Ben alttan muayene ile 6+6 haftalıkken duymuştum bebeğin kalp atışlarını.. Allah herkese hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Sesli duymayı da nasip etsin Rabbim inşallah. Çok güzel bir duygu.. Ben hamile olduğumu ancak o zaman anlamıştım :) Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bayanlar Allah saglikla kucaginiza almayi dq nasip etsin ama bu konu sorunlu hamilelik gecirenlerle ilgili hatta bos gebelik yasama ihtimali olan bayanlarla ilgili.Yanlis anlamayin.Bu konudaki hamilelerin uzulmemesi icin soyluyorum size.Cunku onlar bi umut bekliyorlar.
Canim benim sonuç olumsuz yapacak bisi yok doktor gelişim goremedi ilk gebeliklrrde hep yaşanan bi durum dedi kanama ağrı vs yok neden böyle oldu anlamadim dedi malesef sonum kürtaj ama ne zaman nasil yaptircam bilmiyorumBayanlar Allah saglikla kucaginiza almayi dq nasip etsin ama bu konu sorunlu hamilelik gecirenlerle ilgili hatta bos gebelik yasama ihtimali olan bayanlarla ilgili.Yanlis anlamayin.Bu konudaki hamilelerin uzulmemesi icin soyluyorum size.Cunku onlar bi umut bekliyorlar.
ya uzuldum canim kese buyumemis mi hic ?Canim benim sonuç olumsuz yapacak bisi yok doktor gelişim goremedi ilk gebeliklrrde hep yaşanan bi durum dedi kanama ağrı vs yok neden böyle oldu anlamadim dedi malesef sonum kürtaj ama ne zaman nasil yaptircam bilmiyorum
Doktorun dedigine göre buyumemis canim bastan belliydi ya nasil baslarsa öyle gidiyo malesef düzelmiyo insanlara umut olsun dedim ama olmadi malesefya uzuldum canim kese buyumemis mi hic ?