80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canlarim,
Sabah kalkdim, bir sürü sporumu yaptim.
Bit türlü islerim bitmek bilmedi, simdi de esim gelde yine cikmak zorundayim.
Gelirim sonra, öpüyorum sizi.

Senin vahşi cazibene adam napsın dayanamıodur tebi :27: :27:

siz sanırım seviosunuz film izlemyi biz evde hiç cd seyretmeyiz bazı hafta sonları harici :9: kendimi çok a sosyal hissettim yaw bende gidip adamı yağlayıp yarına sinema biletimi aldırsam :9: :9: :9: :9:

ahahhahha vahşii cazibe haaa

maduram da maduraammm :60::60::60:

çok doğru izlemcim ben 12 yıldır aynı firmadayım özel sektör doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştım.ama oğlum erken geldi devlet paramı kesti iznimi kısıtladı isyeride hiç beni o kadar yıl tanıyor uzatmadı.2 gün uzattı onuda maaşımdan kesti hatta dedim ki nie maaşımdan kesiyorsunuz 2009 iznimi 3 hafta kullanmadım ondan kesin die o başka dedi.tabii iznin üstüne yatacaklar...düşük riski olduğu için hiç izin kullanmadım evde oturup napacağım die.ama izinlerimden ses seda yok:( çok pişmanımm.2010 3 hafta izinde buradan hayatta izin vermez 2 hafta zor kullanıyoruz 1 hafta kışın 1 hafta yazın...bari paramı ver onada yok...imreniyorum yurtdışındaki şartlara...yarın izin kullanabilmek için 21.30 a kadar çalıştım.oğlumun muanesi ve aşı için tüm gün izin kullanmak istedim güya...

ayyyy okudukça hem kızıyor hem üzülüyorum...
hiç insanlık halinden anladıkları yok, hep bana hem bana bu kadar olmaz vallahiii
allah kolaylık versin canım yaa :19::19::19:

günaydın kıslarrrrr
bugün tartıldım ve 65.5 im kaç kilo verdimm şuan 300 gr görünüyor ama2 günlük detoksta en az 1 kilo gider ben tam adet döneminde yaptıgım için ne t sonucu göremedimm

ancak adet bitiminde nlarım snaırım
wayy wayyyy wayyyyy

banuşşşş bugün meyvelerin dibine vurursun artıkın :27::27:

İzlem wall-e'ye biz de hayranız :69::69:
Eşim de ben de film deyince ilk animasyonlara bakarız hep..Bir film izleyemeyi kafaya koyduysak genelde animasyon olur.Ejderhanı nasıl eğitirsin'i izleyin bak o da harika :69:
Ama o da sevmez duygusal filmleri.Çok yapay geliyor der.Onun dışında genel de hep uyuşur film zevkimiz.Ben ondan çok bilim kurgu hastasıyım. Fringe'i kaç kere izletmeye çalıştım da olmadı,sevemedi.Bilim kurguya lostla tövbe etti tabi garibim :9:
Benim de en sevdiğim film kelebek etkisidir :61: Sinema ayrı bir zevk ya..Onca film indiriyoruz hiç izleyemiyoruz en çok buna üzülmüşümdür hep.
Bu allahın dağına 2 sene önce arog gelmişti ona gidebilmiştik en son :59:
Ama bizim arkadaş gelsin askerden aralarda kaçıracağım bursaya,özledim sinemayı ya :66:

anaaammm bizim vardır öyle vazgeçemediklerimiz Stephen Chow'un bütün filmleri shaolin futbolu, kung fu hustle, CJ7(bunu kesin izlemelisin )wall-e, ıce-age, neşeli ayaklar yaa birsürü varda şimdi aklıma gelenler bunlar

ama izlemediysen Stephen Chow filmlerini mutlaka keşfetmelisin :27::27::27:
benim favorim bu üçü
sholin futbolu
kung fu hastle
CJ7

üzülme banuşşşş gider nasılsa dediğin gibi adet dönemindesin diye belki...
bende az önce tartıldım bakalım ne kadar girmişşşşşş bizeeee....

55.6 çıktımmm...umarımmm haftaya kadar bütün artılarımı götürürümmmm...yine beklediğimden az çıktımmm....daha fazla bekliyordummm..çünkü çokkkkkkkkkkk azıttımmmçoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk

kızım sen 2 havuç yedin mi cumaya bütün fazlalıkları atarsın :27::27:
bak demedi deme, cumaya 1.500 atarsın sen :63::63::63::63:

günaydın kızlar
aç acına kayısılı form çayına yüklendim
açtım kanal 7 diyet konu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar
neler anlatıyordu sehercim,
anlat bakam biraz bizede bilmediğimiz bişiy var mı :26::26:

günaydınnn :3::3: bu sabah tartılıcaktım ama tartımda sorun var sanırım beni 13 kg tartıyooo :90::90: cumaya kadar inşllah düzelir :17:
:1::1::1::1:

Ay ben dayanamıyciiiiimmm....Bu sabaaaaaaaahh;
79.6 çıktım :62::62::62: :64::64::64:

Hemide üzerimde iç çamaşırlarım ve boğazlımla :64:

Ne oldu bu hafta bilmiyorum.Ya tartım bozuk ki 5 defa çıktım üstüne hep aynı rakamdı o yüzden zannetmiyorum.
Ya da şu kestiğim diyet mısır gevreği işe yaradı :44:

Dışarıda güneş,içim de sevinç allahım bozma yarabbim :43:

wayyy wayyy wayyyy
niye cıbılak tartılmadın :23::23::23:

kızlar inanılmaz bir iştah patlaması yaşıyorum yiyorum ama doymuyorum kafayı yicemm yaaa :84::84::84:

kabuk tarçınlı süt yada su iç bakalım
belki biraz keser... :68:

selamlar herkesee :16::16::16:

pazartesi hoca gelmemişti spor yapamadım yürüdüm

cumadan bu yana 5 gün geçmiş ve bugün nasıl zorlandım anlatamam
hocada bayaa yüklendi bugün birde küçük salona geçtik
kim yapıyor kim yapmıyor onu da görüyor :1::1::1:
arada bir bırakmaaa diye bağırıyor :1::1:
pilates günüydü bugün off ooffff

bi arkadaşım 1.72 boy 72 kilo ile 40 beden giyiyor kızlar
ama hergün 1.5saat leslie yapıyor, etlerim taş gibi diyor
:31::31::31::31: o taşlık bizimde etlerin başına olsun inşallah :8::8::8::8:

Kizlar Ibrahim Saracoglu'nun dedigi Maydonoz ve limonlu suyunu ben bayila bayila ictim valla :21::21:
Cocuklugumdan beri bayilirim özellikle kahvalti da bol limonlu ve tuzsuz haline, ondan coooook rahat bir sekilde ictim valla bol limonlu. Dün gözüm korkmusdu valla, ama bugün bende de ne mide varmis yahu, kimsenin sevemedigini bayila bayila icebilecek kadar cöplük misali dedim :60::60:
hıı bu tam ne işe yarıyormuş gülçin yaa..bende çok severim maydanozu..:69:
Günaydın herkese :17:

1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım :53:

listeye göz attımda maşallahı var herkesin :65: izlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk :37:
meloşumda başlamış diyete oh ohh ..

bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .

yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra :71:
hoşgeldin canım,nasılsın neler yaptın görmeyeli özlemiştik muhabbetini..:16:
banuşummm menüm klasik protein ağırlıklı tatlım bee

yazim genelde böyle beslendim

kahvaltı 2-3dilim peynir kahvaltı aynı genelde
2 yumurta
yarım domates salatalık
avuç içi kadar kırmızı ızgara et beyazda olabilir

yarım tavuk göğüsünden dünde 2 yumurta haşlanmış
az yağlı yeşil salata üzerine 2-3 kaşık yoğurt fesleğen ekip yedim

7 tane köfte 2 bardak ayran dün de 2 yumurtalı 1 domates püresiyle yağsız menemen

2 gün iksir içtim boolllll 2-2.5 litre su içtim

hatuncuklarım :16::16::16:

sonuç bende eksi 700gr :21::21::21::21:
maşallah izlem 5 li rakamlara az kaldı,ilkayın yanına 5 li rakamlarda gidicem diyosunnnnnn:89: gel bahalım,sen çocuklara bakta acuk ben koşam spor yapam :66:
neyse herkesi öptüm kızlar kaçamaksız günler ben çıkıyorum:16::16:
canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...:54:
slm tüloşşşşşş nasılsın ????yahu nerelerdesin....baktım siz yoksunuzz bende girmiyordummmm.....:95::95:

zatiii diyet tavan yapmış bendede ondanda yüzüm yok buraya gelmeyeeeeeeeeeeeeeee....:17::17::17:

ben iyicene stres yapmışımmm....:74::74:

benimde artı bir kaç kilom var ama kendimi 100 kilo olmuş gibi hissediyorumm....bu psikolojiden çıkmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84:
hımmm nerdesin sen:22: gel de artık çıkma burdan,bizimle kalll
kızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum

rapor işiyle uğraşıyorum yine
süt iznim bugün resmiyet kazandı
haftada iki gün olacak
iki günde hafta sonu toplam 4 gün evdeyim süper oldu bu

bi kadın gelecek anlaşabilirsek
haftanın 3 gününe konuşacağım

bu arada iki gündür tatlılar pastalar gani
bu kez sanırım cumaya hapı yuttum

geçmişe detaylı bakamadım
özüüüüür

ama sizinle sohbeti çok özledim yaw ben yaaaaaaaa
canım çok iyi olmuş 4 gün evdesin süper vallahi,bakıcıyı da yoluna koyarsan süper olucak bakıcıyla eşinde evde olucak dimi bakıcıyı kontrol etmesi bakımından,güvenilir biri varmıki,bir çocuğa uzun süre bakmış kişileri uzun vadeli çalışanları tercih edicekmişin bakıcı alırken,güvenilir olduğunu kanıtlarmış..
evet canım yaaa
bende çok sinir olurum bu zihniyete
meselaa en basitinden, çocuklarım için ölürümm önce çocuğum kendimden önce gelir
böyle söylemelerine çok snir olurum :19::19:

yaa tabikiii onlar bizim canımızdan kanımızdannn, nelerle büyüyorlar, bizimkiler ağaç koğuğundan mı çıktılar
ama sen kendine bakmassan, salarsan sana bişiy olursa o ortada kalan çocğununa ne olucak
akşama kadar kendiini ev işleri için paralayan, akşam oluncada bitmiş ölmüş koca asık bir surat
koca karşılıyorlar, bi tavırlar bir tavırlar, yaa herzaman bir olmuyor çocuk bunaltıyor, ev işleri
fazla geliyor tamamda herşeyi dozunda yapmak lazım, önce kendine bakmalısın kiii
herkese faydalı olabilesin ben öyle düşünüyorum vallahiii

oo akşama kadar temizlemek için kendini paraladığın evde, küçücük bir gülümsemen olmassa,
bi sıcak karşılama göstermessen, neden yaşıyorsun :19::19::19:
wallahii allah akıl fikir versin, herşeyin dozunda olması çok önemlii :68::68::68:
önce sağlık :nazar::nazar::nazar::nazar:

neysee herkesin kendi hayatı boşver ben senin az yüzünü güldürem :1::1::1:

bak bu benim pamuk ananem, kendisini şekilden şekile sokarız, o da bizi güldürmek için
pozlar verir :27::27::27::27:

bennnnnnnnn pamuk ananeneee bayılıyorummmmm bayılıyorummmm zatennn face de de vardı resimleri ,canımmm yaaa...zayıfta bir teyze kız izlem annen zapzayıf ananende öyle siz kızlar babaya çektiniz heralde dimi annenin bir resmini koysana kızlar baksın incecik bir annesi var kızlar izlonun.:nazar:

selam kızlar misafirleri savdım temizliğim var ege de kucağımda uyuyakladı geçmişi okurken yemek yok bakla vardı gidip onu pişiriyimde geliyim ,görüşürüzzzz:54:

ahhahhah oturuyorda ondan şeheriiimm

biz ailecek anne tarafı baba tarafı kalçaya büyümüşükk

ama baba tarafım daha yapılıdır hem uzun hem yapılı :32::32:
helee kalam evlere şenlik üstü 38 altı 48 :27::27::27::27:

dün akşam 11 gibi liptonun acaili form çayını içmiştim
yatarken bi de şu çiçek tozunu içem dedim 1 çay kaşığı bana 1 çay kaşığı herife koydum yoğurtla yedühh:27::27:

eyiii çok güzel 1 de yattık, saat 3.5 oldu bende bi mide bulantısı soğuk soğuk terliyorum sanki
kalktım tuvalette aldım soluğu

1er saat arayla 3 kez tuvalete çıktım içimde ne var ne yok çıktı
amanııınnnn o neydi öle yaa, birdaha ikisinden birini içicem
bu arada benim adamda tık yok, ben form çayınıda içmişti ona yordum artık :26::26::26::26:

bi ara ne güzel haftada 1 tartılmayı alışkanlık etmiştim :57::57::57:
şimdi gene hergün tartılmaya başladım
moralim bozuluyor böyle
yarın hiç tartılmıycam, cumaya artık
1 gün dayanabilirim herhal :27::27::27:

ahhhhh 59 ahhhh nirdesiinnnn gözlerim yolda kaldıı :31::31::31::10::10::10::10::10:

Herkese merhaba
2 gündür uğrayamıyorum işler çok yoğun
Evde annem örgü şişini ortada bırakmış ışık kapalıydı üzerine bastım ayağıma saplandı fena halde kanadı acıdan gözüm döndü annemlede kavga ettim şimdi barıştık gerçi
Doktora gittik aşı yapıldı
Birde ilaç verdi doktor patrondan izinde isteyemedim çünkü çok yoğunuz eve gidince sızıp kalıyorum işyerinede zar zor gelip koltuğa oturuyorum akşam giderken kalkıyorum
Pek basamıyorum ayağımın üzerine 2 gündür düzenim bozuldu
Cumadan yana ümitli değilim bakalım görcez ne çıkıcağını

Herkese merhaba
Evde annem örgü şişini ortada bırakmış ışık kapalıydı üzerine bastım ayağıma saplandı fena halde kanadı acıdan gözüm döndü annemlede kavga ettim şimdi barıştık gerçi
Birde ilaç verdi doktor patrondan izinde isteyemedim çünkü çok yoğunuz eve gidince sızıp kalıyorum işyerinede zar zor gelip koltuğa oturuyorum akşam giderken kalkıyorum

canım yaaaa çok geçmiş olsun

tüloş abla sende maşallah hemen başlamışsın spora:nazar::nazar:
başladım canım bendeki bu kalçalar sporla bilem zor gider :9:

ilkaycımm ne hamaratsın maşallah hergüne bi misafir . sevilen insan olduğun belli valla bacım :16: bende 2 kilo artıyla geri geldim ama bu ara iyi geldi sanırım yaa 2 gündür diyet 1 haftadır aralıksız spor yapıyorum :27: :66:

lilium tebrikler canım darısı 6 ların başına inş..

senacım sanada çok geçmiş olsun şu ara sağlığın daha önemli stres yapıosan belki ondan yeme krizine girmiş olabilirsin . :16: sen istikrarlısın maşallah kaldığın yerden devam edersin .

izlem benimde anne tarafım kalçalı baba tarafım boksör gillerden ben hepsinden almışım. kollar omuzlar babadan ,kalça anneden allahtan göbekli yok pek yoksa ben onuda alırdım eminim :52: :52:

kronik unutkan geçmiş olsun sanada ayy içim kıyıldı yaa acını hissettim bi an :50:

akşama çaya misafirim var evimi toparladım kek yaptım meyve salatası yaptım . böreğim var hazırda bide tatlı yapıcam ama hiç yapasım yok yaa şimdi hepsi bitmezse gelir gözüme girer ler ye beni diye :14:

Herkese merhaba

çok çok geçmiş olsun canım

kızlar ben şimdi ygs ye gircem ya nüfus kağıdımdaki resmi görmeniz gerek o kadar şişmanki suratım gören herkes tanıyamıyo o resimde beni arkadaşlarım ordaki görevlide tanıyamaz diyo resmen çökmüşün dediler:9:

kızlarr nerelerdesiniz yahuu ..

bugünüm süper geçti inş akşama dayana bilirim =) sporumuda yaptım bu arada yuhuuu

selamlar herkesee :16::16::16:

pazartesi hoca gelmemişti spor yapamadım yürüdüm

cumadan bu yana 5 gün geçmiş ve bugün nasıl zorlandım anlatamam
hocada bayaa yüklendi bugün birde küçük salona geçtik
kim yapıyor kim yapmıyor onu da görüyor :1::1::1:
arada bir bırakmaaa diye bağırıyor :1::1:
pilates günüydü bugün off ooffff

bi arkadaşım 1.72 boy 72 kilo ile 40 beden giyiyor kızlar
ama hergün 1.5saat leslie yapıyor, etlerim taş gibi diyor
:31::31::31::31: o taşlık bizimde etlerin başına olsun inşallah :8::8::8::8:

Millette ne fizik var anem giii:19::19::19:
insaAllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :29:

hıı bu tam ne işe yarıyormuş gülçin yaa..bende çok severim maydanozu..:69:

hoşgeldin canım,nasılsın neler yaptın görmeyeli özlemiştik muhabbetini..:16:

maşallah izlem 5 li rakamlara az kaldı,ilkayın yanına 5 li rakamlarda gidicem diyosunnnnnn:89: gel bahalım,sen çocuklara bakta acuk ben koşam spor yapam :66:

canım merhaba nasıl gidiyor özletme çok geri dönüyorsun diyete süper,sınavında başarılar dilerim canım hayırlısı olsun hakkında...:54:

hımmm nerdesin sen:22: gel de artık çıkma burdan,bizimle kalll

canım çok iyi olmuş 4 gün evdesin süper vallahi,bakıcıyı da yoluna koyarsan süper olucak bakıcıyla eşinde evde olucak dimi bakıcıyı kontrol etmesi bakımından,güvenilir biri varmıki,bir çocuğa uzun süre bakmış kişileri uzun vadeli çalışanları tercih edicekmişin bakıcı alırken,güvenilir olduğunu kanıtlarmış..

bennnnnnnnn pamuk ananeneee bayılıyorummmmm bayılıyorummmm zatennn face de de vardı resimleri ,canımmm yaaa...zayıfta bir teyze kız izlem annen zapzayıf ananende öyle siz kızlar babaya çektiniz heralde dimi annenin bir resmini koysana kızlar baksın incecik bir annesi var kızlar izlonun.:nazar:

Canim ibrahim Saracoglu'nun zayiflamak icin birebir formülü..
Egerki seviyorsan, kesinlikle ic.. Ben bugün icemedim, Türk marketine gitmem lazim.
Devamli ic tatlim bunu, 15 gün ic 5 gün ara ver, 15 gün bir daha..
Faydasini gören coooookk var inan..:24::24:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
daha bugün başladı hemen spor yapmışş :63::63::63::63:
bende hemen :8::8::8::8: ohhhh ha gayret izlemmm :8::8::8::8:

ahahhhaha süpermiş buuu
yakında şair olup çıkacaz :66::66:

nilgüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnn
o filme bende çok gitmek istiyorum yaaa
ama mendilimi hazırlamam lazım çünkü fragmanına bile ağladımmm
helee o salıncak sahnesine bittim öldümmm :14::14::14::14:
banannenneeeeee :84::84::84::84:

canım mutlaka git.fragman hiç bir şey o kadar söyleyeyim.ağlamaktan helak oldum.film o kadar sakin gidiyor ki ama gözünü ayıramıyorsun.mükemmeldi yani.haftaya da " bir avuç deniz " e gideceğim.azcık deniz,güneş göreyim kendime geleyim.

süper menün :nazar: suyu daha fazla içme imkanın yokmu sürekli yanında bir sürahi bulundursan
çınarağacına gitmek istiyorum çok duygusalmış değil mi ?

çok duygusal canım.suyu 4 tane yarım lt lik şişeye koydum toplam 2 lt oradan içiyordum ama bazen içiyorum bazen içemiyorum.haklısın suyu daha fazla içmeliyim.

Kızlar benim eşim action fimlerini sever duygusallardan nefret eder bende tam tersi bi türlü uzlaşıp sinemaya gidemeyiz o yüzden :9:
anlaştığımız filmede mutlak bi engel çıkar gidemeyiz :52:

ben arkadaşlarla gidiyorum.zaten biliyorsunuz aramız iyi değil yaklaşık 9 aydır ortak yani ailece yaptığımız bir şey yok.ben hafta içi öğleden sonra arkadaşlarımla gidiyorum.

merhabalar bende tamı tamına 89 kiloyum bende sizlerleyim yaza kadar verelim bu kiloları sevgili dostlar

hoş geldin..

Ay ben dayanamıyciiiiimmm....Bu sabaaaaaaaahh;
79.6 çıktım :62::62::62: :64::64::64:

Hemide üzerimde iç çamaşırlarım ve boğazlımla :64:

Ne oldu bu hafta bilmiyorum.Ya tartım bozuk ki 5 defa çıktım üstüne hep aynı rakamdı o yüzden zannetmiyorum.
Ya da şu kestiğim diyet mısır gevreği işe yaradı :44:

Dışarıda güneş,içim de sevinç allahım bozma yarabbim :43:

çok sevindim tebrikler..

tünaydın kızlar.ben nilüfer hepinizin azmini okudıkça kendimden nefret ediyorum.ben belirli bir diyet yapamıyorum yemeklerin miktarını azaltıyorumbana önerebileceğiniz detox programı varmı hızlısındannnnn:10: eşimle kilolarım yüzünden tartışmaktan bıktım:50:

ben de bi gün böyle yazıyordum banu dediki bana.2 çocuk doğurdun büyütüyorsun kadın anne olarak çok şeyi başarıyorsun,bi boğazına giren 2 lokmaya mı hakim olamıyorsun dedi.tabi ben dank ettim.ne eşinle tartışıyorsun yada kendini üzüyorsun.üzülmekle bi şley olsaydı hepimiz iğne ipliğe dönmüştük.yemeye devam etmek sadece sorunumuzu daha da büyütüyor bari bir şeyler yapalım da önce vicdanımız kendine gelsin.lütfen paylaşımda bulun.bak ben de düşe kalka ilerliyorum ama asla bırakmıyorum.hoş geldin aramıza..

Herkese merhaba

çok geçmiş olsun.kıyamam ya çok acımıştır..

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,salatalık
ara: 1 elma
öğle: 1 tabak patates salatası,1 lokum
akşam: 8 tane ince sarılmış yaprak sarması
spor yok,su 1,5 lt

ya 3 ü bir yerde çayımı içemiyorum acı geliyor.mate,biberiye,yeşil çay bir kavonoza koydum hepsini.1 büyük bardağa 1 çorba kaşığı koyuyorum ama tepeleme çok değil.acaba çok mu geliyor da acı oluyor.

Back
X