Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kac yasinda bebegin, bende bu yaz denemek istiyorum ama suan 21 aylik

3 yaşını kutladık 2 hafta evvel canım ben çok denedim ama en büyük aptallagim bezini çıkarmadan denedim hep mesela götürdüm çıkardım isetip geri taktım alışamadı çocuk ağladı bağırdı falan

en son 1.5 ay evvel denedim yine olmadı geçen pazar babaannesi çekmiş atmış sabah 3 3 4 ez işedi şuan iyi gidiyor.

ama benim kızım çok sıvı alıyor bir dün gece yatağını ıslattı birde öğlen uykusunda onun dışında toparladı.

kaka sorunu yaşadık dün akşam 11 de yaptı tuttu bütün gün konuştum anlattım saatlerce sonra kakayi ailesine yollayıp bay bay yaptık ne hallere geldim allahim

ayy aynenn

Bizim kabizlik problemimiz var. Bu yuzden birkac defadir klozete yaptirdik. Cok agladi cok korkuyor. Aparat aldik oturmuyor, lazimlik aldik ona hic oturup durmuyor. Daha ufak anlamiyor. Bide asiri hareketli. Ama buyuk tuvaleti gelince cok zorlaniyorsa bezi cikarip klozete yaptircam. Simdi kitabinda klozet yada lazimligi gosterip cis cis diyo

Sutu yatmadan once icirsen,gece yine uyanip istiyomu?
Evet istiyor malesef. Mamayla büyüdüğü için biberonla arasinda bag oldugunu dusunuyorum. Şuan azaltmaya calisiyorum. Misal dun gece 10 da uyudu karni toktu. Ben yatarken 12 gibi istedi 150 ml kadar icti sanirim. Sonra sabah 5.30 gibi tekrar uyandi. Uyumayinca mecbur 6.30 civari tekrar verdim. Devam sutu veriyorum ama yine de istahsizlik ve kansizlik yapiyor bence. Sadece gece iciyor. Gunduzde yogurt yer ya da kefir icer.
Bezlerimiz hep dolu dolu oyle 2 3 saat temiz durduğu yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…