça kendimden nefret ediyorum.ben belirli bir diyet yapamıyorum yemeklerin miktarını azaltıyorumbana önerebileceğiniz detox programı varmı hızlısındannnnneşimle kilolarım yüzünden tartışmaktan bıktım
![]()
Herkese merhaba