• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaşında kist ameliyatı ve Kronik Pelvik Ağrı

Mabbel

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
559
758
303
29
Biraz uzun ama lütfen okuyun

Merhabalar ben 19 yaşındayım. 8 yaşında sağ yumurtalığımdaki kist nedeniyle ameliyat oldum sağ yumurtalığım alındı. 18 yaşıma geldiğimde yani ameliyattan 10 sene sonra benim sağ kasığımda şiddetli sancılar olmaya başladı. İlk başlarda günde bir kere ağrı giriyordu dayanıyordum daha sonra gün içinde tekrarlamaya başladı dahada ilerledi ve geceleride uykumdan uyandırmaya başladı.. 2 saatte bir kalkıyorum ağrıyla tuvalete gidiyorum idrarimi yapma isteği oluyor yaparsam geçicekmiş gibi ama idrarimi yapınca ağrı daha çok artıyor. İlk başlarda böbrekten şüphelendim çünkü arada bir taş döken bir insanım taşı kum olarak döküyorum kum sancısı zannettim fakat dikkat ettim regl olmadan 4 gün önce ağrı başlıyor regl günü bitiyor reglimin 7. günü ağrı gene başlıyor 3-4 gün sürüyor. Birçok doktora gittim çeşit çeşit çeşit hiçbirşey çıkmadı idrar yolunda enfeksiyon çıkıyor hep bir yıldır düzelmiyor antibiyotik içmeme rağmen geçmiyor fakat doktorum enfeksiyonun bu tip bi ağrı yapmayacağını söyledi. En son olarak bütün doktorlar küçükken geçirdiğim ameliyat nedeniyle oradaki kasların zedelendiğini yapıştığını söylediler. laparoskopi olamazmışım yaşım gençmiş birde olursam ilerde çocuğumun olmama ihtimali varmış. Pelvik kaslarımı güçlendirmek için bel, kalça ve diz egzersizleri verdiler fakat ağrılarım olunca yapamıyorum malesef.. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Gerçekten psikolojim çokk bozuldu ağrım olunca elim ayağım heryerim şişiyor gece hiç uyumuyorum okuluma bile gidemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun canım.. yaşın daha küçük ama baya sıkıntı yaşamışsın allah kolaylık versin. benim bu konuda tecrübem yok fakat bence hayat kaliteni bile bu kadar düşüren bi durum bu konuda iyi bir hastane bularak detaylı gözükmen gerekir. sadece bu konuda uzman hastaneleri tercih edbilirsin ve sıkıntına çözüm bulurlar. ağrılarının arttığını söylemişsin daha fazla vakit kaybetme bence nekadar erken müdahale o kadar iyi olur senin için tekrar geömiş olsun...

geçmiş olsun canım.. yaşın daha küçük ama baya sıkıntı yaşamışsın allah kolaylık versin. benim bu konuda tecrübem yok fakat bence hayat kaliteni bile bu kadar düşüren bi durum bu konuda iyi bir hastane bularak detaylı gözükmen gerekir. sadece bu konuda uzman hastaneleri tercih edbilirsin ve sıkıntına çözüm bulurlar. ağrılarının arttığını söylemişsin daha fazla vakit kaybetme bence nekadar erken müdahale o kadar iyi olur senin için tekrar geömiş olsun...
Bir çok doktora gittim bir sürü tahlil emar ama bir şey çıkmıyor.. 9 yıldır gittiğim doktorum var işte o bayağı doktorlara gönderdi gene sonuç yok. Kasık migreni bile dediler internette baktım böyle bir şey yok. Aslında egzersizleri yaptığımdan beri biraz daha iyiyim. Sadece yeterli gelmediğini düşünüyorum. Doktorun size verdiği herhangi bir kasık kaslarını rahatlatmak için egzersiz var mı? Bu ağrıdan çabucak kurtulmak istiyorum. Sizin önerebileceğiniz hastane varsa gidebilirim

Bir çok doktora gittim bir sürü tahlil emar ama bir şey çıkmıyor.. 9 yıldır gittiğim doktorum var işte o bayağı doktorlara gönderdi gene sonuç yok. Kasık migreni bile dediler internette baktım böyle bir şey yok. Aslında egzersizleri yaptığımdan beri biraz daha iyiyim. Sadece yeterli gelmediğini düşünüyorum. Doktorun size verdiği herhangi bir kasık kaslarını rahatlatmak için egzersiz var mı? Bu ağrıdan çabucak kurtulmak istiyorum. Sizin önerebileceğiniz hastane varsa gidebilirim
yok canım malesef.benim durumum çok çok farklı. ben bebek tedavisi için hastane kapısı aşındıranlardanım. ama verilen egzersizleri uygula tabii madem daha rahatlatıyor. yada genel bir cekup yaptır. belki altından çok farklı şeyler çıkar. en mantıklısı.

Back
X