- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 32
- Konu Sahibi bade123567
-
Bişey soracağım yumurta bı sürü mu olur ki. Bitane olmuyor mu ?Merhaba ben araniza yeni katildim.5 eylulde ilacli rahim filmi cekildi.ayin 14 unde 8 yumurtam oldugunu ( sol5 sag 3) soyledi doktor
catlatma ignesi veremem ic kanama gecirebilirsin dedi
Kendiliginden catlamali.iki gune bi iliski yasayin dedi
İlk zamanlar cok baski vardi asagi tarafta.yururken bile hissediyodum.ama smdi yok oldu
Hafif hafif batmalar hissettim kasiklarimda son gunlerde
Cok tuvalete gidiyorm
Cok su iciyorum
Canim bazen cok yemek istiyo cahuk acikiyorum bazen hic yemek yiyesim yok.
Hafif bi akintim var
Ama onun disinda gogus agrisi falan hic bi belirti yok. Adet tarihim 1 eylul yani 3 hafta 3 gunluk olmasi gerek.hamile olma ihtimalim varmi gorusleriniz neler?
Bende polikistik sendromu var.ilk defa hepsi saglikli 8 yumurtam vardiBişey soracağım yumurta bı sürü mu olur ki. Bitane olmuyor mu ?
Bende de polikistik over var .sadece yumurta bitane olmaz mı diye sasirdimBende polikistik sendromu var.ilk defa hepsi saglikli 8 yumurtam vardi
29 u adet gunum.sabredemedim yazayim dedim size.zaten uzun zamandir takip ediyorum sayfayiAcaba çatladılar mı bilinmez canım gecikmen olursa test yaparsın
Bende hep iki tane falan oluyodu.sekilleri bozuk oluyodu yada daha catlayafan kist oluyodu.doktor normal bu dediBende de polikistik over var .sadece yumurta bitane olmaz mı diye sasirdim
Tabi kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Hiç göstermeyen de olabiliyor günün geçince yaparsın test canım inşallah vardırhic belirti gostermeden hamile kalan var mi acaba
4 gun kaldi adetime o kadar zorki beklemekTabi kişiden kişiye değişiyor belirtiler. Hiç göstermeyen de olabiliyor günün geçince yaparsın test canım inşallah vardır
Evet biliyorum bende 4 gün kala öğrendim sabırsızdım ama lütfen azcık sabır4 gun kaldi adetime o kadar zorki beklemek
Ne belirtileriniz vardi acabaEvet biliyorum bende 4 gün kala öğrendim sabırsızdım ama lütfen azcık sabır
En belirgin belirtim hafif kasık ağrısıydı. Göğüslere hassasiyet ve dolgunluk aşırı duygusallık. Kolay ağlayan biri değilim ama 3 haftadır hergün ağlıyorum. Onun dışında mide yanması hafif baş dönmesi sık idrar bunlar vardı bide hissettim ne bileyimNe belirtileriniz vardi acaba
Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hamilesindir..4 gun kaldi adetime o kadar zorki beklemek
Merhaba .her ay belirti yaşayıp reglin gelısıyle hamıle olmadığını ogrenenler emin olun çok daha fazlayızhic belirti gostermeden hamile kalan var mi acaba
Bugun kasiklarimda agri basladi.sol kasigimda batma var.adetime iki gun var.goguslerimde pek bisey yok ama adet olacagim hissi geliyo aradaMerhaba .her ay belirti yaşayıp reglin gelısıyle hamıle olmadığını ogrenenler emin olun çok daha fazlayızbelirti olmaması en güzeli .insallah hamılesınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?